Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımmmmmmmmmm :)
peki sarı olandan kullanan varmı onun amacı farklımı acaba ?
saol canımmmmmmmmmm :)
peki sarı olandan kullanan varmı onun amacı farklımı acaba ?
canım o iş yerleri için. Evde köşelere giremezki kocaman bir şey. Ondan bakmıştım ben ucunu çıkartıp makineye atıyorsun. Ama evde o kadar açık alan olmaz sanırım.
Birde onun saçları toplayabildiğini sanmıyorum. altı ipli.
o sarı olanın cinsinden bizim ofiste kullanıyor temizlik görevlileri, böyk banyoda görünce bile midesi kalkıyo insanın eskidiğinde. hem çok pislik tutuyor sanırım üstünde bir de kurumadığında kötü koku oluyor.
ben de şu mavilerden istiyorum artık bir arkadaş da vileda marka dan da memnun olduğunu yazmıştı, ona da bakmalı :hulya:
evt bügün aldım migrosta buldum kıslarrrrrr scotch brite aldımmmm videdada vardııı..viledanın mekanizması hoşuma gitmedi basit duruyorduu scotch br.tee hem burda duydugum hemde daha saglam durdugu için aldımm...ciddennnn saçları falan herşeyi alıyorrrrrrr bide suda hemennnn bırakıyor üzerindekileri..yalnız bşy sorcam bunda ileri geri hareketlerde hangisi en iyi alıyorr hani viledanın kulanımında ileri geri yapmayın diyorlar ya budamı öle tek yönemi kulanalım:)19 tl aldım....viledanınkide 22 tl idi..
Bunun yedek başlığı kesinlikle var.Ben burda yerel bi markette gördüm yedeğini ama büyük marketlerdede olması lazım mutlaka.Bi de ben soldan sağa doğru kendime çekerek yapıyorum.Benimde anlamadığım bunu suyun altına tuttuğumuzda pisliklerin hepsi gerçekten akıp gidiyor ama ben yerlerin yüzey temizleyicisi kokmasını istiyorum.Galiba muslukta akıttıktan sonra birde ayrı kovada detenjanlı suya batırmak lazım.Öyle denicem bide bakalım.Başka türlü olmıcak çünkü.:1rolleyes:
ha bide bunun yedek başlıgıda varmış ama göremedimmmmaranızda alan olursa yazarsanız sevinirim:)
kızlar bende aldım ve çok ama çok memnun kaldım süper bişiiiiii..
ama size bişi sorucam siz suya koyduktan sonra sıkıp mı yerleri siliyorsunuz, yoksa öle ıslakken silip sonramı sıkıyorsunuz?
bide ben süngerini çıkarmayı becermedim ya. hani ilk alınca naylon kaplı oluo ya sünger.. arkalrda kaldı naylonlar...süngeri tam çıkarıp tekrar takmak lazım ki tam çıksın naylon
yedek başlığıda vardı migrosta... 10 lira..
evet nem cim yedek başlıklarıda var ve o da şu an indirimde 7 küsur normal fiyatı 12 lerdeymiş..