sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende vaktinde ban yedim. BDVde konu açtım diye. çocukla ilgiliydi. benim için gerçekten PROBLEMdi. ama yönerticilere sorun gibi gelmedi. konuyu çocuk aileye taşıdılar beni de banladılar. şimdi soruyorum, çocukla ilgililer çocuk kısmına yazılacaksa, kayınvalide konularıda aile ilişkileri kısmına yazılsın, saç baş kıl tüy soranlarınki de bakım kısmına gitsin. peki BDVye ne yazacağız :KK45: yada sadece kv konuları sorun ama insan çocuğu ile problem yaşayamaz mı?
daha net bilgi vereyim: ban yediğim konular, çocuğun iştahının olmaması ve eğitiminde karşılaştığım sıkıntılardı.

translar kendini doğuştan kadın olarak hisseden bireylerdir. hormonlarla ilgilidir ama hastalık değildir. toplumda zaten yeteri kadar dışlanırlar. kadın olarak görülmedikleri yerde eleştirir, aşağılanırlar. evet direk siz gibi ben gibi kadın değiller. ama en az bizler kadar da kendilerini kadın hissederler. forumda olmaları beni rahatsız etmez. en azından kadın olarak kendilerine burada bir yer bulabilirler.

adminler uye kayiriyor yada beni kara listeye aldi . daha once adminin tanidigi bir uyeyle polemige girdiysem onun hirsinida aliyor olabilir . ban atmak icin bekliyor resmen . sebebibi soruyorum itiraz ediyorum kaile alan yok . aslinda kaile almak degilde verecek cevabi olmadigi hakli bir sebebi olmadigi icin yoneticiler cevap vermiyor . muhtemelen gene ban yiyecegim ama umrumda degil bu dikdator yonetime ses cikarmadik ca iyice costular

Bu üslupta cevap verecek değilim, zira bu kadar da düşmem diye umuyorum. Verecek cevap konusuna sadece cevap verip defolup gideceğim. Bu mübarek bugüne kadar 16 kez şikayet edilmiş bunun 11 tanesinde ceza almış.

Son aldığı ceza 2 yaşında ki bebeği hastaneye götürme konusunda soru sormuş Sormuş ta nerede sormuş? Sanırım evde de yemeği banyoda yiyip duşu da mutfak tezgahında alıyor bu dağınık ablamız. Sitede kategoriler var her konuyu BDV'ye açamazsınız. Daha çok cevap yazılıyor diye yine de açamazsınız ama bu alışkanlık haline gelmişse cezalar 1 ay hatta 2 hatta hatta üyelik kapanmasına kadar gidiyor. Bu ablanın son cezası yanlış kategoriye konu açtı diye. Şurada bir linke basıp doğru kategoriye konu açamayanın ciddi düzen sorunu olduğunu düşünüyorum.

" Peki o.pu kaynanan kına yaksın ne diyelim "

bu mesajı yazan bunda ne var bana neden ceza verdiniz diyorsa üzgünüm ama ya okuduğunu anlamıyor ya da ağzından çıkanı kulağı duymuyor demektir.

Ya da karşısında ki üyeye ;

" Fikir yok sizde ama gereksiz yorum var. Yorumlariniz gibi kişiliğinizde gereksiz oksijen israfı dedikleri sizsiniz sanirim "

böyle seslenecek ve neden ceza aldım diye sorduğunda cevap mı vereceğiz?

Eski üyeliği (babysxxxxx) ile 12 Eylül 2015 tarihinde üye olmuş 29 Eylül 2020 üyeliği kendi talebi ile kapanmış. 5 yılda 1 tane ceza almamış son 5 ayda 16 şikayet 11 ceza. Bu arada sayısız ikinci üyelik, cezalı iken yeni üyelikler almaya kalkması da cabası.

