Sebepsiz Erken Doğum

Nunuco

Aslan🦁
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Eylül 2015
862
1.230
113
Merhaba
18+0 haftamda 9 aralık günü suyum geldi. O an uyku sersemi durumu anlayamadık gün içinde karın ağrısı ile acile gittim. Bebeğin hareketi suyu kalp atışı vardı. Gıdadan dolayı olmuş olabilir dedi ve kasılma olmasın diye magnezyum yazdi yolladı. Bizde şükür bebekte bişey yok dedik eve döndük. Ama malesef aksam kordonum sarktı ve bebeğimi kaybettim. Plasentadan patoloji yapildi ama sonuçlarda problem çıkmadı. Doktorda 5 aya kadar bu sekilde sonuçlar olabiliyor . Özellikle bebekte sorun varsa kendini bırakabiliyor dedi. Net bisey söyleyemedi. Daha önceki kan tahlillerim ve ikili tarama testim güzel çıkmıştı problem yoktu. Ama malesef böyle bisey yaşadık. Rabbim en doğrusunu bilir elbet bundada bir hayır vardır.
Aynı zamanda polikistik over hastasiyim eylül ayında süpriz olmuştu bize ama nasipte bu kadarı varmış. Doktorum 2 ay ara verelim daha sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi. Sizce tekrar hamile kalma şansım yüksek mi?

Geçmiş olsun, Rabbim saglikla tekrar nasip etsin ins. rahim ağzı yetmezliği ya da enfeksiyon durumları arastirildi mı?

Canım allah'ın izniyle inşallah tekrar hamile kalrsın allahım gönlüne göre versin

Geçmiş olsun, Rabbim saglikla tekrar nasip etsin ins. rahim ağzı yetmezliği ya da enfeksiyon durumları arastirildi mı?
Sadece plasentadan patoloji yapildi suan icin. Açıkçası ayrıntılı olarak soramadim daha toparlanamadigim icin.

Sizinde başınız sağolsun. Bende 20 hafta 2 günlükken belim ağrıyordu ne olduğunu anlayamadım. Suyum geldi tamamen. Acile gidinceye kadar hiç kalmamış. Doktor açılma var ve hiç su kalmamış dedi. Bel ağrımda doğum sancısıymış anlayamadım. Suni sancı verilmeden bir kaç saat öncesine kadar hareketediyordu. Suni sancı verdiler ve doğdu yavrm. Ölmüştü dayanamadı daha fazla. Plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. O kadar zor ki içim yanıyor. Bende de pko vardı 5 eylülde öğrendim hamile olduğumu. Bana enfeksiyondan dedi doktor.
O kadar iğne ilaç kullandım bu sebepten gideceği gelmedi aklıma. :( Fatih im melek oldu:( bunların hepsi 24 ve 25 aralıkta oldu. :( bizim kontrol 2 ocakta. Ne kadar ara verin diyecek bakalım gerçi tekrar aynı şeyler olursa korkusuyla yaparmıyız oda ayrı mesele:(

Merhaba öncelikle Başınız sağ olsun Şimdi yazacağım Hiç bir cümle acını dindirecek bir cümle olmayacak Ben de 8 Eylül günü uyandım ve hissettim Ben hamileyim dedim kalktım test yaptım ve hamileydim çok sevindik Elimizden geldiği kadar şükür ettik nasipte bu kadar varmış 3 haftadır Ben de ruh gibi geziyorum bazen sanki hala hamileyim için gibi şunu yiyeyim bunu yiyeyim oraya uzanmayım sırt üstü yatmayayım gibi şeyler aklıma geliyor sonra diyorum ben hamile değilim ki Ben canımı kaybettim ama yine de şükürler olsun bu duyguyu tattım onun varlığını hissettim Onun varlığı ile yaşadım güldüm eğlendim huzurlu oldum ama az önce de yazdığım gibi nasipte bu kadar varmış Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir şu an bizim şer gördüğümüz her şeyde eminim ki bir hayır vardır hepimiz Rabbime emanetiz ve Cennet'teki meleklerimiz de her şeyin en güzelini en doğrusunu en hayırlısını bilen Rabb'ime emanet

