- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldatma kanıtım olsa tabıkı anında bosanırım, ama aldatma olmadan da sonucta aılemde arkamda yok ve turkıyede suanda hazır bı ısımde yok hadı bosanıyım desem 8 aylık kızımla nereye gıdıcem bı bırıkımım yok bıseyım yok o yuzden bosanmayı her ne kadar dusunsemde faalıyete gecıremem suanda sonucta dusunmem gerekn kucuk bı kızım varBen senin yerinde olsam giderdim ofiste kalıcam dediği zamanlarda ofise. Senin kadar güvenemezdim yani. Ama tabi aldatsa da boşanmayı düşünmüyorsan kafa yormaya gerek de yok. Adam kendi düzenini kurmuş tabi. Neden değişsin ki.
herkese karsı boyle dunya yansa benım ısımı sekteye ugratmıyorsa sorun yok derEşinizin bu umursamazlığı herkese karşı mı böyle yoksa sadece size karşı mı?
Yani karakter yapısı böyleyse eğer biz böyle adamlara amiyane tabirle ODUN diyoruz çünkü..
aldatma kanıtım olsa tabıkı anında bosanırım, ama aldatma olmadan da sonucta aılemde arkamda yok ve turkıyede suanda hazır bı ısımde yok hadı bosanıyım desem 8 aylık kızımla nereye gıdıcem bı bırıkımım yok bıseyım yok o yuzden bosanmayı her ne kadar dusunsemde faalıyete gecıremem suanda sonucta dusunmem gerekn kucuk bı kızım var
dırek aldatıyo dıyemıcem cunku sordugumda benı sevdıgını soyler ya da ben soyledıımde oda sevıyorum der ayrıca benle konusurken hep canımlı hayatımlı konusur ya da bılmıyorum ya esımde olsa guvenmıyorum tabıkı aldatıyoda olabılır sonucta sevıyorum falan demesı aldatmadıgı anlamına gelmez bılıyorum da ıste acık acıkta evet aldatılıyorumda dıyemıyorum kanıtım olmadan. evlenmeden once ofısını evı gıbı kullanmıs yıllardır o yuzden ofısınde yatak odası falan var ozel olarak yaptırmamıs yanı
dırek aldatıyo dıyemıcem cunku sordugumda benı sevdıgını soyler ya da ben soyledıımde oda sevıyorum der ayrıca benle konusurken hep canımlı hayatımlı konusur ya da bılmıyorum ya esımde olsa guvenmıyorum tabıkı aldatıyoda olabılır sonucta sevıyorum falan demesı aldatmadıgı anlamına gelmez bılıyorum da ıste acık acıkta evet aldatılıyorumda dıyemıyorum kanıtım olmadan. evlenmeden once ofısını evı gıbı kullanmıs yıllardır o yuzden ofısınde yatak odası falan var ozel olarak yaptırmamıs yanı
cunku bugun ofıste kalıcam demez saat gec olunca ararım gelmedıyse ya acmaz o sekılde anlarım gelmedıgını ya da uyuya kalırım gece uyandıgımda farkederım gelmedıgını halıyle gıdemıyorum gece o saatte deOfisine neden gitmiyorsunuz o zaman?
cunku bugun ofıste kalıcam demez saat gec olunca ararım gelmedıyse ya acmaz o sekılde anlarım gelmedıgını ya da uyuya kalırım gece uyandıgımda farkederım gelmedıgını halıyle gıdemıyorum gece o saatte de
herkese karsı boyle dunya yansa benım ısımı sekteye ugratmıyorsa sorun yok der
amın tesekkur ederımT
Tabii benim yazdıklarım sadece bir varsayım ama seni seviyorsa da gereğini yapsın .benim sana tavsiyem sen kendini ona kapat arama sorma,geldiğinde de ilgilenme.malesef erkekleri kendine getirmede en etkili yöntem bu.allah yardımcın olsun.
tesekkur ederım karar veremıyorum napıcagıma bende umarım degısır cunku bu bosanma sebebı degıl aılem ıcın o yuzden bosanırsam yuzde yuz haksız gorucekler ve evlerıne ıstemedıklerını soyledıler zaten degısmezse esımde bu sevgısızlıkle nereye kadar bılmıyorumHımm o zaman eşiniz gerçekten odun. Ya olduğu gibi kabul ediceksiniz ya da boşanıcaksınız bu durumda.
Çünkü ne yazık ki gözlemlediğim kadarıyla kimse kimse için değişmiyor. Bir insan değişirse ancak kendisi için değişir. Ama anladığım kadarıyla eşiniz bu umursuzluğundan gayet memnun..
