Sebebi Belli Olmayan Belirtiler

ZuZu00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
56
11
18
45
Merhabalar kızlar bu belirsizlik berbat birşey adetim 10 gün gecikti bütün herşey mevcut göğüslerde ağrı akıntı kasık ağrısı 10. Gün test yaptım negatif doktora gittiğimde hiçbir rahatsızlığın olmadığını söyledi adette gelmiyo böyle bir durumla karşılaşan varmı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım acil yardım lütfen

Doktorunuz, adet söktürücü verdi mi? Daha öncesinde düzenli miydi?
Sorun yoksa psikolojik olarak düşünüp gecikme yaşıyor olabilirsiniz

Belki bir olay etkiledi sizi bilemeyeceğim, biraz rahatlayın bekleyin soru yoksa illa gelir.
Adet günüm yaklaşana kadar iş stresinden başka özel bir sıkıntım olmadı bebek fikrini unutalı yıllar oluyor zaten 5 yıldır korunmasız olduğumuz için istedik ama olmadı bıraktık bizde 1 hafta kala lekelenme oldu erken oldum zannettim hemen bitti ogün bugünde bişey gelmedi hamilemiyim acaba dedim oda yok sinirim buna bozuldu sadece ne gebelik nede adet yok

Aspirinde yutabilirsiniz .aspirin kac söktürücüdür .genede siz bilirsiniz tabi

Aspirinde yutabilirsiniz .aspirin kac söktürücüdür .genede siz bilirsiniz tabi
Evet onuda duymuştum ama bu gecikme okadar bebeğe endekslediki beni rüyama bile 2 gün üst üste girdi gebe olduğumu gördüm hep negatifi görüncede hayal kırıklığı oldu çok istiyodum çünkü

Geç döllenme olsa doktor illa muayene sırasında bir şey derdi.

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, çok stres yapma doğru zamanda gelecek

Canım test yapmadan anlayamayız ki adet belirtileri gebelik belirtileriyle bire bir nerdeyse mutlaka test yap yapmadıysan.. 10 gün gecikmiş mutlaka çıkar testte yada kan ver direk net cevap olur

Geç döllenme olsa doktor illa muayene sırasında bir şey derdi.

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, çok stres yapma doğru zamanda gelecek
Doktorun tek dediği alttan muayene yaptı yumurtalıklar sağlıklı hiçbir sorun gözükmüyor evet rahimde kalınlaşma normal olarak var iltihap vs yok dedi kan testi vermişti yaptım 2.33 çıkmıştı hepsi bu

Aynısı defalarca oldu. Tıbbi sebep yok, psikolojik bu yaşadıkların dedi Dr. Stresin yoksa bile bu durumu kafaya takmak bile fazlasıyla etkiliyor. Ben başaramadım,umarım sen başarırsın

Canım test yapmadan anlayamayız ki adet belirtileri gebelik belirtileriyle bire bir nerdeyse mutlaka test yap yapmadıysan.. 10 gün gecikmiş mutlaka çıkar testte yada kan ver direk net cevap olur
Eczaneden erken gebelik testi almıştım 10. Gün yaptım negatif kan testini 10 gün önce yapmıştım 2.33 tü

Aynısı defalarca oldu. Tıbbi sebep yok, psikolojik bu yaşadıkların dedi Dr. Stresin yoksa bile bu durumu kafaya takmak bile fazlasıyla etkiliyor. Ben başaramadım,umarım sen başarırsın
Sağlıklı olup birdaha bebek sahibi olamamak çok kötü stres istemeden oluyo ama bu gecikme olana kadar yıllardır acaba gecikirmiyim diye düşünmedim bile günümü bilirdim bu olay birden oldu işte ne diyim hayırlısı neyse o olsun Allah sizede hayırlı zamanda nasip eder inş

Gecikir miyim değil sadece. Olacak mı,ne zaman olur,hiç olmayacak mı, yumurtlamam ne zaman vs vs hepsi etkiliyor teşekkür ederim sağlıkla hayırlısı ile isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Ozaman sorun yok ama bunu söylemeden geçemicem her doktor doğru tehşis koyamıyor tecrübeme dayanarak yazmıştım. Geçmiş olsun

Evet onuda duymuştum ama bu gecikme okadar bebeğe endekslediki beni rüyama bile 2 gün üst üste girdi gebe olduğumu gördüm hep negatifi görüncede hayal kırıklığı oldu çok istiyodum çünkü
Aaa allah gönlüne göre versin o zaman

Neyse içim rahatladı kırmızılar geldi bugün en azından sebebi belli oldu hayırlısı Allah tan sağlıklı olalımda gerisi boş

Bende bi dönem böyle bi 10-15 gün gecikme oldu hormon testi yaptı doktor prolaktin yüksekliği çıktı sonra ilaçla düşürüldü bir kaç ay sonra yine aynı şekilde 10 gün gecikti doktorum yine gecikme olursa gel demişti ve 2 . Gecikmede kese görmüştü. . sizin doktor bir şey yok dediyse hormon testi yaptırmanızı öneririm

Bakalım birdaha aynı şey olursa dediğiniz mantıklı yaparım ozaman tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…