Şampuan ve Saç Kremleri Schwarzkopf ürünleri nasıl memnun musunuz ?

feyza_d

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
50
4
286
38
arkadaşlar merhaba schwarzkopf kullananların memnuniyetlerini yada şikayetlerini anlatması için açıorum bu konuyu:)ilk olarak ben başlym.bnm saçlrm platin ve biliosunuzki cok yıpranıo boyalı saçlar. bende bi çok sampuan kullandm ama schwarzkopf kadar iyi bi şampuan görmedim.ben schwarzkopfun gliss asian beauty adlı şampuanını kullanıorum,ve gliss onarıcı bakım sıvı saç kremini.bu iki ürün gerçekten hem fiyat hemde içerik açısındn bana mükemmel uyum sağlıo:)saçlarım acayip yumuşak ve parlak.eskiden ucları kazık gbydı ama smdi yıkıorum ve fön cekmesemde yumusacık ve ucları kötu drmuo.herkese tavsiye ederim ,ben bi de sampuanın içine çam esansı katıorum o da sacları beslio arkadslr. sizinde warmı schwarzkopf konusunda herhangi bi düşüncenz burada paylaşalım :teytey:

arkadaşlar merhaba schwarzkopf kullananların memnuniyetlerini yada şikayetlerini anlatması için açıorum bu konuyu:)ilk olarak ben başlym.bnm saçlrm platin ve biliosunuzki cok yıpranıo boyalı saçlar. bende bi çok sampuan kullandm ama schwarzkopf kadar iyi bi şampuan görmedim.ben schwarzkopfun gliss asian beauty adlı şampuanını kullanıorum,ve gliss onarıcı bakım sıvı saç kremini.bu iki ürün gerçekten hem fiyat hemde içerik açısındn bana mükemmel uyum sağlıo:)saçlarım acayip yumuşak ve parlak.eskiden ucları kazık gbydı ama smdi yıkıorum ve fön cekmesemde yumusacık ve ucları kötu drmuo.herkese tavsiye ederim ,ben bi de sampuanın içine çam esansı katıorum o da sacları beslio arkadslr. sizinde warmı schwarzkopf konusunda herhangi bi düşüncenz burada paylaşalım :teytey:

canım,

ben de gliss oil nutritive ve boyalı saçlar için olan şampuanından ve senin kullandığın kremden kullanıyorum.
çok memnunum.
ayrıca yine aynı firmanın saç boyalarını kullanıyorum,palette,igora,vital,çok da memnunum.
fiyatı uygun ve kalitesi mükemmel.
a.s.

alex bu vital tüp boyalrının kalitesi nasıl kullanmışsın herhalde igora palette gibi mi?_

alex bu vital tüp boyalrının kalitesi nasıl kullanmışsın herhalde igora palette gibi mi?_

tatlım,
vital aynı palette ve igora gibi.
kalitesi aynı.
şuan annem de vital 7-1 küllü kumral kullanıyor.çok memnun renginden ve kalitesinden.rengi de çok güzel tutuyor canım.
bir dene istersen.bence memnun kalırsın tatlım.
yerimseniben

eet alexcim haklsn kalitesi mükemmel we kalitesine göre fiyatıda mükemmel yani, genelde ii şeyler pahalı olur derler ya scwarzkopf bu iddayı çürütüyo bence ;)

kızlar bende palette kutu boyalardan kullandım ve çok memnun kaldım.güzel bir ürün gerçekten evde saç boyayanlara tavsiye ederim.ilk boyamada hemen aynı renk tutuyor..

kızlar bende glıss onarıcı bakım şampuanı kullanıyourm hatta içine çam terebentide koyuyorum daha süper oluyo saçlarım çok işime yaradı ben çok memnunuma.s.a.s.

arkadaslar igora sarı boya kulanan varmı kaltesı nasıl ben kuafore boyatmayı dusunuom ıgora kulanıomus sarı renklerı nasıll acaba kızlar yardım edın lutfen kararsızım??? :sm_confused:

bende bugun aldım sıcak çikolata boyadım saçımı şimdi rengin tutmasını beklıyorum,guzel olcak gibi görünüyor :)

bende bugun aldım sıcak çikolata boyadım saçımı şimdi rengin tutmasını beklıyorum,guzel olcak gibi görünüyor :)

arkadaşım bende sıcak çikolata rengine boyatmayı düşünüyorum saçımın rengi kahverengi nasıl oldu sende biraz bilgi verirmisin?...

arkadaşım bende sıcak çikolata rengine boyatmayı düşünüyorum saçımın rengi kahverengi nasıl oldu sende biraz bilgi verirmisin?...

canım bnm saç hikayem çok uzun aslında ama kısaca şöyle söliyim,dore kumralın üzerine boyadım,kutuda 30 dk bekletın yazıyodu ama ben 40 dk beklettım ve rengı cok hoş oldu aralarda böle hafif kızıllıklar fılan oldu,daha açıklamamı ıstersen özel msj at yrdmcı olurum şutarafagitti

canım bnm saç hikayem çok uzun aslında ama kısaca şöyle söliyim,dore kumralın üzerine boyadım,kutuda 30 dk bekletın yazıyodu ama ben 40 dk beklettım ve rengı cok hoş oldu aralarda böle hafif kızıllıklar fılan oldu,daha açıklamamı ıstersen özel msj at yrdmcı olurum şutarafagitti

saol tatlım bilgi için tşk ederim eger sorum olursa özel msj atarım

ben aynı markanın boyasını aldım boyadım sonra şampuanı sac kremi ve kürünüde aldım set halinde ama herkezde aynı etkiyi yaratmıyor tabi sacım berbat oldu hic ama hic begenmedim rezil bir ürün kendim icin söylüyorum hic memnun kalmadım direk aldıgım ürünleri cöpe attım ne ürünlerini nede boyasını artık kulanmıyorum

ben hem ucuz olduğu için hem de içinde silikon olmadığı için schauma şampuan aldım vee daha ilk kullanışta çok memnun kaldım..saç kremi bile gerekmedi..elektriklenmelerim de yatıştı..
bir de içine bal batarak deniyeceğim...kokusu da mis gibi...saçları da böyle harika kokutuyor

bende gliss onarıcı bakım şampuanı kullanıyorum ayrıca saç kremini kullanıyorum ama haftada 1 kere ve sadece saç uçlarına sürüyorum şampuanın içine 1 tanede evigen ampül koydum çok memnunun özelliklede kokusu çok hoşuma gidiyo

kızlar gliss saç bakım kremı kullanan varmı sac duzlestırıcısı kullanmadan once onere bılcegnız yada kullandgnız?? gliss express almayı dusundum aslında nasıl olurCADIARZU

arkadasslarr yardım yokmuu KULLANANLARR nerdesınızz:uhm:

Back
X