- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa gerçekten mi, bende yanıt yazmıştım. çok saçma ban yemesi. gerekçe ne ki!Sadece trans olduğu için banlandığına inanmak istemiyorum![]()
Konu sahibi zaten gri renge bürünmüş.Daha ne olsun istiyorsunuz
Ne sakıncası var?transların cinsiyeti ne diye geçiyor.burası kadınların olduğu bir platform.başka cinsin üye olup yazması sizcede saçma ve banlanma sebebi değilmi
Konu sahibi zaten gri renge bürünmüş.Daha ne olsun istiyorsunuz![]()
2 haftada bir banlanırım. Bağımlısı oldum ben. O kadar da kötü değil. Genelde hak ediyorum![]()
adminler uye kayiriyor yada beni kara listeye aldi . daha once adminin tanidigi bir uyeyle polemige girdiysem onun hirsinida aliyor olabilir . ban atmak icin bekliyor resmen . sebebibi soruyorum itiraz ediyorum kaile alan yok . aslinda kaile almak degilde verecek cevabi olmadigi hakli bir sebebi olmadigi icin yoneticiler cevap vermiyor . muhtemelen gene ban yiyecegim ama umrumda degil bu dikdator yonetime ses cikarmadik ca iyice costular
Bu üslupta cevap verecek değilim, zira bu kadar da düşmem diye umuyorum.
ban atarlar yine en fazla
Üye sebepli sebepsiz demiş ya, kendisi o kadar düşünceli, o kadar düşünceli bir hanım ki hamile kalamadığı için üzülen üyelerin konusuna girip ben 2 ayda hamile kaldım demiş, tepki gösterenlere dengesiz demiş.yok daha fazlasını yaptık, siteden atıldın.
Banlananların bazıları üye kayırıyorlar iddiasıyla çıkıyor, kimse yoğurdum ekşi demiyor, kimler kayırılıyor yazın dediğimizde verdikleri isimler banlanma rekoru kıran üyeler.