Eski hesabından açtığı konulara bakınca da neden ruh halinin coştuğunu anladım. Eşinden dayak, boşanma davası, KV-KP sorunları, baba evine dönüş, annesinin buna bedduası ve maalesef çağımızın sorunu taharet musluğu olmayan tuvalet.

Bu arada yine bu abla bütün konularını BDV'ye açmış ve o hesapla ilginç ki hiç ceza almamış.

Ceza almazken bizden iyisi yoktu da ceza alınca mı biz kaka olduk ? hemde taharet musluğu yok ! kaka da olduk desenize durum kötü!

Yeni hesabınız ile açtığınız konulara bakınca da yeniden size hak verdim.

Bu arada Eviniz kurtlanmış ya bunun sebebi işte düzensizliğiniz. Kurt ta boş yere olmaz ben size diyeyim.

Siz olsanız kendinize cevap yazar mıydınız?

Eğlence bitti dağılın...

Son düzenleme:
Bu üslupta cevap verecek değilim, zira bu kadar da düşmem diye umuyorum.

demişim ama daha kötü bir üslupta ceza vermişim.

Üzüldüm mü? Asla

Bu arada benim çocuğumun sorunu benim derdim bunu neden açamıyoruz ama kaynana açılabiliyor diyen üyeye ;

Sitede kaynanaya özel bir kategori yok ama çocuk problemlerinin yazıldığı, bebek/çocuk sağlık sorunlarının tartışıldığı bir kategori var. Bu ayrımı yapamıyorsanız inanın sizinde evinizi bok götürme ihtimali yüksek ve her an kurtlana bilirsiniz.

Bir kategori düzeni var buna uymak zor geliyorsa gideceksin bu forumdan veya konunu açıp cezaya razı olacaksın. Aslında bunu okuma yazması olan bir seferde anlar. Hatta yazmamıza da gerek yok şöyle forum kategorilerine baktığınızda bir seferde anlamanız gerekiyor.

Son düzenleme:
yok daha fazlasını yaptık, siteden atıldın.
Üye sebepli sebepsiz demiş ya, kendisi o kadar düşünceli, o kadar düşünceli bir hanım ki hamile kalamadığı için üzülen üyelerin konusuna girip ben 2 ayda hamile kaldım demiş, tepki gösterenlere dengesiz demiş.

Şu sayfadaki yazışmaları okuyunuz lütfen:

Banlananların bazıları üye kayırıyorlar iddiasıyla çıkıyor, kimse yoğurdum ekşi demiyor, kimler kayırılıyor yazın dediğimizde verdikleri isimler banlanma rekoru kıran üyeler.
Kadınlar Kulübü'nün kuralları var, sözleşmesini kabul ettim diye işaretlerken kurallara uyacağımızı da kabul ediyoruz, ya uyarız ya gideriz, bu kadar net.

Son düzenleme:
Banlananların bazıları üye kayırıyorlar iddiasıyla çıkıyor, kimse yoğurdum ekşi demiyor, kimler kayırılıyor yazın dediğimizde verdikleri isimler banlanma rekoru kıran üyeler.

Kendisine haksız ceza verildiğini ima eden 2 üye 2 senedir ceza yememiş... buyur buradan yak

Son bir ilave yapayım, uyarı sonrası özelden gelen otomatik mesajları kendi mesaj kutumdan siliyorum çünkü çok yer kapladıklarından gelen diğer önemli olabilecek mesajları fark etmemi engelliyor, bana o mesajlar üzerinden yazıyorsanız elime ulaşmaz, cevap verilmiyormuş ya sebebi verecek cevap olmadığından değil, mesajlar elime ulaşmadığından.

Kayırma eğer ben hedeflenerek söyleniyorsa, hepiniz bir düşünün bakalım, bazı üyeler anneli kızlı, abla kardeşli siteye üyeyken, 25 yaşındaki kızım siteye neden üye değil, söyleyeyim sizleri yalnızca banlıyorsam, kızımı en ufak bir kuralsızlığında siteden direkt atarım hiç de acımam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X