• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SculpSure(Ameliyatsız Liposuction)Yaptıranlar?

purplegirl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
69
11
298
Hatay
Arkadaşlar az önce instada dolaşırken bu sistemi gördüm.Çünkü ameliyatı beni hep korkuttu.Bu ameliyatsız bir sistemmiş ve yeni çıkmış.Yaptıranlar var mı?Yoksa sandığımdan daha mı yeni bir sistem?!?!

Arkadaşlar az önce instada dolaşırken bu sistemi gördüm.Çünkü ameliyatı beni hep korkuttu.Bu ameliyatsız bir sistemmiş ve yeni çıkmış.Yaptıranlar var mı?Yoksa sandığımdan daha mı yeni bir sistem?!?!
Selam purplegirl purplegirl konuyu cevaplayan olmamis sanirim, umarim cevabim yardimci olur. Ben haziran basinda sculpsure denilen uygulamayi yaptirdim.cok kisa suren bi islem tamamen acisiz agrisiz sadece soguk sicak hissini degisimli olarak hissettigin bi uygulama. Uygulama bittiginde tuh yine parami cope attim hissine kapildim cunku oncesinde bir cok masaj, aletli incelme vs denemistim. Merkezden cikmadan once birkez daha gorusmek icin odasina girdim danistigim kisinin ve etkilerini nasil hissedicegimi sordum. Yapmam gereken extra bisey olmadigini sadece bol bol su icmem gerektigini cunku parcalanan yag hucrelerinin su ile vucuttan atilacagini bu yag atimi islemininde yaklasik 8-12 hafta surecegini soyledi. Ve gercekten 12 hafta sonra yaptirdigim bolgede( ben can simitlerime yaptirmistim) ciddi sekilde gozle gorulur incelme oldu hatta o bolgedeki yaglanmalar tamamen gitti diyebilirim. Konuyla ilgili baska kafana takilan bisey olursa sorabilirsin.

Selam purplegirl purplegirl konuyu cevaplayan olmamis sanirim, umarim cevabim yardimci olur. Ben haziran basinda sculpsure denilen uygulamayi yaptirdim.cok kisa suren bi islem tamamen acisiz agrisiz sadece soguk sicak hissini degisimli olarak hissettigin bi uygulama. Uygulama bittiginde tuh yine parami cope attim hissine kapildim cunku oncesinde bir cok masaj, aletli incelme vs denemistim. Merkezden cikmadan once birkez daha gorusmek icin odasina girdim danistigim kisinin ve etkilerini nasil hissedicegimi sordum. Yapmam gereken extra bisey olmadigini sadece bol bol su icmem gerektigini cunku parcalanan yag hucrelerinin su ile vucuttan atilacagini bu yag atimi islemininde yaklasik 8-12 hafta surecegini soyledi. Ve gercekten 12 hafta sonra yaptirdigim bolgede( ben can simitlerime yaptirmistim) ciddi sekilde gozle gorulur incelme oldu hatta o bolgedeki yaglanmalar tamamen gitti diyebilirim. Konuyla ilgili baska kafana takilan bisey olursa sorabilirsin.

Arkadaşım merhaba...
Süper olmuş incelmen. Acaba diyet de yaptın mı beraberinde? Bi de sıkılaşmaya etkisi de var mıdır sence? Bi de son olarak fiyat sorsam acaba?

selam R Rrapunzel beraberinde diyet yapmadim ama genel olarak beslenmeme dikkat eden biriyim. tek yapilmasi gereken islemden sonra bol bol su icmek cunku parcalanan yaglar su esliginde vucuttan atiliyor.ben hic su icen bi insan degildim bu islem vesilesiyle su icmeye basladim mecbur hissediyosun kendini cunku. sikilasmaya kesinlikle etkisi var hicbir sarkma olmadi sanki yogun spor yaparak incelmissin etkisi yaratiyo acikcasi:) ben istanbulda yaptirdim haziran basinda fiyat ped basi 250 dolardi. yani iki tane sag tarafa iki tane sol tarafa taktirdiginda 1000 dolara malolmustu, fiyat pahali evet ama kesin ve hizli cozum gercekten.

selam R Rrapunzel beraberinde diyet yapmadim ama genel olarak beslenmeme dikkat eden biriyim. tek yapilmasi gereken islemden sonra bol bol su icmek cunku parcalanan yaglar su esliginde vucuttan atiliyor.ben hic su icen bi insan degildim bu islem vesilesiyle su icmeye basladim mecbur hissediyosun kendini cunku. sikilasmaya kesinlikle etkisi var hicbir sarkma olmadi sanki yogun spor yaparak incelmissin etkisi yaratiyo acikcasi:) ben istanbulda yaptirdim haziran basinda fiyat ped basi 250 dolardi. yani iki tane sag tarafa iki tane sol tarafa taktirdiginda 1000 dolara malolmustu, fiyat pahali evet ama kesin ve hizli cozum gercekten.

Vay be!
Böyle şeylerin işe yaradığını nadir duyuyoruz gerçekten. Sevindim senin adına. teşekkür ederim cevapladığın için...
Fiyatı da gerçekten fazlaymış hele de dolar bu kadar yükselmişken :D

arkadaşlar merhaba ben geçtiğmiz yaz sculpsure denen uygulamayı yaptırdım benim fazla kilom yok sadece simit bölgem var(ki orasıda cok fazla değildi)herneyse kafaya taktım takıntı yaptım istanbulda çok iyi bir kliniğe bu uygulamayı yaptırdım 2500 tl ücret ödedim öncelille şunu söyleyim inanılmaz bi acı yaşıyosunuz okuduğum yorumlarda acı yok yazıyodu bende cok rahat gittim ancak dr acı var ama sen dayanamayacak noktaya geldiğinde bitiyor dedi ama yinede bu kadar beklemiyordum 25 dk nası bitti bana sorun.herneyse gelelim sonuca bu kadar acı çekmemem ve bi dünya para vermeme rağmen 3 ay sonunda incelme SIFIR. simit bölgemde en ufak bir değişim bile olmadı arkadaşlar paramamı yanayım çektiğim acıyamı bilemedim o paraya en iyi spor salonunda aylarca spor yapabilirdin bi işe yarardı bari.benim yaşadıklarım bunlar yaptırmak isteyenler kendileri bilir tabi belki işe yarayan kişilerde olmuştur ama bende hiçbir işe yaramadı.

Asla ama asla yaptırmayın. 1 ) Dünyanın parası çöpe gider. 2 ) İnanılmaz bir acı çektim ve organlarıma ne gibi bir zarar verdi hiçbir fikrim yok. Fizyoestet te yaptırdım. Dünyanın vaadinde bulundular. İnanın bana 1 cm incelme olmadı. Acayip canım yandı, resmen bütün karnımın içini yaktılar, yarım saat çok zor dayandım. Sonuç 0!! Üstelik kontrole gitmem de gerekiyordu ve bir kere bile arayıp da sormadılar sonuç ne oldu diye. Çünkü ne yaptıklarının farkındalar. Haram ediyorum verdiğim parayı. Umarım organlarım da bir zarar görmemiştir diye dua ediyorum.

Back
X