Sebep ne olabilir...

Ben esimle yatmak istiyorum hatta gecen gece gittim yanina uzandm senjnle uyumak istyrm dedim cam actigini soyledi kabul etmedi zoruma gidiyor daha cok pesinden gitmek
Yanında yatmak istiyorum demede ben bugün burada seninle yatıcam bugün de mesela.

erkek lohusalığı diyesim geldi. sıkmayın canınızı bebeğinize ve kendinize bakın düzelir zamanla. ama şu aşamada size bunu yaşatması hoş değil tabiki. bunun acısını da sonra çıkartırsınız

gun icinde mesaj yazar bana halimi hatrimi sorar surekli askm der ama.eve gelince umrunda degilim
bakın gün içinde msj atıyormuş..sizi soruyormuş...doĝumunuzdan etkilenmiş olabilir..baskı yapmayın..üzmeyin kendizi....bırakın peşinden koşmayı...o beklemekten yorulur gelir yanınıza....

Bebegik yeni 2 aylik oldu.sorunuza cevap vereyim hayir hic mutlu degilim iki guzel kelime duymaya kadinligimi hissetmeye hasret kaldim.ona bunlari soylesem nankor oluyorum ne kocalar varmis falan ona gore kavga etmemsi beni dovmemesi istediklerimi almasi bana zaten bir ödül.kadin her yasta kadindir gozardi edilmek koyuyor cocuk icin gece yardimi bile dokunmaz aglasa falan hep ben ilgilenirim uyandirmaya gitmem bile.daha ne yapabilirim bilemedm

Tam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalık bir tip sizin kocanız.

Allah kolaylık versin, inşallah geçici bir durumdur.
Durum geçer de sizde açtığı yaralar kolay kolay geçmez.

şu ben çocukla yatıyorum lafını hiç sevimorum ,

sen hala evlisin ve bir kocan var , ne kadar ayrı yatarsan okadar uzaklaşırsın kocandan ,

elin değsin ayagın deysin senın varlıgını hissetsin , bende bir anneyim ve asla kocamdan ayrı yatmadım zaten de uygun bulmuyorum .

derhal eşinle yatmaya başla değişimi görürsün.

bir arkadaşım "merhametiniz zamanla göreviniz olur" demişti bana epey zaman önce
sizinki de öyle sevgiden kaynaklanan fedakarlıklarınız vazife olmuş.
bence geç değil
kendinize değer vermekle başlayın hiç de üzerine gitmeyin
yazık değil mi size bebeğin yükü yeter zaten tek başına

Hamile olduğum için çok takıntılı biri olmaya başladım. Özellikle kilo, sonradan çıkan kıllar ve birden fırlayan sivilceler konusunda. Bu konuyla ilgili içim her daraldığında bu mesajı okicam
Allah hayırlı kavuştursun inşallah.
Geçici bir evre .Ama işte loğusalık kafası insan herşeye takıyor. ben aşırı terliyordum mesela bir de. aman Allahım... sürekli gecelik kıyafet değiştir vs.
biraz kasmamak ve karşılıklı anlayışlı olmak lazım.
ama insan bi bu evdeki yeni üyeye ve her düzenin ona bağlı değişime ayak uydurabilmekte zorlanıyor.
düzen zamanla oturunca gerisi çok rahat.

Böle şeyler okuyunca çocuk yapma fikri korkunç geliyor bana..

Bence kilo problem değil. Biliyorum demesi kolay ama yapmak zorundasınız, 'kendi haline birakin'. Üstüne gittikçe ters tepecektir

Bebek ne kadarlık? Bu yaşadıklarını üç aşağı beş yukarı hepimiz yaşadık. Hayatınız kökten değişti, ailenize yeni biri katıldı, her şeyin bir anda eskisi gibi olmasını beklememek lazım. Zamanla işler rayına oturacaktır eminim. Siz kendinizle ve bebekle ilgilenmeye devam edin.

Normal doğum mu yaptınız, sezeryanmı? Aklıma bir şey geliyor ama söylemeye çekindim açıkçası...

Eet vucudum gercekten cok deforme oldu zaten bu halim uzuyor beni ustune oda oyle yapinca iyice kotu hissedyrum

ne kadar oldu dogum yapali

Bebegim 2 aylik yalniz sorun suki o duzelene kadar ben ondan soguyorum yavas yavas.sonucta kimsem yok burda en cok ona ihtiyacim var oda boyle yapinca ister istemez icim soguyor ona karsi

Bebegim 2 aylik yalniz sorun suki o duzelene kadar ben ondan soguyorum yavas yavas.sonucta kimsem yok burda en cok ona ihtiyacim var oda boyle yapinca ister istemez icim soguyor ona karsi

Normal doğum mu yaptınız, sezeryanmı? Aklıma bir şey geliyor ama söylemeye çekindim açıkçası...
Sezeryan yapicaktim normal oldu aniden geldi soylemek istediginizi anladm bunu ona sordum hayir eskisi gbi diyor ben israrla ustune gittim ama.kabul etmiyor biseylerin degismedigini soyluyor ama halen inanmiyorum.acaba diyorum?

Sezeryan yapicaktim normal oldu aniden geldi soylemek istediginizi anladm bunu ona sordum hayir eskisi gbi diyor ben israrla ustune gittim ama.kabul etmiyor biseylerin degismedigini soyluyor ama halen inanmiyorum.acaba diyorum?
Normal doğumdan sonra vajina genişlemesi tabi ki olur. Ama unutmaman gereken bi sey var o da zamanla kasların eski sıkılığına kavuşacak yani her şey eskisi gibi olacak. Doğum yapalı daha 2 ay olmuş yahu beklentileri yüksek tutmamak lazım. İçinden insan çıktı kendine biraz zaman tanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…