Scotch Brite Mop

ayyyy inş buluurum cnm migrosa gidince ilk işim buna bakmak:)teşkür ederim:)

Annemle ne zaman markette görsek bu mopu, soruyoruz birbirimize acaba nasıl bir şey kullanışlı mı alsak mıişe yarar mı vs. Hiç bir zaman da cesaret edip alamamıştık buradaki yorumları okudum da alan herkes memnun anlaşılan. İlk fırsatta alacağım o zaman çok merak ediyorum gerçekten. Nefret ediyorum saç kıl toplamaktan alsanaalsanasmile
Migrosta mutlaka vardır, ben en son Real'de görmüştüm hatta indirimdeydi ve yanında yedeğini de veriyorlardı. Neden almadım yaaaa ((

Peki kullanan arkadaşlardan ben de tavsiye isteyim..Ben de kullanıyorum bu moptan ama dikdörtgen bir kova almaktan başka bir çözümü olan var mı? Çünkü yoksa her odayı sildikten sonra musluğun altına tutup bir süre akıtmak gerekiyor silinenleri. Başka bir yöntemi olan var mı?Dikdörtgen kova da zor bulunuyor sanırım, ben henüz bulamadım.

aynen öyle oluyor canım
ben pek umutlu diildim ama herşeyim tam mopum eksik kalmasın diye aldım:roflol:
bendeki viledanın viledanın kendi kovasına sığıyo ayrıca kare kovaya falan gerek yok
elin değmiyo bile suya mandalı var çekiyosun sıkıyo
ortada ne saç ne kırıntı hepsi kovada

dikdörtgen kovaya ben de pek rastlamadım dışarıda, ancak aklıma geldi, biz mesela bu sene evdeki leğenleri dikdörtgen yaptık, çok sığ da olmadığı için, hani büyük bile alsam bir leğeni o işe ayrırım diye düşünmüştüm tabii sağı yok, daha zor olabilir ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. yerimseniben

Allah çıkarandan razı olsun muhteşem birşeyy...

evde köpek besliyorum heryerimiz kıl tüy olutor ve halı da yaymıyorum. alıyorum mopumu bir ileri iki geri süpürgeli cadı gibi geziyorum:) çok da memnunum.

bende aldım bugün indirime girmiş 26 dan 18 e düşmüş yedeklerde de indirim var 7 küsur..
çok çok beğendim bütün evi cir çırpıda siliverdim...viledaların bir güzelliği kalmadı gözümde artık:)

yaaaaaaaaaaaaa bulamadım ben bbunu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:
migrosa baktım bulamadım..
elazıgda yaşıyorum migros bim ve şok dan başka biilindik market yok burdaaaa..
bizim evvv 200 mt2 temizlemekten canım çıkıyoooo..açık alan çokkk heryer saç tüyyy bıktım valla silmekten süpürmektennn..aglıycam vallaaaaaa:)

nem cim carrefour var mı orada?
ya da getirttirebilirsin bilmiyorumkismile
ama gerçekten kullanımı ve gördüğü iş süpermiş
kesinlikle edinmelisin:) ne güzel evinde büyükmüş bak

nem cim carrefour var mı orada?
ya da getirttirebilirsin bilmiyorumkismile
ama gerçekten kullanımı ve gördüğü iş süpermiş
kesinlikle edinmelisin:) ne güzel evinde büyükmüş bak
var cnmm var hatta inanırmısın 2 gün önce açıldı aşırı kalabalık dyeee gitmedik bizde..demek orda varrrrrrrrrrrrrr sagolsın cnmm valla ilk işim almak olcak:)viledanın tüm başlıklarından aldımm ama hiç biri güzel yapmıyor..eşimmm sinirlencek her gördügünü alıyosunn diyekaydirigubbakcemile3ama cidden hiç işe yaramıyo evim küçük olsa egilip silerim ama büyük olunca vileda kar etmiooo..ayy çok sveindim yaaa valla bulamassam netten spraiş bile vermeyii düşündüm:)i

bu mopun çeşitleri varmı arkadaşlar.. ben tam olarak anlyamadım ya netten resimlerine bakıyorum.. birisi dikdörtgen altında bez var.. diğer sıkışık sünger gibi bişi. yani amaçları farklımı? sizin tavsiye ettiğiniz hangisi acaba.. birde en iyisi hangi markadır ?

süngerli gibi olan canım

ilk mesajda resim var

saol cnm teşekkür ederim. peki tavsiye ettiğin bi marka varmı ?

Bende scotch brite ninkini kullanıyorum.Çok güzel süper bi alet.Viledanınkini tavsiye etmediler bana.Çünkü suyu sıkma şekilleri farklıymış.Viledanınki çabuk bozuluyormuş hemde.Ben scotch brite ı 19 tl.ye almıştım.

kullanan arkadaşlar gerçekten elle temizlemiş gibi oluyor mu bende almıştım markasını hatırlamıorum koçtaştan almıştım hiçbir işe yaramadı çöpe attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…