Ben yaklaşık bir aydır o renkli kremi kullanıyorum. Kullanmadan önce sebamedin kompact sabununu kullanıyorum. Sabunu çok hoş cidden. Kreme gelince aslında aldığıma pişman değilim fondoten etkisine benziyor dışarı çıkarken uyguluyorum ama sanki bi süre sonra ten emince gidiyor sivilceler geri çıkıyor gibi geliyor. Yine de fondoten kullanmaktan iyidir yanımda taşıyorum sürekli arada sürüyorum. Bitince yine alabilirimmm..
evet sebamedin (clear face serisi) köpüğü ve toniği harika!yüzümüde hiç kurutmadı.ayrıca mis gibi de kokusu var.renkli leke örtücü kremini de aldım.hepsinden memnunum.tavsiye ederim.
evet sebamedin (clear face serisi) köpüğü ve toniği harika!yüzümüde hiç kurutmadı.ayrıca mis gibi de kokusu var.renkli leke örtücü kremini de aldım.hepsinden memnunum.tavsiye ederim.
evet pudaralar gözenekleri kapattığı için sivilce yapıyor.en güzeli hiç kullanmamak ama yüzündede sivilce leke gibi durumlar olunca insan kendini kötü hissediyor.leke örtücü krem de sadece kırmızlıkları kapatıyor.fondöten gibi fazla kapatıcı özelliği yok ama en azaından pudra gibi cilde zarar vermiyor.
evet pudaralar gözenekleri kapattığı için sivilce yapıyor.en güzeli hiç kullanmamak ama yüzündede sivilce leke gibi durumlar olunca insan kendini kötü hissediyor.leke örtücü krem de sadece kırmızlıkları kapatıyor.fondöten gibi fazla kapatıcı özelliği yok ama en azaından pudra gibi cilde zarar vermiyor.
Benim krem bitmek üzere hep geçici olarak işe yaradı sivilceleri onardığını düşünmüyorum sabunu yumuşacık ona devam ediyorum. zaten 2 gündür aknetrent tedavisine başladım bıktım artık geçici işlerle uğraşmaktan kesin kararlıyım artık fondoten pudra bunlar hayatıma girmicekk!! Kremi almak isteyen alabilir pişman olmaz ama umduğunu da bulmaz..
Dün sebamed'in renkli sivilce tedavi kremini aldım.Çok koyu bir kıvamı var ve tek renk seçeneği var o renkte benim tenimde çok sırıtıyor.Gündüz dışarı çıkarken kapatıcı olarak kullanmam ama yatmadan önce sürülüp sabah yıkanabilir bence,deneyip tekrar yazarım:)