• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sebamed renkli leke örtücü krem kullanan var mı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1.565
10
0
Bingöl
Arkadaşlar sivilce sorunu olan bi cildim var şu an tiretin kullanıyorum doktorum verdi..

sivilce lekelerim beni bunalıma sokuyolar

sebamed renkli leke örtücü krem kullanıp memnun kalan var mı?

ayrıca sebamed in yüz yıkama köpüğü hakkında bilginiz var mı?

Doktorum bana acnegun u tavsiye etti ama sanki işe yaramıyo....

Ben yaklaşık bir aydır o renkli kremi kullanıyorum. Kullanmadan önce sebamedin kompact sabununu kullanıyorum. Sabunu çok hoş cidden. Kreme gelince aslında aldığıma pişman değilim fondoten etkisine benziyor dışarı çıkarken uyguluyorum ama sanki bi süre sonra ten emince gidiyor sivilceler geri çıkıyor gibi geliyor. Yine de fondoten kullanmaktan iyidir yanımda taşıyorum sürekli arada sürüyorum. Bitince yine alabilirimmm..:49:

Ben 7-8 yıldır sebamed yüz yıkama jelini kullanıyorum. Çok memnunum. Ayrıca göz makyajımıda direk sebamedle yıkıyorum.

sebamed in köpüğünü met hettiler çok.. ama doktorum bana acnegun verdi onla yıkıyorum cnm

evet sebamedin (clear face serisi) köpüğü ve toniği harika!yüzümüde hiç kurutmadı.ayrıca mis gibi de kokusu var.renkli leke örtücü kremini de aldım.hepsinden memnunum.tavsiye ederim.

evet sebamedin (clear face serisi) köpüğü ve toniği harika!yüzümüde hiç kurutmadı.ayrıca mis gibi de kokusu var.renkli leke örtücü kremini de aldım.hepsinden memnunum.tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim canım köpüğü zaten alıcaktım jelim bitince,leke örtücü kremi de alıcam şimdi:)) pudra aldım ama sivilce yaptı o da

evet pudaralar gözenekleri kapattığı için sivilce yapıyor.en güzeli hiç kullanmamak ama yüzündede sivilce leke gibi durumlar olunca insan kendini kötü hissediyor.leke örtücü krem de sadece kırmızlıkları kapatıyor.fondöten gibi fazla kapatıcı özelliği yok ama en azaından pudra gibi cilde zarar vermiyor.

evet pudaralar gözenekleri kapattığı için sivilce yapıyor.en güzeli hiç kullanmamak ama yüzündede sivilce leke gibi durumlar olunca insan kendini kötü hissediyor.leke örtücü krem de sadece kırmızlıkları kapatıyor.fondöten gibi fazla kapatıcı özelliği yok ama en azaından pudra gibi cilde zarar vermiyor.

haklısın alın bölgemden derliyim sadece zaten....

hala kullananlar yorum yazabilirler mi?bende almaya düşünüyorum da ..:)

Benim krem bitmek üzere hep geçici olarak işe yaradı sivilceleri onardığını düşünmüyorum sabunu yumuşacık ona devam ediyorum. zaten 2 gündür aknetrent tedavisine başladım bıktım artık geçici işlerle uğraşmaktan kesin kararlıyım artık fondoten pudra bunlar hayatıma girmicekk!! Kremi almak isteyen alabilir pişman olmaz ama umduğunu da bulmaz..

Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü & Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği & Ceradolin Losyon

Bu üç üründen son derece memnunum.

Yağlı ve karma ciltlere şiddetle tavsiye ederim.

$images.webp

Sebamed compact kullanıyorum çokta yararını görmedim açıkcası
Örtücü kremide yazın 5-6 eczane,kozmetikçiye sormuştum ama bulamamıştım

Son düzenleme:
Dün sebamed'in renkli sivilce tedavi kremini aldım.Çok koyu bir kıvamı var ve tek renk seçeneği var o renkte benim tenimde çok sırıtıyor.Gündüz dışarı çıkarken kapatıcı olarak kullanmam ama yatmadan önce sürülüp sabah yıkanabilir bence,deneyip tekrar yazarım:)

Back
X