sebepsiz ayrılık

bayanbitter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
13
3
29
Uzun zaman once biten iliskimi hala ariyorum. Mukemmel olan ve herkesin kiskandigi iliskimiz ortada hic birsey yokken bitti. Benim universiteye hazirlandigim yildi. O okumuyor ama calisiyordu. Ayriligin ustune bi turlu kopamadik, ama barisamadikta. Seni sevmiyorum cumlesini hic kullanmadi. Bir gun akrabalarindan biri bana "sen okuyorsun o okumuyo, askere gideceksen burda kalcaksin universite kazanacaksin geldiginde is bulcagi belli degil bunlari dusunuyo ama hala seni seviyor" demisti.. ama bu cumleleri hic ondan duymadim. Bana ne zaman cok yakin olsa, bi anda da uzaklasiyordu. Askerligi bitip geldiginde benle tekrar arkadas oldu ama bi anda yine uzaklasti ve uzman cavus olarak geri gitti sebepsiz.. Sizce ben mi cok pollyannayim?

Uzun zaman once biten iliskimi hala ariyorum. Mukemmel olan ve herkesin kiskandigi iliskimiz ortada hic birsey yokken bitti. Benim universiteye hazirlandigim yildi. O okumuyor ama calisiyordu. Ayriligin ustune bi turlu kopamadik, ama barisamadikta. Seni sevmiyorum cumlesini hic kullanmadi. Bir gun akrabalarindan biri bana "sen okuyorsun o okumuyo, askere gideceksen burda kalcaksin universite kazanacaksin geldiginde is bulcagi belli degil bunlari dusunuyo ama hala seni seviyor" demisti.. ama bu cumleleri hic ondan duymadim. Bana ne zaman cok yakin olsa, bi anda da uzaklasiyordu. Askerligi bitip geldiginde benle tekrar arkadas oldu ama bi anda yine uzaklasti ve uzman cavus olarak geri gitti sebepsiz.. Sizce ben mi cok pollyannayim?
sevince insan ufacık şeyden umut besliyor işte

Size deger veren biri sizi mugallakta birakmamali.
Gercekten seviyor olsa bile, o soylemeden nasil icini okuyacaksiniz. Istedigi zaman gelip, sebepsiz giden insan bencildir. Boyle birinden bisey umup, hayati askiya aldigina degmez.

Demekki o kadar da mukemmel değilmiş.
Biliyorum şuan ufacık şeyleri arıyorsunuz,umut arıyorsunuz.
Ama yapmayın.Oluruna bırakın herşeyi.
Hiç bir ilişki sebepsiz bitmez.
Sizin yoksada o kişinin vardır.
Herşeyi zamana bırakın

Yani öyle dusunerek ayrilmis olsa bile suan uzman cavusluktan bahsediyosun zaten iyi bi is icin okuyoruz ki bu da guzel bi is. Suan gercekten seviyo olsa hayatini duzene sokmaya basladigi icin elinden tekrar tutardi ama yine bi anda bitti diyosun sana karsi zaafi oldugu kesin ama bence artik sen de kendi yoluna bakmalisin canim..

Hepiniz haklisiniz sanirim. Sebepsiz bittigi icin herseyi sebep olarak gorup,kendimi kandiriyorum.

Yani öyle dusunerek ayrilmis olsa bile suan uzman cavusluktan bahsediyosun zaten iyi bi is icin okuyoruz ki bu da guzel bi is. Suan gercekten seviyo olsa hayatini duzene sokmaya basladigi icin elinden tekrar tutardi ama yine bi anda bitti diyosun sana karsi zaafi oldugu kesin ama bence artik sen de kendi yoluna bakmalisin canim..

Hey bayanlar? Yoksa ikiniz de ayni kisi misiniz?? :KK70:

Edit: Anamm bilgiler de uyuyor. cidden ayno kisisiniz saka gibi :KK57:

sevgi olsa da kopuk bir ilişki var. gelmesi gitmesi ve bir türlü tam anlamı ile bir araya gelememeniz.
bu kişiden birşey bekleme bence meslek konusunu uzman çavuş olarak çözümledi belkide... ama yanınızda olmak istese, gitse bile dön bana şöyle böyle evleniriz vs planlar yapardı. size bunları söylerdi.

X