bendekide sebepsiz herşey normal yaş 27 basarı ıhtımalı cok yuksek dedler cok kalıtelı görunen ıkı embrıyo yerlesırıldı ama malesef sıfırr tutmadı kanda pıhtılasma varmıs bende hafif transferden sora kan sulandırıcı ıgne olacakmısım tabı tutarsa devam edıcem bu arada dondurulmus tedavısındeyım suan..sebepsız olmak cok zormus.
benimde sebepsiz infertiliteydi.2 aşılama 3 kez de tüp bebek denedik.her defasında 5.gün embriyosu transfer edildi.ilkinde 3 tane 2.tedavide yasadan dolayı 1 tane 3.tedavide 2 tane transfer edildi.3.edavimde doktorum farklı olarak kan sulandırıcı iğne vermişti ve çatlatma iğnesi yaptık transferden sonra bana ilginç gelmişti.son tedavimde kimyasal gebelik yaşadım bebeğim sadece 1 hafta benimleydi.ve 6 ay sonra bir mucize oldu ve kendiliğiden hamile kaldım tam 7 sene sonra.rabbim izin verirse ocakta kavuşacağım yavruma.darısı sizlerin başına inş...
bende sebepsiz infertilite grubundayım 2 aşılama negatif sonrasında 1 tüp bebek kimyasal gebelik sonra dondurulmuş ve pozitif fakat 7+5 te kalbi durdu miniğimin.şimdi tekrar denemek için gün sayıyorum..rabbim büyük var elbet bir vakti saati
selamlar ...bende sebepszi grubundayım ne yazık ki bi sebep olsa belki daha iyi olacağım..2 yıl içinde ..1 hgs 1 laparoskopi 2 aşılama ve 1 taze tüp negatif ..bu ayda dondurulmuş negatifi almış biri olarak nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum artık ..embriyolarım gayet iyi birinci kalite ama tutunma olmuyor..bu yoldan geçenler başarılı olanalr nasıl bir yol izlediler lütfen yazsınlar ki bizde umudumuzu kaybetmeyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?