Şampuan ve Saç Kremleri Schwarzkopf BC Hairtherapy Ürünlerini Kullandınız mı?

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
Schwarzkopf BC hairtherapy ürünlerini kullandınız mı? kardesim dergide ilanını görmüş sacı kökten besleyip nem kazandırdıgını dökülmeyi önlediği ve uzattıgı yazıyormus. ne kadar dogru bilmiyorum. denediniz mi?

valla benim kullandığım schwarzkopf glıss lıquıd sılk saç kremi...
saçlarım düzleştirmeden yıprandığı için uçlarına bunu uyguluyorum gayette memnunum...

merhaba canım ben uğurkan kuaföre gidiyorum ve orda bana bir akedemisyen bc ürünlerini önerdi saçlarım çok yağlı zayıf ve dökülüyodu bana şampuanını ve bakım kürünü verdiler bunlardan ayrı birde saçım kolay şekillensin diye şampuandan sonra kullanılan krem verdiler en güzeli bu kremdi diyebilirim biraz pahalılar ama ben gerçekten tpladığını düşünüyorum şampuan ve kremin bitmesi çok sık kullanmama rağmen 5-6 ay gibi bir zman aldı şimdi ise bitti ve doğal şampuan kullanıyorum bayramdan soonra ise yine uğurkanda profosyonel saç bakımına başlamayı düşünüyorum fakat bu sefer kerastası deniycem inşallah ondanda memnun kalırım:lepi:

bir aydır saç maskesini ve ve şampuanını kullanıyorum...benim sorunum kuruluk ve sertlikti...saçlarım çok yumuşak şu anda...ikisini birden kullanmaya başladığım için tek tek değerlendirme yapamıycam

kesinlikle tavsiye ederim, yumuşacık saçlar ve parlak olcak saçınnn,,

ben de yipranmis saclar icin sprayini kullaniyorum

banyo sonrasi islak saca uygulaniyormus
ama ayrinitini bulamadim haftada kac kez? ne kadar sIkIlmali?
bilen var mi?

MAVİ renkli olan nem bombası çıkmıs saça nem katıyormus kullanan var mı ? Bi türlü karar veremedim alsam mı almasam mı ?

Goldwell / Saç Bakım Ürünleri

Alman markası Goldwell ile tanışmam, Cheapsmells'in yaptığı bir indirimden faydalanmamla başladı. Bu zamana kadar pek çok saç bakımı ürünü kullandım. Tigi Bed Head, John Frieda, Schwarzkopf, Sebastian, L'Oreal (Professional, Paris, Serie Expert), Wella, Kerastase...vs Hepsini bir çırpıda bir kenara attırdı. Saçlarıma en iyi gelen ürünleri sıralamam gerekirse her zaman için ilk sırayı Goldwell alır.

Çok memnun kalmamın ötesinde, bir servet dökmem gerekmiyor bakımlı saçlar sahibi olmak için. Düzenli olarak kullandığım iki ürün var ki, bu anlamda denediğim ürünlerin kesinlikle en iyisi.

Hafif dalgalı saçlarımın, dalgalarını belirginleştirerek bukle bukle yapan şahane, "Goldwell Dynamic Loop Curl Spray" Bir diğeri ise, saçlarımı ağırlaştırmadan hacim katan ve doğal görünüm sağlayan saç köpüğü olan "Goldwell Styling Volume Power Whip"

Ben her ikisini de 6,2£ aldım. Tabi bir de kargo ücreti vardı. Üç parça daha ıvır zıvır alıp (lipgloss, stila far gibi) toplamda kargoya 4,29 £ verdim. Saç köpüğün en büyüğünü almıştım üstelik.

Şu andaki fiyatları, benim aldıklarıma nazaran 1£ artmış durumda.

Bizbizeguzellik.com sitesinde bahsedilen 60 saniyelik bakım jelini de merak edip, geçen hafta Strawberry'de hazır %10 indirim varken aldım. Yanında da dalgalı saçlar için bakım kremini ekledim; Curly Twist Saç kremi.

