sebebsiz kısırlık teşhisi konupta tüp bebekte başarısız olanlar

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
arkadaşlar benimki sebebsiz kısırlık ama tüp bebekte çok kaliteli 8 tane 5.gün emriyosu elde edildi ama tutnma olmadı malasef benim durumumda olupta nedenini öğrenebilen varmı.ben doktorlara soruyorum ama açıklama yapamıyorlar anladım kısmet işi ama böyle bir deneyim yaşayanlar sonra nasıl bir yol izledi acaba ...

bendekide sebepsiz herşey normal yaş 27 basarı ıhtımalı cok yuksek dedler cok kalıtelı görunen ıkı embrıyo yerlesırıldı ama malesef sıfırr tutmadı kanda pıhtılasma varmıs bende hafif transferden sora kan sulandırıcı ıgne olacakmısım tabı tutarsa devam edıcem bu arada dondurulmus tedavısındeyım suan..sebepsız olmak cok zormus.

bendekide sebepsiz herşey normal yaş 27 basarı ıhtımalı cok yuksek dedler cok kalıtelı görunen ıkı embrıyo yerlesırıldı ama malesef sıfırr tutmadı kanda pıhtılasma varmıs bende hafif transferden sora kan sulandırıcı ıgne olacakmısım tabı tutarsa devam edıcem bu arada dondurulmus tedavısındeyım suan..sebepsız olmak cok zormus.

cnm yani tutmadılar diyemi kanda pıhtılaşma var kanısına vardılar.yani neye göre bu teşhisi koydular..

benimkide sebebsiz infertile idi arkadaşlar ilk tüp bebek denememde tuttu çok şükür ama transfer yapıldıgı günden itibaren kan sulandırıcı iğne yapıldı halende devam ediyorum bana iğnenin etkisi oldu gibi geliyor dr. bana tedbir amaçlı verdiğini söylemişti inş. sizlerde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz

negatıfı aldıktan sora kanıma baktırdık ordan bellı oldu gercı tutunmaya faydası varmı bılmıyorum ama keske banada baslansaymıs ılkınde:(

bugun posta gazetesınde sebepsız kısırlıgı medıtasyon ıle tadavı edıyormus bır tane bayan doktor hatta başörtulu adı da ayşe belkı hatırlayan olur dıye veya gıtmek ısteyen olur dıye yazayım dedım.bu bayan ayrıca agrılı adet kanamalarını ve vajınusmusu da tedavı edıyormus.herseyın önce zıhınde bıttıgını dusunuyormuş...

benimde sebepsiz infertiliteydi.2 aşılama 3 kez de tüp bebek denedik.her defasında 5.gün embriyosu transfer edildi.ilkinde 3 tane 2.tedavide yasadan dolayı 1 tane 3.tedavide 2 tane transfer edildi.3.edavimde doktorum farklı olarak kan sulandırıcı iğne vermişti ve çatlatma iğnesi yaptık transferden sonra bana ilginç gelmişti.son tedavimde kimyasal gebelik yaşadım bebeğim sadece 1 hafta benimleydi.ve 6 ay sonra bir mucize oldu ve kendiliğiden hamile kaldım tam 7 sene sonra.rabbim izin verirse ocakta kavuşacağım yavruma.darısı sizlerin başına inş...

benimde sebepsiz infertiliteydi.2 aşılama 3 kez de tüp bebek denedik.her defasında 5.gün embriyosu transfer edildi.ilkinde 3 tane 2.tedavide yasadan dolayı 1 tane 3.tedavide 2 tane transfer edildi.3.edavimde doktorum farklı olarak kan sulandırıcı iğne vermişti ve çatlatma iğnesi yaptık transferden sonra bana ilginç gelmişti.son tedavimde kimyasal gebelik yaşadım bebeğim sadece 1 hafta benimleydi.ve 6 ay sonra bir mucize oldu ve kendiliğiden hamile kaldım tam 7 sene sonra.rabbim izin verirse ocakta kavuşacağım yavruma.darısı sizlerin başına inş...

amin inşallah allah bizede nasip etsin.

