Sebep bu kadar basit olabilir mi sizce ? :(

Emin olamamış bahane etmiş..

İnsanların her yaptığına anlam yükleme kuzucum sen önüne bak 20 günlük ilişki hiç canını sıkma,kaç senelik ilişkiler nelerden bitiyor....
haklısın bilmez miyim bende 9 ay önce 4 yıllık sevgılım 2 yıllık nişanlımdan aldatma sebebi ile ayrıldım ailem hiç istemedi eski nişanlımı onalrı cok uzdum dedım bu sefer onları kırmıyım ıstedıklerı olsun dedım oda böyle cıktı çok bahsız biriyim ben :( yuzum hıc gulmuyor

haklısın bilmez miyim bende 9 ay önce 4 yıllık sevgılım 2 yıllık nişanlımdan aldatma sebebi ile ayrıldım ailem hiç istemedi eski nişanlımı onalrı cok uzdum dedım bu sefer onları kırmıyım ıstedıklerı olsun dedım oda böyle cıktı çok bahsız biriyim ben :KK43: yuzum hıc gulmuyor
Bahtsızım deme her insan yaşıyor bunları şöyle düşün ;doğru insana bir adım daha yaklaştım.

Bence adam mulakattan gunler once ayrilik konusmasi planliyordu. Ama mulakatini etkilemesin istiyordu.
Senin o " cok heycanliyim senle bulusucam" demesinden bahsetmendr bence soyle gelisti:
Sen heycanliyim dedin.
Oda " bende cok heycanliyim" dedi.
"Mulakatim var yarin, keske bunlari konusmasaydik simdi" demeside ordan kaynaklaniyor. Mulakati saliyim ondan snra bitirirm dedi.
Bende eski sevgilimden ayrilmak istedgimde " sinavlarim gecsin ondan snra' demistim icimden.
Cunku mesela senin aramalarin, mesajlarin mulakattan once yasanmis oldugunu dusunursek dikkati dagilirmiydi? Evet dagilirdi.

Bence adam mulakattan gunler once ayrilik konusmasi planliyordu.
Senin o " cok heycanliyim senle bulusucam" demesinden bahsetmendr bence soyle gelisti.
Sen heycanliyim dedin.
Oda " bende cok heycanliyim" dedi.
"Mulakatim var yarin, keske bunlari konusmasaydik simdi" demeside ordan kaynaklaniyor. Mulakati saliyim ondan snra bitirirm dedi.
Bende eski sevgilimden ayrilmak istedgimde " sinavlarim gecsin ondan snra' demistim icimden.
ben tatıl için antalyadaydım kendısı söyledi sayıyordu son 5 gün 4 gün diye hatta o konusmanın oldugu gun ona ıstersen su mulakatın sonuclansın sonra görüşelim dediğimde sacmalama ne alakası var sen benımle gorusmek ıstemıyor musun dedı ben ustelemedım yanı

haklısın bilmez miyim bende 9 ay önce 4 yıllık sevgılım 2 yıllık nişanlımdan aldatma sebebi ile ayrıldım ailem hiç istemedi eski nişanlımı onalrı cok uzdum dedım bu sefer onları kırmıyım ıstedıklerı olsun dedım oda böyle cıktı çok bahsız biriyim ben :KK43: yuzum hıc gulmuyor
her şerde bi hayır vardır. demekki senin için hayırlısı böylesi imiş. hayatına daha iyi biri giricek eminimki. dur bakalım hemen olumsuz düşünme. sevgilinde belki o gece senin dediğin bişeyden senden soğumuş olabilir. Allah başka dert vermesin

her şerde bi hayır vardır. demekki senin için hayırlısı böylesi imiş. hayatına daha iyi biri giricek eminimki. dur bakalım hemen olumsuz düşünme. sevgilinde belki o gece senin dediğin bişeyden senden soğumuş olabilir. Allah başka dert vermesin
aminnn :( bilemiyorum soğusa sabah neden mesaj atsın kı kafam cok karsısık

klasik işler ciddiye binince dönen erkek tipi, sen özrünü dilemişsin kapatılması lazımken uzatması takıntılı biri olduğunu gösteriri boşverin gitsin

o konuşmadan sonra defalarca özür diledim oda özür diledi benım hatam sana yansıtmamam gerekiyordu dedı sabah günaydın diye mesajda attı ben bana hala kırgın mısın diye sorduğum anda başladı hersey ..
Kimsenin bu kadar üzerine düşmeyin derim. Özür dileyip kapatmışken konuyu tekrar açmamalıydınız. Hoş bahane gibi geldi bana söyledikleri ama böyle durumlarda kapanan mevzuları unutup yola devam etmek gerekir aksi halde karşı taraf böyle naza çeker kendini.

aminnn :KK43: bilemiyorum soğusa sabah neden mesaj atsın kı kafam cok karsısık
ama daha yeni bi ilişki. bu kdr çabuk bağlanmayın hemen yaa. millet boşanıyo siz bence dua edin. şu saatten sonra bu adam bni arasa özür dilerim dese inan bi daha dönüşü olmaz

Sen unut bu adamı yoluna devam et zira kendisi koca bir soru işaretinden ibaret

Kimsenin bu kadar üzerine düşmeyin derim. Özür dileyip kapatmışken konuyu tekrar açmamalıydınız. Hoş bahane gibi geldi bana söyledikleri ama böyle durumlarda kapanan mevzuları unutup yola devam etmek gerekir aksi halde karşı taraf böyle naza çeker kendini.
haklsınız belki ama ben bana kırgın mısın hala mesajını gulumseyerek başka bır mesajla bırlestırıp attım yanı konuyu acmak ıcın degıl

haklsınız belki ama ben bana kırgın mısın hala mesajını gulumseyerek başka bır mesajla bırlestırıp attım yanı konuyu acmak ıcın degıl
Eee ne bekliyordunuz anlamadım yani. Ne şekilde sorarsanız sorun,neyin yanına iliştirirseniz iliştirin soru aynı amaca hizmet ediyor,aynı kapıya çıkıyor. Eskiyi açmış oluyorsunuz yani.

19 gunluk bir iliskide duygular kadar mantikta devrede olabilir
Mulaakattan once onu strese sokmus birisi onun gozunde dusuncesiz birisi olarak gorulmus olabilir daha anlayisli ve olgun davranip konuyu ertelemenizi beklemis ve bence bu acidan baktiysa zorlamayip olmayacagini bastan anlamis ve bitirmis olabilir tabiki

Siz de çok abartmissiniz. Çocuk gibi neden geç cevap yazıyorsun tribi nedir? Yok bana hala kırgın misin nedir? Geç cevap yazıyorsa sende bir süre geri cekeydin kendini. Cok üzerine dusmussun o da sıkılmış hepsi bu.

Back
X