Sebep ne olabilir...

Yesilelma90

Sabir
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
1.937
2.782
63
Merhaba arkadaslar.kimseyle paylasamadigim icin buraya yazip rahatlamak istedim.7 yil bitti evliligimde.guzel gidiyordu hersey.cocuk sahibi olamiyorduk esimden kaynakli.daha once olumsuz denemlerimiz vardi tup bebekte.son denememizde tuttu sukurler olsun.hersey daha guzel olucak dedik tek eksigimiz cocuk gbi gorunuyordu cunku.okadar mutluyduk...esim cok nazlanan insani sevmez ihmal edilmeyi sevmez bende hamileligim boyunca zor sahip oldugum halde isimi gucumu yaptim ona birakmadim.affiniza siginarak soyluyorum yataktada elimden geldigince onu ihmal etmemeye calistim.neyse...dogurdum.logusaligimda ister istemez uzaklastik bebekle ilgilenmem gerekiyordu zor dogum oldugu icim acida cekiyordum dikis acisi falan.busefer ondan ilgi bekledim beni idare etmesini.ama yapmadi yaptigini saniyordu.logusalik bitti birlikte olduk daha sonra beni hic istemedi sevgisi azalmis gbiydi bi kadin olarak istenmek istedim guzel giyindim yanasmaya calistim ama istemedi bi gun patladim gittim yanina neden istemiyosun dedm sen gelmiyorsun dedi oysaki ben cok kez yaklasmaya calismistm.ogundem sonra birkez daha benim istememle birlikte olduk.sunu fark ettm beni istemiyor artik sevmiyorda eskisi gbi evet kilo aldim ama vermeye calisiyorum kendimede bakiyorum ama yok gibiyim onum icin aldatiyormusun diyorum ben oyle bi insan degilim diyor.kafam cok karisik.zoruma gidiyor acikcasi begenmiyor galiba beni diyorum ayri yatiyoruz artk ben cocugumla yatyorum ona birlikte yatalim dedim istemiyor cam aciyorum ben cock hastalanir diyor.surat yapinca isteksizce tamam diyor buseferde ben aliniyorum gun gectikce bu sekil tukenmek beni daha cok uzuyor git gide bitiyoruz sanki.oysaki ben onu baba yapmak icn cok ugrastim cok aci cektim hersey daha guzel olsilun diye beklerken neden boyle olduki...

oysaki ben onu baba yapmak icn cok ugrastim cok aci cektim hersey daha guzel olsilun diye beklerken neden boyle olduki...

Onu baba yapmak yerine sadece anne olmak yerine ugrassaydin belki bu kadar aci cekmezdin.

Klasik erkek ne bekliyorsun ki.Muhtemelen kilona boyuna takmistir.

Bu yazdiklarim hakaret mi olur bilmiyorum ama, yazmadan da duramadim.
Kusura bakmayin ama kocaniz " adam " degilmis. Lutfen once kendi degerinizin farkina varin. Siz bir esya degilsiniz. Hayatinizi kocanizi mutlu etmeye mi adayacaksiniz. Siz mutlumu sunuz ? Ne dogum kilosu yaa, bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama, su anda once bebeginizi ve kendinizi dusunun. Ne yani kili veremeseniz, herhangi bir rahatsizliginiz veya bir engeliniz olsa, eskisi gibi degilsiniz diye esinizin bu davranislarini hak etmis mi oluyorsunuz.
Tabi ki oncelikle kendiniz icin, zayiflayin, bakimli olun, hayatin tadini cikarin. Ama pohpohlanip, simartilmak sizin hakkinizken, kimseye gereginden fazla deger vermeyin. Siz bir mal,esya ya da oyuncak degilsiniz!

Aldiginiz dogum kilonuzun tamamini verdinizmi?

