SEBEBSİZ İNFERTİLİTE / 1 AŞILAMA / YAŞ 37 / TÜP BEBEK DÜŞÜNCESİ

nasibim88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
106
24
18
36
Merhaba

yaşım 37 , 2 yıllık evliyim evliliğim ilk 3 ayı korundum sonra doktor kontrolüne gittiğimde çikolata kisti olduğunu söyledi ama gebeliğine engel değil dedi .
içim rahat etmedi korunmayı bıraktım . her ay yenı bır umutla hüsrana uğradım hala da uğruyorum . benımle bırlıkte evlenen eş dost akraba çocuklarının doğum gunlerını kutlarken ben hala hayal kuruyorum
1 yılım dolduktan sonra mega medipol de aşılama yaptırdım , eşimde de bende de herhangi bir sorun ve her hangi bir değerimizde sorun veya değer düşüklüğü olmadığı için doktorda bizde çok umutlandık , ama olmadı

ikini aşılamaya hazırlanırken Ocak 2025 te reglim bir gün gecikti ki normalde çok düzenlidir , bir umut kan testi verdim betam 100 çıktı , Devlet hastanesinde ki doktor betan 100 çıktı diye umutlanma dedi o an doktora çok kızdım ama haklıymış mutluluğum sadece 5 gün sürdü
17 ocak 2025 beta : 100
19 ocak 2025 beta : 396,6
22 ocak 2025 beta : 1458
24 ocak 2025 sabah 09:00 beta : 2268

24 ocak günü 11:00 de kanamam oldu doktora tekrar gıttım kan verdim beta 1356 ya düşmüş

çok üzülsekte demek ki bişeyler olabiliyor umuduyla hayatımıza devam ettik , dış gebelik dediler düşük dediler yok bundan sonrası tutar dediler aylar geçti ama hiç bişi yok bu arada soğan kürü yaptım , ovülasyon testleri yumurtlama günleri takip ettim vs vs . ama yok olmuyor .

bunu paylaşmamın sebebi olurda bir gün anne olursam kocaman harflerle sevinçle yazmak istıyorum bende hamileyim diye .

bi tarafım ocak ayında tüp bebek yap diyor , diğer tarafım hiç bir sorun yok Rabbimin vardır bi bildiği sabret diyorum .

ne yapıcam nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum .

arkadaşım 3 defa tüp bebe yaptı olmadı sonra kendiliğinden oldu .

tekrar tekrar üzülmek istemiyorum , sağlıklı şekilde ANNE olmak istiyorum .

Bende sizinle aynı durumdayım 2 yıl dolacak tık yok çevremde herkes çatır çatır hamile kaldı yıllardır olmayanların bile oldu.
2 aşılama negatif devlette tüp bebek sırasına alınacağız artık bakalım ne olacak

devlette tüp bebek için sıra mı alınıyor , araştırdınız mı ? ben hiç bakmadım bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba kızlar bende benzer durumdayım ve şimdi napıcam bilmiyorum. Tüp bebeğe geçelim diyorum bi yanım hala belki doğal yoldan olur umudu taşıyo. Sanırım bir ay belirleyip kafada o aya kadar denemeli ve hemen regl olunca tüp bebek merkezine gitmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…