Scotch Brite Mop

Pozi

Hayat neden şekil yapıyor
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
1.831
136
363
İstanbul
Arkadaşlar dün eşim almış bu ürünü bugün kullandım. Hani vileda ile yerleri silerken süpürseniz dahi 1 saç gelir sizi deli eder bir o yana taşır,bir bu yana. İşte bu dertten kurtuldum. Süpürmediğiniz yerlerdeki büyün tozu,kiri,saçı herşeyi topluyor sonra da su da bırakıyor. Özellikle hamilelere tavsiye ederim. Kolay kolay bir şey tavsiye etmem ama bayıldım buna. Eşim mopaştan 22 liraya almış ama bir kaç hafta önce indirimdeydi belki çevrenizde indirimli halini bulanilirsiniz. Eğer becerebilirsem resmini de ekleyeceğim.
Güle güle kullanınn.:enbuyukkk:

Eklentiler

• $imagesCAXS7IE4.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 3.284
bende kullanıyorum çok memnunum bir özelligide duvarı silebiliyo
duvarı fırçaladıktan sonra mop paspasla siliyorum leke ve dalga kalmıyo tavsiye ederim kullanın

duvarı fırçaladıktan sonra mop paspasla siliyorum leke ve dalga kalmıyo tavsiye ederim kullanın

Canım,bu paspasla duvarda yukarı aşağı hareketlerle mi siliyorsun,yoksa duvarı deterjanlayıp yukarıdan aşağıya mı siliyorsun.Bu önemli olsa gerek.Ben de deneyeceğim verdiğin bilgi doğrultusunda.Eğer iz kalmazsa şimdiden Allah razı olsun...

ben viledanınkini aldım geçen hafta 17 liraydı
bu kadar başarılı olacağını tahmin etmezdim
gerçekten çok güzel

gerçekten duvarı sildiğini bilmiyordum. nasıl olduğunu anlatabilir misin?

Bende kullanıyorum çok memnunum fakat sünger başlığı çabuk deforme oldu yedeği tek satılıyormudur?

mesajlaeı yeni okudum kusura bakmayın ben önce anvayin genel temizlik deterjanıyla bir kova su yapıyorum duvarı bu suyla bir güzel fırçalıyorum sonrada mop paspasla duvarın köpüklerini siliyorum yukarıdan aşagıya dogru

bende viedayla püskül püskül siliyordum önceleri.herkesin memnun olduğunu görünce hemen adım.artık saçlar kırıntılar ordan oraya taşınmıyo.elle silmişçesine içim rahat ediyo.:lepi:

bende viedayla püskül püskül siliyordum önceleri.herkesin memnun olduğunu görünce hemen adım.artık saçlar kırıntılar ordan oraya taşınmıyo.elle silmişçesine içim rahat ediyo.:lepi:

hakikaten zuzu vileda insanı sinir ediyor ama bu herşeyi topluyor çok kullanışlı..

ya benim bundan vardı ama bilindik marka değil
çok sulu bırakıyodu
attım

acaba diğer markalar iyimi

valla bende memnun olanlardanım bebeğim küçük ve yerdeki herşeyi ağzına atıyor skochbrite benim sağ kolum gibi evde balkonu banyoyu bşle onla temizliyorum yanlız bu ürünler çamaşır suyundan çok çabuk yıpranıyor bilginize

ya benim bundan vardı ama bilindik marka değil
çok sulu bırakıyodu
attım

acaba diğer markalar iyimi

canım ben yalnızca bu markayı kullandım ve memnun kaldım. tavsiye ederim

ya denklem çok teşekkür ederim. Ben başlığı çıkartamadım yıpranırsa atmak zorunda kalırım ((

Ben de başka bir markanınkini kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta 30 yıllık ev hanımı olan ve şu salkım saçak viledalarla silen annem benim eve gelince hayran kaldı. Yalnız şöyle bir sorun var, şekli kare olduğu için ona uygun bir kova bulmak lazım. Yoksa her metrekareyi çektikten sonra musluğun altına tutup akıtmak gerekiyor. Ama ben yine de öneririrm. Ötekiler tozu bir yerden alıp öteki taraflara yağlıuyor sadece. :sinifsinif:

kızlar ya ben de cok kararsız kaldım alıp almamak konusunda 2 senedır gıdıp gelıp bakıyorum. bır de camasır suyundan cok cabuk yıprandıgını soylemıssınız benım elım koluk camasır suyu yenı bır eve tasındım ve yerlerı ovmama ragmen yıne de hala toz cıkıyor evden simsiyah. sizce buna da cozum olur mu?? bıraz fazla tıtızım ama elle silmeye de gücüm yetmiyor evi viledayla 3 kere sılıyorum her temızlık yapısımda kurtarın beniiiiii

ayyy kıslar evim çok ama çok büyükkk bbu viledanın hertürünü aldım ama sinir eido beni saçlar özellikle..
nerde bulabilirimmmm migrosta varmıdır bide elimizi sürmeden yapabiliyorus demii..görümcemde var bezini çıakrtıyor yıkıyor tekrar takıyor öle yaptıktan sonra egilip silerim ya...
saçlarrrrımı hep baglıyorumm dökülmeisn diye ama misafir gelince baglatamam ya milete saçlaırnı:=)
gerçektenn saçaları toplayıp suya batırdıgınızda suda mı kalıyor:)

aaa harika bende alayım bari daha önce marketlerde görüyordum fakat ne derece kullanışlı bilmediğim için tereddüt ediyordum çok hoşuma gitti şu saç olayı

3 aydır kullanıyorum çamaşır suyuyla henüz yıpranma olmadı. Brncr alın çok rahat edersiniz

Evet elimizi sürmemize gerek kalmıyor. Öyle bez çıkartma durumu falan yok. Benim elim ayağım oldu vallahi. Ben mopaştan aldım ama belki vardır migroslarda da... Sadece saçlar değil yerdeki bütün tozu toprağı topluyor. Bugün lavabomun altı çıkmış her yer su olmuştu. sadece bunu kullanarak hallettim.

aaa harika bende alayım bari daha önce marketlerde görüyordum fakat ne derece kullanışlı bilmediğim için tereddüt ediyordum çok hoşuma gitti şu saç olayı

hadi bakalım. Vallahi para verseler bu kadar reklam yapamazlardı :))))

bende alıp denicem teşekkür ederim bilgiler için arkadaşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…