Güzel giyinin, zayıflayin, umursamayin gelecektir..
64 kiloyla hamile kaldim 84le doguma girdim suan 74 kiloyum halende vermeye calisiyrm etraftan guzel oldugumu soylerler hep bende umursamamaya calisiyorum kovaladikca kacar gbi oluyor cunku.gun icinde mesaj yazar bana halimi hatrimi sorar surekli askm der ama.eve gelince umrunda degilim

Kilo cinsel hayatı o kadar etkiliyor ki, hele doğum sonrası vücut biçimsiz, toparlanma sürecine ihtiyacı oluyor.
Bazı erkekler, eşleri anne olunca, ayrı bir psikolojiye giriyor, hele çocuğunuzu emzirmeniz, vücudunuza bakış açısını değiştirebiliyor, şaka gibi :)

Kiloları verin, bi toplasın vücudunuz, bakımınızı yaptırın, kendinize bi güveniniz gelsin iyice, düzelecektir.

bebeğiniz kaç aylık
yeni düzen adapte olmak zor oluyor açıkcası.
benim de 21 aylık evladım var .
ilk zamanlar felaketti. ben sürekli gergindim.. eşim tuhaftı... istenen bebek olmasına rağmen..bebeğim eşimin horlamasına yatak gıcırtısına bile uyanırdı. biz de bir süre eşimle ayrı yatmıştık.
zamanla yoluna giriyor.
ama o kiloyu keyfine almadın önceliğin kg vermek vs olmasın. sen annesin evladın için vücudun bu hale geldi .diğer arkadasların da dediği gibi çok verici olmussun biraz geride kal.
zamanla oturuyor herşey..

Onu baba yapmak yerine sadece anne olmak yerine ugrassaydin belki bu kadar aci cekmezdin.

Klasik erkek ne bekliyorsun ki.Muhtemelen kilona boyuna takmistir.
Anne olmayi evlendigim gunden beri istedim zaten bizim durumumuz cok farkli esimin sigarayi birakmasi gerekti ama yapmadi onceki olumsuz deneyimimizde transferin olacagi vakit sigara icip oyle geldi doktorlarin israrla icmemen gerek dedigi halde.bosa diyenler cok oldu genede pes etmedim onu baba yapmak dememden kasit bu.aci cekiyorum evet cunku yillardir tanidiginiz insanin bi anda uzaklasmasi gercekten cok koyuyor

Elalemin lafiyla bosanip bosanmaya karar verme zaten. Hayat senin. Hala gec kalmis sayilmazsin.

Onun disinda bana kilo verdikten sonra bakacak adami da ben kapiya koymam.

ben neden eşinizi bu nazlama olayına alıştırdığınızı bilemedim.
keşke en başından o kadar verici olmasaydınız
suçlamayın kendinizi
o kilolar keyfe alınmadı çocuk doğurdunuz
Cok haklisiniz.hep ben yaparim dedim ona birsey birakmamaya calistm.simdi etrafima bakiyorum napmisim ben diyorum artik herseyi benim gorevim olarak gormeye basladi.ikigundur yapmiyorum artk cocugum kucak istiyor gunduz yemek yapmaya firsat yaratmadim aksam soylendi kendi hazirladi yedi sonra onun icin nekadar ugrassam okadar degersiz oluyorum fark ettm

Hamile olduğum için çok takıntılı biri olmaya başladım. Özellikle kilo, sonradan çıkan kıllar ve birden fırlayan sivilceler konusunda. Bu konuyla ilgili içim her daraldığında bu mesajı okicam

Yataklari ayirmayin. Su an daha cok yeni lohusalik falan. Aldiginiz kilolarla ilgiliyse zaten afedersiniz defolsun gitsin esiniz. Zamanla duzelir diye dusunuyorum. Ama bebeginizle degil, esinizle yatin.
Ben esimle yatmak istiyorum hatta gecen gece gittim yanina uzandm senjnle uyumak istyrm dedim cam actigini soyledi kabul etmedi zoruma gidiyor daha cok pesinden gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…