- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
teraziAdam ikizler burcu mu bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teraziAdam ikizler burcu mu bu arada
ben tatıl için antalyadaydım kendısı söyledi sayıyordu son 5 gün 4 gün diye hatta o konusmanın oldugu gun ona ıstersen su mulakatın sonuclansın sonra görüşelim dediğimde sacmalama ne alakası var sen benımle gorusmek ıstemıyor musun dedı ben ustelemedım yanı
Görücü olarak başka bir kız daha göstermişlerdir.aklı o kızda kalmış bunu da bahane etmiş.Bundan 20 gün önce görücü usulu ile biriyle tanıştım ilk görüşmede ısındım aynı şekilde oda ısındığını söyledi. 19 gün boyunca hiçbir sorun olmadan konuştuk mesajlaştık. bana senın yanında cok mutluyum Allah aramızı bozmasın derdi hep. Ben arada ya anlaşamazda ayrılırsak üzülür müsün diye sordugumda Allah korusun sakin böyle düşünme derdi. herşey çok iyi ve güzeldi ta ki düne kadr dün gece aradı konustuk sabah mulakatı vardı bende 2 gundur gec cevap yazıyorsun hayırdır benlık bır durum mu var dedim hayır senınle alakası yok mulakatım var streslıyım dedı konustuk sıkıntılarımı düzgün bir üslüple anlattım benı uzdugu ıcın canının sıkıldıgını soyledi sonrada keşke bunları bu gece konusmasaydık sabah mulakatım var dedı. özür diledim konuyu kapattık. sabah gunaydın cıktım mulakattan ıyıydı diye mesaj attı bende tebrık ettim bana hala kırgın mısın diye sordum evet butun gece uyuyamadım falan dedı tekrar kusura bakma dedım ama uzattıkca uzattı en son aradım açmadı mesajlarıma cevap vermedı aksam yazdıgı cevap;" uyuyordum kendı kafandan kurmussun yıne sanırım yapamıcaz nasip değilmiş diyip kestirip attı aradım açmadı konuşssak bile ikimizin adına değişen birsey olmayacak dedi sizce bitirmek için bu sebep olabilir mi? ilk tartışma bu daha tartısma bile değil bence .. Bu kadar ilgili alakalı biriyken devamlı arayıp soraran biri iken neden böyle oldu yemin ediyorum anlamadım daha 2 gün önce buluşmamıza son 2 gün çok heyecanlıyım ve mutluyum seni görüceğim için diyordu.....
Görücü olarak başka bir kız daha göstermişlerdir.aklı o kızda kalmış bunu da bahane etmiş.
o kadar büyütelecek bir şey yok ortada çünkü
Eğer öyleyse trip atıyor kesin üstüne dusmeni istiyor sallama arama sorma görüşme 1 hafta sık dişini ondan sonra o arayacak.o konuşmadan sonra defalarca özür diledim oda özür diledi benım hatam sana yansıtmamam gerekiyordu dedı sabah günaydın diye mesajda attı ben bana hala kırgın mısın diye sorduğum anda başladı hersey ..
Var böyle tipler.Belki size göre bu konu önemsiz olabilir fakat daha önce takıntılı birisi yüzünden ilallah demiş de olabilir yada osur..tan nem kapan bir yapısı vardır. O belki daha sakin daha tek düze bir ilişki istiyordu sizin yaptığınız davranıştan ötürü "buda ötekiler gibi kafada kurup kurup bana huzur vermeyecek belli" demişte olabilir.Bundan 20 gün önce görücü usulu ile biriyle tanıştım ilk görüşmede ısındım aynı şekilde oda ısındığını söyledi. 19 gün boyunca hiçbir sorun olmadan konuştuk mesajlaştık. bana senın yanında cok mutluyum Allah aramızı bozmasın derdi hep. Ben arada ya anlaşamazda ayrılırsak üzülür müsün diye sordugumda Allah korusun sakin böyle düşünme derdi. herşey çok iyi ve güzeldi ta ki düne kadr dün gece aradı konustuk sabah mulakatı vardı bende 2 gundur gec cevap yazıyorsun hayırdır benlık bır durum mu var dedim hayır senınle alakası yok mulakatım var streslıyım dedı konustuk sıkıntılarımı düzgün bir üslüple anlattım benı uzdugu ıcın canının sıkıldıgını soyledi sonrada keşke bunları bu gece konusmasaydık sabah mulakatım var dedı. özür diledim konuyu kapattık. sabah gunaydın cıktım mulakattan ıyıydı diye mesaj attı bende tebrık ettim bana hala kırgın mısın diye sordum evet butun gece uyuyamadım falan dedı tekrar kusura bakma dedım ama uzattıkca uzattı en son aradım açmadı mesajlarıma cevap vermedı aksam yazdıgı cevap;" uyuyordum kendı kafandan kurmussun yıne sanırım yapamıcaz nasip değilmiş diyip kestirip attı aradım açmadı konuşssak bile ikimizin adına değişen birsey olmayacak dedi sizce bitirmek için bu sebep olabilir mi? ilk tartışma bu daha tartısma bile değil bence .. Bu kadar ilgili alakalı biriyken devamlı arayıp soraran biri iken neden böyle oldu yemin ediyorum anlamadım daha 2 gün önce buluşmamıza son 2 gün çok heyecanlıyım ve mutluyum seni görüceğim için diyordu.....
uyuyama nedeni de sen değilsin bence mülakata gireceği için stres yapmış suçu da sana atmış yoksa sen cevap beklerken horlaya horlayA uyuyamazdı sonradan.geçerli bir neden değil bahane etmiş istemiyor gibi davranyıor. seni bu kadar hafife almamalı en azından. ayrıca senin hatan fazla önemsemek olmuş.çok alttan alma kimseyi. kusura bakma de geç. tekrar tekrar kırgın mısın vs deme. sıkıntı çekmeyi de bilsin azıcık.
Melankoli sever acı cekmeyi birde sizin mesleğiniz nedir, arkadaslardan değinen olmuş bencede mülakat güzel geçince fikri değişmiş..terazi