- 9 Ağustos 2016
- 4.739
- 6.982
- 158
- 37
Çok uzun olmuş oku oku bitiremedim.o yüzden cvp veremeyeceğimHoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uzun olmuş oku oku bitiremedim.o yüzden cvp veremeyeceğimHoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Ee yazsaymış herkesin bakış açısı farklı ne yapalım tahmin etmeye çalışıyoruz normal olarak benim anladığımda depresyonda olan birinin yazmış olduğunu hissettirdi. Buradan başka biri çıkar bende şunu anladım der ve haklıdır yani tek cümle ne yapabiliriz.E baya senaryo yazmışsınız siz. O üç cümleden bunları çıkarmak, bravo... umarım sizin söylediğiniz gibidir.
Konu sahibi cevap verecek misin ortalığın karışmasını mı istiyordun acaba biraz daha cevap vermezsen öyle olacak gibi görünüyorda
Ha yani bombayı atayım kaçayım tipi. Sonra yok yardım etmiyorlar yok sen yazma yok sen kötü konuştun hede hödö triplerine girerler birde.Sema pek konuşmayı sevmez.
Arada gelir, absürt bir soru sorar ve kaybolur.
Biz onu böyle seviyoruz.
Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Ha yani bombayı atayım kaçayım tipi. Sonra yok yardım etmiyorlar yok sen yazma yok sen kötü konuştun hede hödö triplerine girerler birde.
Gün geçmiyorki kk da yeni bir tipitiple karşılaşmayayım. Şaşırdım dur bakalım daha neler göreceğimYoo, allah var hiç çemkirdiğini görmedim yorum yapanlara.
o filozof misali sadece sorularla ilgileniyor, cevaplar umrunda değil.
Neden öyle kişilerden hoşlanıyorsunuz acaba?Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Bu neydi şimdiHoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden
Hayatında sevgilisi veya eşi olan adamlardan hoşlandığınız için..Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Bunu takıntı haline getirmişsin o yüzden hep seni buluyor bence biraz uzak dur bakalım bu işlerden kendine vakit ayır gez toz eğlen kendini geliştir.. Umarım en doğrusu güzeli seninle olurr..Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum