- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Bence ışığı yakan kapatsın ya da ışığa en yakın olan
Karanlıktan korkarım olm ben kapatmayın ışığı

Kafam da bir güzel Vandi, gel öbüjem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ışığı yakan kapatsın ya da ışığa en yakın olan
Hemen geldimKaranlıktan korkarım olm ben kapatmayın ışığı
Bide tahminlerin tam ortasinda ban yemisti konu sahibi o arada neler neler zannedildi o cocukAhahahhahahhah ya hayır ya ben bu konuyu nasıl atladım üfğğo nasıl bir çocuktu maşallah herşey olmuş evlat olduğu akıllara gelmeden
Hemen geldim
Senin kafan hep güzel
Sana ışığı mune açacak beyaz bir ışık
Kendisiyle beraber bizleri de götürücekMune sabah uyandığında sana kibarca bir bay bay diyeceğiz gibi![]()
Prolar en unluler benceKaranlıktan korkarım olm ben kapatmayın ışığı![]()
Tünelin sonundan bana giriş kapısında bekliyor seni melek mune aynı kapıdan bende geçeceğimTünelden de geçecem mi Vander? Tünelin sonundaki ışık mı o?![]()
Ah yağğ etiketde atmıyosunuz bak böylesi güzel konularaBide tahminlerin tam ortasinda ban yemisti konu sahibi o arada neler neler zannedildi o cocuk![]()
Sitenin goygoy kismi yok mu yaa biri caktirmadan oraya tasisa konuyuKendisiyle beraber bizleri de götürücek![]()
Banlaninca hırs yapmış, ben yandiysam sizde yanacaksınız diyerek bizi de ateşe attı![]()
Prolar en unluler benceProlari onden alalim.
Ben ateste degilim valla. Kimseyi elestirmedim. Basta kurallari anlayamadigim icin ban yedim ama simdi uyuyorum. Bir kural varsa uyulacak. Uymuyorsak burada bulunmayacagiz.Kendisiyle beraber bizleri de götürücek
Banlaninca hırs yapmış, ben yandiysam sizde yanacaksınız diyerek bizi de ateşe attı![]()
Konunun fakesi bile acilmisti sormaAh yağğ etiketde atmıyosunuz bak böylesi güzel konularabenim gibi ilişki uzmanına yapılırmı beğğ
Valla bunca senedir hiçbir konuda geçen haftaki kadar nevrim dönmedi diyelim.13 yılda bir kez banlanmakta ne bileyimsıkılır insan
![]()
Şu an kural ihlali yaptın bileBen ateste degilim valla. Kimseyi elestirmedim. Basta kurallari anlayamadigim icin ban yedim ama simdi uyuyorum. Bir kural varsa uyulacak. Uymuyorsak burada bulunmayacagiz.
Olur beybi gonder gelsin :)İmzalı fotomu ister misin cici kıs?
Ben isterim madam.İmzalı fotomu ister misin cici kıs?
Mesaj sayım 10 falanmış