bende sebepsiz infertilite grubundayım 2 aşılama negatif sonrasında 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonra dondurulmuş ve pozitif fakat 7+5 te kalbi durdu miniğimin.şimdi tekrar denemek için gün sayıyorum..rabbim büyük var elbet bir vakti saati

bende sebepsiz infertilite grubundayım 2 aşılama negatif sonrasında 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonra dondurulmuş ve pozitif fakat 7+5 te kalbi durdu miniğimin.şimdi tekrar denemek için gün sayıyorum..rabbim büyük var elbet bir vakti saati

merhaba benim de sizler gibi ilk denemem negatif , sebepsiz infertilite :(( bakalim kismet diyorum

Merhaba benimde sebepsiz.
Yaşım 34. 2 sende 3 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu 2 si dondurulmuşlarlaydı. Sadece ilk dondurulmuşumda bır kere kimyasal gebelik yaşadım.
Şimdide 4 . denemem taze 2 tane transfer edildi.e test için gün sayıyorum.
Kasım 1 test günüm.
ALLAH tan hep sabır diliyorum kendim için ve benim gibi evlat hasreti çeken bütün kadınlar için.
ALLAH hepimizn yardımcısı olsun elbet olucak ama nezaman?

slm canım ben söyle anlatayım bende bı problem yok eşim azospermı ama sperm kalıtesi yuksek ve cıkıo.. 5 .gune kadar gıdıo..ama tutunmuyo... suana kadar 3 tup bebek yaptırdık hi. tutmadı... insallh kasımın sonunda 4.demeyeı yapcaz bakalım... herseyın hayırlısııııı

arkadaslar merhaba ,

ben 2003ten berı bebek ıstıyorum .
bu zamana kadar hep sebepsiz dendı.
ancak 3 olumsuz denemeden sonra ıstanbuldakı bır doktor benım ve esımın kromozom analızlerını ıstedı
ve bende ne yazık kı kromozom translokasyonu cıktı .
bu ılla sızde de boyle olacak dıye bır sey yok ama sunu soylemek ıstıyorum .
bence hıc bırsey sebepsız degıl . sebebını bulamadıkları ıcın oyle dıyorlar.
ben de sebepsızken hep dıyordum bunun bır sebebı olmalı .
cunku embryolar hep cok kalıtelıydı.en son dondurulmus tedavımde de gebe kaldım ama kımyasal oldu .
sonrasında ıstanbula gıtmeye karar verdım ıste..

canim bende varim 6 asilama 2 tup bebek tedavisi denedik...3. asilamam tuttu fakat dusukle sonuclandi daha sonra 3 asilama ve 1 tup bebek negatifle sonuclandi en sonunda dondurulmus tek embryom kalmisti o transfer edildi ve tutundu bebegim sukurler olsun...simdi 2 yasinda umudunu kaybetme sakin.....

selamlar ...bende sebepszi grubundayım ne yazık ki bi sebep olsa belki daha iyi olacağım..2 yıl içinde ..1 hgs 1 laparoskopi 2 aşılama ve 1 taze tüp negatif ..bu ayda dondurulmuş negatifi almış biri olarak nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum artık ..embriyolarım gayet iyi birinci kalite ama tutunma olmuyor..bu yoldan geçenler başarılı olanalr nasıl bir yol izlediler lütfen yazsınlar ki bizde umudumuzu kaybetmeyelim...

selamlar ...bende sebepszi grubundayım ne yazık ki bi sebep olsa belki daha iyi olacağım..2 yıl içinde ..1 hgs 1 laparoskopi 2 aşılama ve 1 taze tüp negatif ..bu ayda dondurulmuş negatifi almış biri olarak nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum artık ..embriyolarım gayet iyi birinci kalite ama tutunma olmuyor..bu yoldan geçenler başarılı olanalr nasıl bir yol izlediler lütfen yazsınlar ki bizde umudumuzu kaybetmeyelim...

merhaba benim bir çocuğum var ikinciyi istiyoruz ama olmuyo sebepsin infertilite bir tüp bebek denedik fakat tutmadı

Back
X