60 saniyelik bakım jeli çok pratik ve gerçekten vaadini yapıyor. Saç kremi ise dalgaları daha net ortaya çıkarıyor. Goldwell aşkım ürünlerini kullandıkça daha da artmakta.

miskinkek.com da bahsedilmiş..denemeye değer ürünler..

https://lh6.googleusercontent.com/-a...60+Sec+Gel.JPG

her yeni çıkan ürününü merak ettiğimiz, güven duyduğumuz bu markaların, nasıl ortaya çıktığını anlamak için sizi "markanı kendin seç" e bekliyoruz..bu ve bunun gibi birçok markanın kritiği yapılıyor..bir iki cümle de sizin yazmanızı isteriz...

:103::103::103:http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103::103::103:

Prenses ; Strawberry Türkiye'ye satış yapıyor mu?

Bir ara Türkiye'ye gönderim yapamıyoruz yazıyordu sitede...

Prenses ; Strawberry Türkiye'ye satış yapıyor mu?

Bir ara Türkiye'ye gönderim yapamıyoruz yazıyordu sitede...

canım artık tr. de de var..kimisi kuaför salonlarından temin ediyormuş..kimisi netten sipariş veriyormuş (trdekilerden) ..bende almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun..

canım artık tr. de de var..kimisi kuaför salonlarından temin ediyormuş..kimisi netten sipariş veriyormuş (trdekilerden) ..bende almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun..

strewberrydeki ürünler kaçak oluyor. orjinal ürün olmuyor. dikkatli olun. Genelde uzak doğu ürünlerini gönderiyorlar size.
Ben daha önce iki defa alışveriş yapmıştım. Devamlı kullandığım şampuan ve maskeyi oradan aldım. ürün aynı ürün, ama etkisi aynı değildi. Üretim yerine baktım çin ya da tayland gibi bir şeydi. Orjinali fransa yapımıymış o ürünlerin. bir kaç arkadaştan daha böyle bir şey duydum. Ucuz etin yahnisi hesabı.kaçak ürün kulllanıp0 etkisini göremedikten sonra ne gerek var onca parayı heba etmeye.

Bc bonacure acil kurtarma sampuan ve saçkremini kullanıyorum 3 aydır ve cok memnunum ama kerastase kullanmaya basladım o daha güzel

mavi renkli nem bombasını ben kullandım. onu kullanırken saç kremine gerek yok. şampuanlayıp çıktıktan sonra saçın nemini havluyla alın ve dört beş fıs püskürtün her yanına gelecek şekilde. çok kolay taranıyor saçlar. bana kuaförüm yıllar önce saç kremi saçımı döküyor diye vermişti. bu ürün dökülmeyi de azaltmıştı.

bir de saçları boya perma gibi işlemlerden yıpranmış hanımlar repair rescue maskesini iki haftada bir yaparlarsa çok yararını görecektir. saçlarım döküldüğü için dün hairtherapy şampuan aldım ama henüz kullanmadım. misspera sitesinde epey hesaplı fiyata satılıyor. almak isteyenler göz gezdirsin.

bonacure repair rescue bulamadığım bir sefer kerastas'ın maskesini aldım. bonacure'den sonra hiç beğenmedim ve de arkadaşıma hediye ettim. her iki markayı da kullanmış biri olarak maske konusunda bonacure derim. üstelik kerastas ürünleri bonacure ürünlerine nazaran feci pahalı.

Canım gerçekten Bc Bonacure tam bir saç dostu. Özellikle Miracle Oil serisi ve Acil kurtarma serisi. Denemelisin.. Biraz pahalı ürünler fakat intertten daha uyguna alabilirsin.

canım kerastase ın hangi serisini kullandın ben elixir olan maskesini almayı dusunuyorum ama kararsız kaldımm ://:18:

Selam kizlar,

Benim de bu urunlerle ilgili bir sorum var.

1- Benim saclarim cok dokuluyor ve pek sik degil. Onceden normal yaglardan kullaniyordum bildigimiz badem yagi, zeytin yagi gibi. Uzun zamandir onlari da kullanmiyorum. 2,3 aya dugunum var ve biraz bakim yapmak istiyorum saclarima. BC nin hangi urununu onerirsiniz?

2- Ayni urunler erkekler icin kullanilabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…