- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
Bundan 20 gün önce görücü usulu ile biriyle tanıştım ilk görüşmede ısındım aynı şekilde oda ısındığını söyledi. 19 gün boyunca hiçbir sorun olmadan konuştuk mesajlaştık. bana senın yanında cok mutluyum Allah aramızı bozmasın derdi hep. Ben arada ya anlaşamazda ayrılırsak üzülür müsün diye sordugumda Allah korusun sakin böyle düşünme derdi. herşey çok iyi ve güzeldi ta ki düne kadr dün gece aradı konustuk sabah mulakatı vardı bende 2 gundur gec cevap yazıyorsun hayırdır benlık bır durum mu var dedim hayır senınle alakası yok mulakatım var streslıyım dedı konustuk sıkıntılarımı düzgün bir üslüple anlattım benı uzdugu ıcın canının sıkıldıgını soyledi sonrada keşke bunları bu gece konusmasaydık sabah mulakatım var dedı. özür diledim konuyu kapattık. sabah gunaydın cıktım mulakattan ıyıydı diye mesaj attı bende tebrık ettim bana hala kırgın mısın diye sordum evet butun gece uyuyamadım falan dedı tekrar kusura bakma dedım ama uzattıkca uzattı en son aradım açmadı mesajlarıma cevap vermedı aksam yazdıgı cevap;" uyuyordum kendı kafandan kurmussun yıne sanırım yapamıcaz nasip değilmiş diyip kestirip attı aradım açmadı konuşssak bile ikimizin adına değişen birsey olmayacak dedi sizce bitirmek için bu sebep olabilir mi? ilk tartışma bu daha tartısma bile değil bence .. Bu kadar ilgili alakalı biriyken devamlı arayıp soraran biri iken neden böyle oldu yemin ediyorum anlamadım daha 2 gün önce buluşmamıza son 2 gün çok heyecanlıyım ve mutluyum seni görüceğim için diyordu.....