Saç Şekillendiriciler Schwarzkopf Bonacure serisii

• Konu Sahibi Konu Sahibi miss.kolera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

miss.kolera

Ziyaretçi
a.s.a.s.bayanlar merhaba (: umarım hepiniz iyisinizdir . çok kısa bir sorum olucak bu bonacure serisini kullana varmı ? varsa nasıl sonuç aldınız ve size kaç tl ye mal oldu bizimle paylaşırmısınız ? simdiden teşekkürler (: bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aranızda hiç bu seriyi kullana yok mu kızlar :( :( ?

valla ben de kullanmak istiyorum bu seriyi ama daha karar veremedim. iyi diyolar genelde, forumda bi kaç yerde olumlu yorumlar okumuştum..

forum abkatım çok iyi diyorlar ama çok pahalı ya malum ögrenciyiz (:

bugün itibariyle kullanmaya başladım saçlarım çok yıpranmış ince telli,bürsürü röfle fön ,olumsuz herşeyi gördü bu toparlarlayacakmı bakalım...sonuçları yazacağım size söz.Kullanmaya başladığım tarih 11.10.2010kaydirigubbakcemile2

Ben kullandım ve hala ara ara kullanırım. Bence çok etkili.

ben ilk önce yoğun keratinli olan siyah serinin şampuan ve banyo sonrası olan spreylerinden kullanmıştım,daha sonra acil kurtarma serisine geçtim hala elimde var evet saçları toparladığı doğrudur saçlarınız resmen onarılıp bakım yapıyor ama pahalı sanırım 100 tl.ye yakın para ödemiştim,bide silver şampuanını aldım ama onu hiç beğenmedim saçlarımdaki turunculukları kapatmadı o hala elimde kullanmıyorum

Back
X