3 aydır kullanıyorum çamaşır suyuyla henüz yıpranma olmadı. Brncr alın çok rahat edersiniz
Evet elimizi sürmemize gerek kalmıyor. Öyle bez çıkartma durumu falan yok. Benim elim ayağım oldu vallahi. Ben mopaştan aldım ama belki vardır migroslarda da... Sadece saçlar değil yerdeki bütün tozu toprağı topluyor. Bugün lavabomun altı çıkmış her yer su olmuştu. sadece bunu kullanarak hallettim.
hadi bakalım. Vallahi para verseler bu kadar reklam yapamazlardı :))))
klasik vilada kovasını kullanıyorum ben.gayet rahat oluyo.
ayyy kıslar evim çok ama çok büyükkk bbu viledanın hertürünü aldım ama sinir eido beni saçlar özellikle..
nerde bulabilirimmmm migrosta varmıdır bide elimizi sürmeden yapabiliyorus demii..görümcemde var bezini çıakrtıyor yıkıyor tekrar takıyor öle yaptıktan sonra egilip silerim ya...
saçlarrrrımı hep baglıyorumm dökülmeisn diye ama misafir gelince baglatamam ya milete saçlaırnı:=)
gerçektenn saçaları toplayıp suya batırdıgınızda suda mı kalıyor:)
Peki kullanan arkadaşlardan ben de tavsiye isteyim..Ben de kullanıyorum bu moptan ama dikdörtgen bir kova almaktan başka bir çözümü olan var mı? Çünkü yoksa her odayı sildikten sonra musluğun altına tutup bir süre akıtmak gerekiyor silinenleri. Başka bir yöntemi olan var mı?Dikdörtgen kova da zor bulunuyor sanırım, ben henüz bulamadım.
var cnmm var hatta inanırmısın 2 gün önce açıldı aşırı kalabalık dyeee gitmedik bizde..demek orda varrrrrrrrrrrrrr sagolsın cnmm valla ilk işim almak olcak:)viledanın tüm başlıklarından aldımm ama hiç biri güzel yapmıyor..eşimmm sinirlencek her gördügünü alıyosunn diyekaydirigubbakcemile3ama cidden hiç işe yaramıyo evim küçük olsa egilip silerim ama büyük olunca vileda kar etmiooo..ayy çok sveindim yaaa valla bulamassam netten spraiş bile vermeyii düşündüm:)inem cim carrefour var mı orada?
ya da getirttirebilirsin bilmiyorumkismile
ama gerçekten kullanımı ve gördüğü iş süpermiş
kesinlikle edinmelisin:) ne güzel evinde büyükmüş bak
bu mopun çeşitleri varmı arkadaşlar.. ben tam olarak anlyamadım yanetten resimlerine bakıyorum.. birisi dikdörtgen altında bez var.. diğer sıkışık sünger gibi bişi. yani amaçları farklımı? sizin tavsiye ettiğiniz hangisi acaba.. birde en iyisi hangi markadır ?
Arkadaşlar dün eşim almış bu ürünü bugün kullandım. Hani vileda ile yerleri silerken süpürseniz dahi 1 saç gelir sizi deli eder bir o yana taşır,bir bu yana. İşte bu dertten kurtuldum. Süpürmediğiniz yerlerdeki büyün tozu,kiri,saçı herşeyi topluyor sonra da su da bırakıyor. Özellikle hamilelere tavsiye ederim. Kolay kolay bir şey tavsiye etmem ama bayıldım buna. Eşim mopaştan 22 liraya almış ama bir kaç hafta önce indirimdeydi belki çevrenizde indirimli halini bulanilirsiniz. Eğer becerebilirsem resmini de ekleyeceğim.
Güle güle kullanınn.:enbuyukkk:
saol cnm teşekkür ederim. peki tavsiye ettiğin bi marka varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?