- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
-
oysaki ben onu baba yapmak icn cok ugrastim cok aci cektim hersey daha guzel olsilun diye beklerken neden boyle olduki...
64 kiloyla hamile kaldim 84le doguma girdim suan 74 kiloyum halende vermeye calisiyrm etraftan guzel oldugumu soylerler hep bende umursamamaya calisiyorum kovaladikca kacar gbi oluyor cunku.gun icinde mesaj yazar bana halimi hatrimi sorar surekli askm der ama.eve gelince umrunda degilimAldiginiz dogum kilonuzun tamamini verdinizmi?
Güzel giyinin, zayıflayin, umursamayin gelecektir..
Ben ayirmak istemiyorum kendi yanasmiyor sabah ise gidiyomus uykusunu alamiyormus cam aciyormus falan filan.yatakları ayırmayın bence.
bebeğiniz kaç aylık64 kiloyla hamile kaldim 84le doguma girdim suan 74 kiloyum halende vermeye calisiyrm etraftan guzel oldugumu soylerler hep bende umursamamaya calisiyorum kovaladikca kacar gbi oluyor cunku.gun icinde mesaj yazar bana halimi hatrimi sorar surekli askm der ama.eve gelince umrunda degilim
Anne olmayi evlendigim gunden beri istedim zaten bizim durumumuz cok farkli esimin sigarayi birakmasi gerekti ama yapmadi onceki olumsuz deneyimimizde transferin olacagi vakit sigara icip oyle geldi doktorlarin israrla icmemen gerek dedigi halde.bosa diyenler cok oldu genede pes etmedim onu baba yapmak dememden kasit bu.aci cekiyorum evet cunku yillardir tanidiginiz insanin bi anda uzaklasmasi gercekten cok koyuyorOnu baba yapmak yerine sadece anne olmak yerine ugrassaydin belki bu kadar aci cekmezdin.
Klasik erkek ne bekliyorsun ki.Muhtemelen kilona boyuna takmistir.
Anne olmayi evlendigim gunden beri istedim zaten bizim durumumuz cok farkli esimin sigarayi birakmasi gerekti ama yapmadi onceki olumsuz deneyimimizde transferin olacagi vakit sigara icip oyle geldi doktorlarin israrla icmemen gerek dedigi halde.bosa diyenler cok oldu genede pes etmedim onu baba yapmak dememden kasit bu.aci cekiyorum evet cunku yillardir tanidiginiz insanin bi anda uzaklasmasi gercekten cok koyuyor
Cok haklisiniz.hep ben yaparim dedim ona birsey birakmamaya calistm.simdi etrafima bakiyorum napmisim ben diyorum artik herseyi benim gorevim olarak gormeye basladi.ikigundur yapmiyorum artk cocugum kucak istiyor gunduz yemek yapmaya firsat yaratmadim aksam soylendi kendi hazirladi yedi sonra onun icin nekadar ugrassam okadar degersiz oluyorum fark ettmben neden eşinizi bu nazlama olayına alıştırdığınızı bilemedim.
keşke en başından o kadar verici olmasaydınız
suçlamayın kendinizi
o kilolar keyfe alınmadı çocuk doğurdunuz
Hamile olduğum için çok takıntılı biri olmaya başladım. Özellikle kilo, sonradan çıkan kıllar ve birden fırlayan sivilceler konusunda. Bu konuyla ilgili içim her daraldığında bu mesajı okicambebeğiniz kaç aylık
yeni düzen adapte olmak zor oluyor açıkcası.
benim de 21 aylık evladım var .
ilk zamanlar felaketti. ben sürekli gergindim.. eşim tuhaftı... istenen bebek olmasına rağmen..bebeğim eşimin horlamasına yatak gıcırtısına bile uyanırdı. biz de bir süre eşimle ayrı yatmıştık.
zamanla yoluna giriyor.
ama o kiloyu keyfine almadın önceliğin kg vermek vs olmasın. sen annesin evladın için vücudun bu hale geldi .diğer arkadasların da dediği gibi çok verici olmussun biraz geride kal.
zamanla oturuyor herşey..
Ben esimle yatmak istiyorum hatta gecen gece gittim yanina uzandm senjnle uyumak istyrm dedim cam actigini soyledi kabul etmedi zoruma gidiyor daha cok pesinden gitmekYataklari ayirmayin. Su an daha cok yeni lohusalik falan. Aldiginiz kilolarla ilgiliyse zaten afedersiniz defolsun gitsin esiniz. Zamanla duzelir diye dusunuyorum. Ama bebeginizle degil, esinizle yatin.
Benim 2 ay gecti duzelmiyor gecermi bilmiyorumBizde cok sorunlu bi lohusalik gecirdik..
Ben yerine esim kv ve annem lohusaliga girince dahada zor olmustu.
Gecti simdi ama hatrladikca cok uzulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?