Sebebi nedir?

E baya senaryo yazmışsınız siz. O üç cümleden bunları çıkarmak, bravo... umarım sizin söylediğiniz gibidir.
Ee yazsaymış herkesin bakış açısı farklı ne yapalım tahmin etmeye çalışıyoruz normal olarak benim anladığımda depresyonda olan birinin yazmış olduğunu hissettirdi. Buradan başka biri çıkar bende şunu anladım der ve haklıdır yani tek cümle ne yapabiliriz.

Konu sahibi cevap verecek misin ortalığın karışmasını mı istiyordun acaba biraz daha cevap vermezsen öyle olacak gibi görünüyorda

Merhaba Sema, özledik seni ve muhteşem ötesi sorularını.
halihazırda başka bir kadına aşık oldukları için senden hoşlanmıyorlar.
normali bu zaten.
hoşlansalardı problem olurdu.

Konu sahibi cevap verecek misin ortalığın karışmasını mı istiyordun acaba biraz daha cevap vermezsen öyle olacak gibi görünüyorda

Sema pek konuşmayı sevmez.
Arada gelir, absürt bir soru sorar ve kaybolur.
Biz onu böyle seviyoruz.

O halde biz sana soralım be sema sebebi neydiki şimdi bu konunun sebebi neydi???

Ha yani bombayı atayım kaçayım tipi. Sonra yok yardım etmiyorlar yok sen yazma yok sen kötü konuştun hede hödö triplerine girerler birde.

Yoo, allah var hiç çemkirdiğini görmedim yorum yapanlara.
o filozof misali sadece sorularla ilgileniyor, cevaplar umrunda değil.

Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Bunu takıntı haline getirmişsin o yüzden hep seni buluyor bence biraz uzak dur bakalım bu işlerden kendine vakit ayır gez toz eğlen kendini geliştir.. Umarım en doğrusu güzeli seninle olurr..

demek karekteri düzgün erkekleri benenip hoşlanmışsın yoksa hepsinin senın peşinden gelmesi lazım dı dimi

Hoşlandığınız kişileri heralde ilk bakışta hoşlanıyorsunuz 😂 bı bismillah deyin önce
Oturun konusun :KK53:

Vallahi ben 2016’da yediğiniz dolmalardan yana oyumu kullanmak istiyorum. Dolma yerine baklava yeseydiniz evli olanlar karılarını boşar, size koşardı. Döner yeseydiniz nişan, nikah ve düğün aynı gün olurdu.

2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum

Zamanında yediğin dolmalar semacığım 😊 🥴

Back
X