bende kullanıyorum çok memnunum bir özelligide duvarı silebiliyo
duvarı fırçaladıktan sonra mop paspasla siliyorum leke ve dalga kalmıyo tavsiye ederim kullanın
bende kullanıyorum çok memnunum bir özelligide duvarı silebiliyo
duvarı fırçaladıktan sonra mop paspasla siliyorum leke ve dalga kalmıyo tavsiye ederim kullanın
Bende kullanıyorum çok memnunum fakat sünger başlığı çabuk deforme oldu yedeği tek satılıyormudur?
bende viedayla püskül püskül siliyordum önceleri.herkesin memnun olduğunu görünce hemen adım.artık saçlar kırıntılar ordan oraya taşınmıyo.elle silmişçesine içim rahat ediyo.:lepi:
ya benim bundan vardı ama bilindik marka değil
çok sulu bırakıyodu
attım
acaba diğer markalar iyimi
valla bende memnun olanlardanım bebeğim küçük ve yerdeki herşeyi ağzına atıyor skochbrite benim sağ kolum gibi evde balkonu banyoyu bşle onla temizliyorum yanlız bu ürünler çamaşır suyundan çok çabuk yıpranıyor bilginize
kızlar ya ben de cok kararsız kaldım alıp almamak konusunda 2 senedır gıdıp gelıp bakıyorum. bır de camasır suyundan cok cabuk yıprandıgını soylemıssınız benım elım koluk camasır suyuyenı bır eve tasındım ve yerlerı ovmama ragmen yıne de hala toz cıkıyor evden simsiyah. sizce buna da cozum olur mu?? bıraz fazla tıtızım ama elle silmeye de gücüm yetmiyor evi viledayla 3 kere sılıyorum her temızlık yapısımda kurtarın beniiiiii
ayyy kıslar evim çok ama çok büyükkk bbu viledanın hertürünü aldım ama sinir eido beni saçlar özellikle..
nerde bulabilirimmmm migrosta varmıdır bide elimizi sürmeden yapabiliyorus demii..görümcemde var bezini çıakrtıyor yıkıyor tekrar takıyor öle yaptıktan sonra egilip silerim ya...
saçlarrrrımı hep baglıyorumm dökülmeisn diye ama misafir gelince baglatamam ya milete saçlaırnı:=)
gerçektenn saçaları toplayıp suya batırdıgınızda suda mı kalıyor:)
aaa harika bende alayım bari daha önce marketlerde görüyordum fakat ne derece kullanışlı bilmediğim için tereddüt ediyordum çok hoşuma gitti şu saç olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?