Scak olmak m? Souk olmak m?..

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
318
İstanbul
Arkadaşlar ben genel anlamda çok sıcakkanlı biriyim.insanlara çabuk ısınan konuşkan bi yapım vardır.beni gerçekten tanıyanlar iyi bilirler.bana zarar vermeyen insana asla ters bi davranışım olmaz.
fakat gel gelelilmki heryerde sıcakkanlı olmamak gerekir die düşünüorum ben.(hoşa gitmeyen bikaç durumdan sonra böyle düşünüorum birsüredir)
bazı insanlarla arama mesafe koyuyorum ki zaten hiç samimi olmadığım insanlar,olmaması gerektiğini düşündüğüm için samimiyetimi göstermiorum onlara.buseferde "sen çok soğuksun,bunu nasıl başarıosun..vs" gibi tepkiler aldım bikaç kişiden:1shok:
ya arkadaşlar herkes herkesle samimi olmak zorundamı?yanlış anlaşılmamak için araya mesafe koymamakmı gerekir?insanın hayatında özel insanlar olmamalımıdır gereken samimiyeti göstermesi gereken?
boşveriyim beni öyle bilsinler tın diyorum.sonrada ama ben öle değilim yanlış tanıolar die sinir oluorum.
siz nasılsınız bu durumlarda?

Ben sıcakkanlıyımdır ama iyi olacam diye düşüncelerimden vazgeçmem.Neyse onu söylerim ilk girdiğim ortamlarda bile..
Nasıl tanıyorlarsa öyle gidiyorsun çünkü..
Soğuk değilimdir ama yalak yada dostlarımla arkadaşlarımla olduğum gibi değilimdir.
Temkinli hareket etmekte fayda var anacım bencede..
yasakkelime

evet canım bende hiç beceremem yalaklığı,farklı düşünürken ii görünmeyi
nederlerse desinler yerine göre soğuk davranmakta fayda var sanırıma.s.

ben sıcak kanlı biri değilim kolay kolay insanlarla samimiyet kuramam o yüzden çok soğuk biri olduğumu söylerler kısa bir süre gözlemlerim çevremdekileri ve ondan sonra samimi olurum ama insanlarla iletişimim çok iyidir

herkesle samimi olamamak gerektiğini düşünüyorum ben zaten herkesle samimi olmak gibi bir zorunluluğumuz da olmamalı nası her kıyafeti giyemiyorsak ya da her yemeği zevkle yiyemiyorsak insanlarda çeşit çeşit herkesi beğenip herkesle iyi anlaşacağız diye bir kural yok ki
sengözlerimebaksanab

Başlangıçta insanlar beni soğuk olarak tanımlar.Hemen herkesle içli dışlı olmayı sevmem.Gözlem yaptıktan sonra karsımdakıyle arkadaş olabileceğime karar verince adım atarım.Yasanan olaylar,gösterilen tavırlar sonucunda da dost olduğum insanlarla da bağımı koparmam.Benım için kıymetlidirler.İşte bu aşamaları geçersek sıcak biri olurum onların gözünde de.Ama yapmacık olan ,samimiyetimi ilerletmediğim insanların gözünde de soğuk olarak kalırım.Zaten beni soğuk görmelerinin bi önemi de yoktur benim için

kendime yakın hissettiğim kişilerin yanında elbette çok sıcak kanlıyımdır,ama sıcak kanlılığımın yanlş düşünüleceği yerlerde hiçbir şekilde bu huyumdan taviz vermem.akrabalarımız beni soğuk kanlı ,suskun biri olarak bilir ama arkadaşlarım arasında geveze samimi çılgın biriyimdir.elbette herşeyin yeri ve zamanı wardır kanaatindeyim

ben siccakkanligimdir aslinda ama bazi kislilernen arama mesafe koyuyorum bu yüzden bana sogukkanli veya havali diyorlar.
düsündümü söylerinm ben kimseye yag yakamam istesemde yapamam saten.
desinler ben oldum gibiyim.
arkadaslar arasinda cok neseliyimdir onlar benim gercekten nasil oldumu bilirler

Beni ilk defa görenler soğuk olduğumu söylerler.
Bana sorarsanız kişisine göre değişir. Elektrik alamadığım insana zaten sıcak ve yakın davranamam. Ama bildiğim doğrulardan da asla vazgeçmem. Kimin hakkında ne düşünüyorsam direk yüzüne söylerim. Başkalarından duyacaklarına benden duysunlar.:
1closedeyes: Böyle oluncada soğuk oluyorum. K.K karşı her zaman sıcağım ama çünkü dostlarım burada :enbuyukkk:

açıkçası sevmediğim insanlara seviyorum gibi görünemiyorum biraz ayıp oluyor ama rol oynayamıyorum neysem o yum.
sıcak kanlıyım ama her yerde değil. cok canayakın olursan seni her zaman kullanıyorlar ne yazık ki ..
adamına göre muamele yapıyorum açıkçası yerimseniben

Sıcakkanlı , samimi davranış karşısında kaale alınmama durumunuz olabiliyor.
Günümüzde iletişim problemi çektiğimiz için , iletişimi güçlü , cana yakın , samimi insanlar genelde yaratıkmışlar gibi geliyor bazılarına.
Oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyorsa ; soğuk , mesafeli , yapmacık hareket edip , klasik (kesinlikle yalan olan) cevaplar vermekte fayda var.
Bu işe alınırken de böyle , evlilikte aile ilişkilerinde de böyle ...
Dost denilen o kavram olmasa çekilmez kesinlikle , iyiki dostlar var.

İnsanlar beni gerçekten tanıyana kadar çok soğuk olduğumu düşünürler.
Gerçekten de öyleyimdir. Hatta şu an çalıştığım işyerine başladığımda herkes benim için "aman tanrım ne soğuk, gudubet biri, burnu kaf dağında vs.vs." diye düşünüp konuşuyorlardı. Aslında hiç de kibirli yada havalı olmamama rağmen soğuk tavırlarımdan dolayı böyle düşünmeleri de normal. İnsanlarla hemen sıkıfıkı olmayı sevmiyorum. Tanıyana, güvenene kadar bekliyorum. O zamana kadar gayet meafeli davranırım. En iyisi bu bence.

Sıcak ya da soğuk olmak için çaba sarfetmeye gerek oldugunu düşünmüyorum, insan olduğu gibi görünmeli, tek kıstas nezaket bence.soğuk olucam diye arkamdan ne kaba kız desinler istemem. nazik olunduğu müddetçe sıcakkanlı ya da mesafeli olmak çokta farketmiyor.nihayetinde,eğer naziksen, kimse arkandan konuşamayacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…