- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
Şuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorumHalhalacim hala kapanmamış konu, banda gelmemiş.
Yoksa kayırılıyor musun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorumHalhalacim hala kapanmamış konu, banda gelmemiş.
Yoksa kayırılıyor musun![]()
Fakirin yüzü gülürmüğh beğh.Bir sonraki adımda hemen siteyi ücretli yapıcam. Bedavaya şikayet falan okuyamam![]()
Olan yine garibana olacak bu durumdaŞuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorum![]()
#vanderbanlanmasın
#mizahzayıfnoktası
#muneseniseviyoruz
Fakirler çıksın kasıyoFakirin yüzü gülürmüğh beğh.
Hepimizi banlatip kendi sağ kaliyormus bide :)Şuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorum![]()
Muneseniseviyoruzu unutuyorsunn#gangstayıbanlamayın
#sinirlidirbirazamageçer
#mazlumugetiringangstaya
#ponçikgangstabanmübdelağsı
Şikayet edeyimmi mune aplama seni hığhhFakirler çıksın kasıyo
Forumun gelir seviyesini düşürmeyin![]()
Sonunda yakışıklı patronum bana aşık olacaksa ve evleneceksek neden olmasın her yere şikayet edebilirsinŞikayet edeyimmi mune aplama seni hığhhfakir ama gururlu , kızın kovulması ve sonrasında olanlar
yazda geldi bu konu 2 sezon işler
![]()
Ben şu baş köşeye yerlesip fakirlerin çıkışını seyredeyim o zamanFakirler çıksın kasıyo
Forumun gelir seviyesini düşürmeyin![]()
Muneseniseviyoruzu unutuyorsunn
#küçükvanderbanda1
Önden gidiyorumBen şu baş köşeye yerlesip fakirlerin çıkışını seyredeyim o zaman![]()
Ben şu baş köşeye yerlesip fakirlerin çıkışını seyredeyim o zaman![]()
#gangstadangördümbanlandım#munemüdürburayayumrukhavaya
#bensevdimelleraldı
#gangstaponçikveiçlibirgadındır
Yok hayatım şimdi sen bana dedinya fakirler girmesin kasıyo diye . Ozaman sen kötü kızı oynuyosun ben fakir ama gururluSonunda yakışıklı patronum bana aşık olacaksa ve evleneceksek neden olmasın her yere şikayet edebilirsin![]()