schopenhauer okuyan erkek

Bu tip erkeklere acıyorum aslında, kadınlar tarafından beğenilecek tek bir yönleri olmadığı için,elleriyle düzeyli bir ilişki yaşadıkları için, böyle saçma salak akımların arkasına sığınıp kadınlara saldırıyorlar. Mide bulandırıcı.:olamaz:

görüşme.

nerde ezik büzük kadın/erkek var bu adamın görüşlerini savunuyor.

bildiğin cinsiyetçi pislik bir adam. bu adam hakkında çok sinirliyim tartışmam bile direkt silerim.

red pill ci bir pisliktir o herif hayır gelmez uzak dur

Git, kendin oku araştır denip, soru sormaktan çekindirilen çocuklar olurdu eskiden. Sonra hocasına soru soramaz, hakkını savunamaz, içine kapanık falan olur duruma göre bu çocuklar. Hala bu alışkanlığın yanlış oldugu anlaşılamamış.

Burda belki öneri verilecek, bilen bildiğini anlatacak , kısa sürede bı aşinalık elde edecek konu sahibi ama niye buraya yaziyorsun, git kendin oku deniyor. O da biliyor gidip okumasıni herhalde. Mesele o değil ki.

Konuyla ilgili yorumum ; söyleyeceğim şeyler söylenmiş zaten yorumlarda gördüğüm kadarıyla. Gelecek görüşmede başarılar konu sahibi .

Edit : kimsenin avukatı değilim.

adminler rica ediyorum konuyu kilitleyin.İnsanca birsey soralım dedik hemen laf sokmaya calısıyorlar. He tamam ben eziğim sizi muhteşemsiniz. oldu mu ? harikasınız .

Konuyu kitleyin lütfen adminler

Back
X