Selam kızlar, Size harika bir ürün tavsiye edicem. özellikle cildi benim ki gibi yağlı olanlara, sivilce sorunu olanlara bende yeni kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.hihoyyyt Sebamed Face & Body Wash eğer yüzünüzde, sırtınızda sivilceler varsa veya cildiniz yağlıysa, çeşitli cilt sorunları varsa(egzama, akne vs) mutlaka kullanın derim. yerimseniben
yüzümde birkaç sivilce vardı onları geçirdi canım. benim de cildim yağlıya yatkın bir cilt. fazla kullanmıyacaksın ama günde 2 defa yeter.
ph 5.5 olması da gayet iyi cildin koruyucu tabakasına zarar vermiyormuş. ardından nemlendirici kremde kullanabilirsin o sana kalmış ama fazla kurutmuyor cildi yani.. içinde doğal nemlendirici varmış.
ben memnunum banyoda filan genelde hep bu ürünü kullanıyom..
Selam kızlar, Size harika bir ürün tavsiye edicem. özellikle cildi benim ki gibi yağlı olanlara, sivilce sorunu olanlara bende yeni kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.hihoyyyt Sebamed Face & Body Wash eğer yüzünüzde, sırtınızda sivilceler varsa veya cildiniz yağlıysa, çeşitli cilt sorunları varsa(egzama, akne vs) mutlaka kullanın derim. yerimseniben
eczanelerde ve kozmetik dükkanlarında satılıyor sebamed.ben de bu üründen almıştım ama yüzümü yakmış ve kıpkırmızı yapmıştı.halbuki hassas ciltli de değilimdir.sebamedi hiç sevememiştim ben