- 18 Temmuz 2013
- 835
- 1.034
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
-
Yanında yatmak istiyorum demede ben bugün burada seninle yatıcam bugün de mesela.Ben esimle yatmak istiyorum hatta gecen gece gittim yanina uzandm senjnle uyumak istyrm dedim cam actigini soyledi kabul etmedi zoruma gidiyor daha cok pesinden gitmek
bakın gün içinde msj atıyormuş..sizi soruyormuş...doĝumunuzdan etkilenmiş olabilir..baskı yapmayın..üzmeyin kendizi....bırakın peşinden koşmayı...o beklemekten yorulur gelir yanınıza....gun icinde mesaj yazar bana halimi hatrimi sorar surekli askm der ama.eve gelince umrunda degilim
Bebegik yeni 2 aylik oldu.sorunuza cevap vereyim hayir hic mutlu degilim iki guzel kelime duymaya kadinligimi hissetmeye hasret kaldim.ona bunlari soylesem nankor oluyorum ne kocalar varmis falan ona gore kavga etmemsi beni dovmemesi istediklerimi almasi bana zaten bir ödül.kadin her yasta kadindir gozardi edilmek koyuyor cocuk icin gece yardimi bile dokunmaz aglasa falan hep ben ilgilenirim uyandirmaya gitmem bile.daha ne yapabilirim bilemedmBu yazdiklarim hakaret mi olur bilmiyorum ama, yazmadan da duramadim.
Kusura bakmayin ama kocaniz " adam " degilmis. Lutfen once kendi degerinizin farkina varin. Siz bir esya degilsiniz. Hayatinizi kocanizi mutlu etmeye mi adayacaksiniz. Siz mutlumu sunuz ? Ne dogum kilosu yaa, bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama, su anda once bebeginizi ve kendinizi dusunun. Ne yani kili veremeseniz, herhangi bir rahatsizliginiz veya bir engeliniz olsa, eskisi gibi degilsiniz diye esinizin bu davranislarini hak etmis mi oluyorsunuz.
Tabi ki oncelikle kendiniz icin, zayiflayin, bakimli olun, hayatin tadini cikarin. Ama pohpohlanip, simartilmak sizin hakkinizken, kimseye gereginden fazla deger vermeyin. Siz bir mal,esya ya da oyuncak degilsiniz!
Cok haklisiniz.hep ben yaparim dedim ona birsey birakmamaya calistm.simdi etrafima bakiyorum napmisim ben diyorum artik herseyi benim gorevim olarak gormeye basladi.ikigundur yapmiyorum artk cocugum kucak istiyor gunduz yemek yapmaya firsat yaratmadim aksam soylendi kendi hazirladi yedi sonra onun icin nekadar ugrassam okadar degersiz oluyorum fark ettm
Allah hayırlı kavuştursun inşallah.Hamile olduğum için çok takıntılı biri olmaya başladım. Özellikle kilo, sonradan çıkan kıllar ve birden fırlayan sivilceler konusunda. Bu konuyla ilgili içim her daraldığında bu mesajı okicam
Eet vucudum gercekten cok deforme oldu zaten bu halim uzuyor beni ustune oda oyle yapinca iyice kotu hissedyrumKilo cinsel hayatı o kadar etkiliyor ki, hele doğum sonrası vücut biçimsiz, toparlanma sürecine ihtiyacı oluyor.
Bazı erkekler, eşleri anne olunca, ayrı bir psikolojiye giriyor, hele çocuğunuzu emzirmeniz, vücudunuza bakış açısını değiştirebiliyor, şaka gibi :)
Kiloları verin, bi toplasın vücudunuz, bakımınızı yaptırın, kendinize bi güveniniz gelsin iyice, düzelecektir.
ne kadar oldu dogum yapali64 kiloyla hamile kaldim 84le doguma girdim suan 74 kiloyum halende vermeye calisiyrm etraftan guzel oldugumu soylerler hep bende umursamamaya calisiyorum kovaladikca kacar gbi oluyor cunku.gun icinde mesaj yazar bana halimi hatrimi sorar surekli askm der ama.eve gelince umrunda degilim
Bebegim 2 aylik yalniz sorun suki o duzelene kadar ben ondan soguyorum yavas yavas.sonucta kimsem yok burda en cok ona ihtiyacim var oda boyle yapinca ister istemez icim soguyor ona karsibebeğiniz kaç aylık
yeni düzen adapte olmak zor oluyor açıkcası.
benim de 21 aylık evladım var .
ilk zamanlar felaketti. ben sürekli gergindim.. eşim tuhaftı... istenen bebek olmasına rağmen..bebeğim eşimin horlamasına yatak gıcırtısına bile uyanırdı. biz de bir süre eşimle ayrı yatmıştık.
zamanla yoluna giriyor.
ama o kiloyu keyfine almadın önceliğin kg vermek vs olmasın. sen annesin evladın için vücudun bu hale geldi .diğer arkadasların da dediği gibi çok verici olmussun biraz geride kal.
zamanla oturuyor herşey..
Bebegim 2 aylik yalniz sorun suki o duzelene kadar ben ondan soguyorum yavas yavas.sonucta kimsem yok burda en cok ona ihtiyacim var oda boyle yapinca ister istemez icim soguyor ona karsibebeğiniz kaç aylık
yeni düzen adapte olmak zor oluyor açıkcası.
benim de 21 aylık evladım var .
ilk zamanlar felaketti. ben sürekli gergindim.. eşim tuhaftı... istenen bebek olmasına rağmen..bebeğim eşimin horlamasına yatak gıcırtısına bile uyanırdı. biz de bir süre eşimle ayrı yatmıştık.
zamanla yoluna giriyor.
ama o kiloyu keyfine almadın önceliğin kg vermek vs olmasın. sen annesin evladın için vücudun bu hale geldi .diğer arkadasların da dediği gibi çok verici olmussun biraz geride kal.
zamanla oturuyor herşey..
Sezeryan yapicaktim normal oldu aniden geldi soylemek istediginizi anladm bunu ona sordum hayir eskisi gbi diyor ben israrla ustune gittim ama.kabul etmiyor biseylerin degismedigini soyluyor ama halen inanmiyorum.acaba diyorum?Normal doğum mu yaptınız, sezeryanmı? Aklıma bir şey geliyor ama söylemeye çekindim açıkçası...
2 ay oldu.ne kadar oldu dogum yapali
Normal doğumdan sonra vajina genişlemesi tabi ki olur. Ama unutmaman gereken bi sey var o da zamanla kasların eski sıkılığına kavuşacak yani her şey eskisi gibi olacak. Doğum yapalı daha 2 ay olmuş yahu beklentileri yüksek tutmamak lazım. İçinden insan çıktı kendine biraz zaman tanı :)Sezeryan yapicaktim normal oldu aniden geldi soylemek istediginizi anladm bunu ona sordum hayir eskisi gbi diyor ben israrla ustune gittim ama.kabul etmiyor biseylerin degismedigini soyluyor ama halen inanmiyorum.acaba diyorum?
Onuda soyledim ama cam aciyorum ben yatamiyorum sicaktan flan dedi istemedi gene daha ne yapabilirimki zaten ayni yataga girsekte hemen sirtini donup yatiyorYanında yatmak istiyorum demede ben bugün burada seninle yatıcam bugün de mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?