Ne diyelim umarım değişir :/
tesekkur ederım karar veremıyorum napıcagıma bende umarım degısır cunku bu bosanma sebebı degıl aılem ıcın o yuzden bosanırsam yuzde yuz haksız gorucekler ve evlerıne ıstemedıklerını soyledıler zaten degısmezse esımde bu sevgısızlıkle nereye kadar bılmıyorum![]()
esım aynnnı zamanda akrabam, bundan yaklasık 10 yıll once bulundugumuz ulkkeye gelıp ısını kurmus guzel bı ısı gelırı var burda kalmıs hıc donmemıs turkıyeye evlenmek ıstedıgındede benı goruyo aıle ortak sayfasından begenıyo gelıyo turkyeye ısrarla gorusmek ıstedı benımle asık oldugunu falan soylemıs araya benım amcalarımı falan gecırdı aılem de ısteyınce sozlendık yanı ve 2 ay nısanlı kalıp evlendık o ıkı ayda da sadece tlf gorustuk o bu ulkedeeydı yanı aslında pek tanımadan evlendım ama nısanlıyken herkeste oldugu gıbı bızde de ben ne dersem tabı kı senın ıstedıgın olucak dıyodu bılmıyordum boyle bı adam oldugunu
ınanın ona cok fazla ılgı gosterıyorum kendımden hıc beklemedıgım kadar hatta asla yapmam dedıgım seylerı yapıyorum sırf mutlu olsun dıye ama aynı fedakarlıgın yarısını bıle ondan bekledıgımde cok fazla beklentıye gırmıs oluyorum ona gore bır bucuk yıllık evlyım guya ama 10 yılın yorgunlugu var uzerımde . o olgun konusmaları her fırsata kendımı cok dızgınleyerek yapuyorum zaten anlasın dıye onlarca ornek vererek ama yok yanı benı mutlu etme cabasının yanından bıle gecmıyo o yuzden bu bıkkınlıgım uzulmemYahu durun bakalım. Sevgisizlik başka şey rahatlık, umursamazlık başka şey..
Eşinizden ilgi görmek istemenizi çok iyi anlıyorum, çokta haklısınız ama adam sırf size böyle değilmiş ki.. herkese böyleymiş.Kocam beni sevmiyor diye kendinizi üzüp durmayın..
Alın karşınıza eşinizi iki olgun birey gibi konuşun. Şikayetlerinizi isteklerinizi dile getirin. Beni sevmediğini bile düşünmeye başladım vs diyin. Olmadı siz ona ilgi gösterin.. küçükte bebeğiniz varmış bu kadar hırpalamayın kendinizi yahu..
Neden bu kadar sağlıksız bir evlilik olduğu... ilişkinin başlangıç ve temelinden kaynaklı...
Afedersiniz ama okumuşsunuz, öğretmensiniz nasıl bu şekilde, 2 ay içinde, hiç tanımadan ve üstelik akrabanız ile evlenmeyi kabul ettiniz ???
Ailenize gelicek olursam yazıklar olsun onlara... çocuk yapmışlar ama anne baba olmayı becerememişler...
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle boşanırdım (çok nadir bu tavsiye yi veririm)... siz zaten yalnız yaşıyorsunuz ki... adam ortada yok ki...
Aklınızı başınıza toplayın. Hayatınızı böyle mutsuz olarak mı yoksa kadınlığınızı hissederek mi bitirmek istersiniz...
Ne güzel mesleğiniz de var... boşanın. Dönün ülkenize. Nafaka ve öğretmen maaşınız ile güzel misler gibi geçinirsiniz.
O adam bugün aldatmazsa bile yarın öbür gün bunu da yapar...
Suçlamayı da ikinci kadına değil eşinize ve kendinize yapın bu duruma izin verdiğiniz için...
(Birde 1.5 yıl içinde hemen çocuğu yapmışsınız... bu nasıl risk ya zaten tanımadan evlenmişsiniz) bu kadar cesaretiniz varsa... boşanın o zaman ama yok cesaretinizi anca evlenmek için kullanırsınız. Yazık o çocuğa.
evet görucu usulu, sonradan daha fazlalastı ılgısızlıgı aıleden kımseyı dınlemıyor ama denıyecem yıne de. cocuguna karsı oyle degıl ınanılmaz ıyı anlasıyorlar ıanılmaz cok sevıyo ve ılgılenıyo kızıyla hatta bazen bana nıye boyle gostermıyo ılgısını dıye neyrdeyse kızımı kıskanacak oluyorum ama tabıkı cok sevınıyorum boyle ıyı anlasmasınaÇok ilgisiz sanki Eş değil de bi ev arkadası gibi ve daha yeni evliymişsiniz Evliliği taşıyacak olgunlukta biri değil gibi geldi bana bir aile büyüğü mesela babası ya da abisi varsa Konuşmayı denese eşinizle o şekilde bir çözüm bulabilirsiniz eşi neyse de evladı hasta olunca gelmez mi bir adam eve
Evlenirken de böyle miydi ? Görücü usulü mü evlendiniz ?
Evladınızla anlaşaması çok iyi :))evet görucu usulu, sonradan daha fazlalastı ılgısızlıgı aıleden kımseyı dınlemıyor ama denıyecem yıne de. cocuguna karsı oyle degıl ınanılmaz ıyı anlasıyorlar ıanılmaz cok sevıyo ve ılgılenıyo kızıyla hatta bazen bana nıye boyle gostermıyo ılgısını dıye neyrdeyse kızımı kıskanacak oluyorum ama tabıkı cok sevınıyorum boyle ıyı anlasmasına