sebebi ne olabilir

Yaren

KÖPÜKCAN'ın aşçısı :))
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
1.160
12
158
İstanbul
merhaba doktor bey ben dondurulmuş embriyoyla 7+5 günlük hamileyim 7haftalıkken kalp atışlarını vajinal ultrasonla dinledik herşey çok normaldi ultrasondan sonra kahverengi lekelenmelerim başladı ve ertesi gün biraz artınca doktora gittik tekrar ultrasonla baktı ama bu defa karından.herşeyin normal olduğunu bebeğin kalp atışının olduğu kese ve rahim kalınlığı vs herşey yolunda dedi.estrofem tableti bırakmıştım ondan kaynaklanabileceğini veya yerleşmeden dolayı olabileceğini söyledi.şu an cirinon jel coraspin ve folbiol kullanıyorum ama lekelenmelerim devam ediyor.sizce bunun nedeni ne olabilir düşükmü yapıcam çok endişeliyim birde siz yorumlarsanız sevinirim

Gebelerimin yaklaşık %50 sinde kanama, lekelenme olmaktadır. Çok kanaması olmasına rağmen birçok hastam doğururken, hiçbir şekayeti olmayan bazı hastalarımın da kontrolde kalp atımlarını görmeyebiliyoru. kalp atımının görülmüş olması hayatın devam ettiğinin en önemli göstergesiyken, umutsuzluğa kapılmak neden? Ben de size soruyorum...

Gebelerimin yaklaşık %50 sinde kanama, lekelenme olmaktadır. Çok kanaması olmasına rağmen birçok hastam doğururken, hiçbir şekayeti olmayan bazı hastalarımın da kontrolde kalp atımlarını görmeyebiliyoru. kalp atımının görülmüş olması hayatın devam ettiğinin en önemli göstergesiyken, umutsuzluğa kapılmak neden? Ben de size soruyorum...

çok teşekkür ederim keşke umutlu olabilsem malesef bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum :43:

Back
X