Sizinde başınız sağolsun. Bende 20 hafta 2 günlükken belim ağrıyordu ne olduğunu anlayamadım. Suyum geldi tamamen. Acile gidinceye kadar hiç kalmamış. Doktor açılma var ve hiç su kalmamış dedi. Bel ağrımda doğum sancısıymış anlayamadım. Suni sancı verilmeden bir kaç saat öncesine kadar hareketediyordu. Suni sancı verdiler ve doğdu yavrm. Ölmüştü dayanamadı daha fazla. Plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. O kadar zor ki içim yanıyor. Bende de pko vardı 5 eylülde öğrendim hamile olduğumu. Bana enfeksiyondan dedi doktor.
O kadar iğne ilaç kullandım bu sebepten gideceği gelmedi aklıma. :KK43: Fatih im melek oldu:KK43: bunların hepsi 24 ve 25 aralıkta oldu. :KK43: bizim kontrol 2 ocakta. Ne kadar ara verin diyecek bakalım gerçi tekrar aynı şeyler olursa korkusuyla yaparmıyız oda ayrı mesele:KK43:
Inşallah tekrar yaşatmaz Rabbim hiçbirimize. Bize 2 kere normal adet gör ondan sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun

Çok zor çok acı yeri hiç de dolmayacakmış gibi geliyor Ama eminim ki Rabb'im hepimiz için çok hayırlı kapılar açacaktır onları bize verdi onlar bizim biz yine onların Anneleriyiz onlar bizleri cennette bekliyor

Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:

- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Peki, kulum ne dedi,buyurur. Melekler:

- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler. Bunun üzerine Allah Teâlâ:

- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun, buyurur.”

Inşallah tekrar yaşatmaz Rabbim hiçbirimize. Bize 2 kere normal adet gör ondan sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun
Amin amin kimselere yaşatmasın. Bizde 2 ocakta kontrole gidecez ne diyecek ne yapacak doktor bilmiyorum. Tekrar nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ve aynı şeyi yaşarsam korkusu düşüyor içime.

Amin amin kimselere yaşatmasın. Bizde 2 ocakta kontrole gidecez ne diyecek ne yapacak doktor bilmiyorum. Tekrar nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ve aynı şeyi yaşarsam korkusu düşüyor içime.
Bende aynı şekilde korkuyorum. Benim sebep bulunamadı olabilir ilk 5 ay sık sık karşılaşıyoruz bu sekilde dedi doktorum ama ne diyim ateş düştüğü yeri yakar . Nasipte ne varsa yaşayıp görücez inşallah

Yaş kaç . 3 buçuk senelik evliymissin bende öyle.

Hangi hastaneye gidiyorsun. Bebeğin tedavi ile mi oldu canım.
Acın çok taze seninde ama tanımak istedim yanlış anlama lütfen. Bizi birbirimizden başkası anlamaz . Ve inşallah rabbim kimseyi bizi anlamak zorunda bırakmaz .

Hangi hastaneye gidiyorsun. Bebeğin tedavi ile mi oldu canım.
Acın çok taze seninde ama tanımak istedim yanlış anlama lütfen. Bizi birbirimizden başkası anlamaz . Ve inşallah rabbim kimseyi bizi anlamak zorunda bırakmaz .
Dün doğum günümdü 23 yaşına girdim. Şubatta 4 yıl bitecek. Pko var diye kaç doktpr hamile kalamazsın dedi. Femara diye bir ilaç kullandıö ve iki defa hamile kaldım. İlki dış gebelik oldu bu seferde erken doğum:( muğlada oturuyorum çok iyi bir doktorum var. Onun sayesinde 2 defa hamile kalabilidm

Bende aynı şekilde korkuyorum. Benim sebep bulunamadı olabilir ilk 5 ay sık sık karşılaşıyoruz bu sekilde dedi doktorum ama ne diyim ateş düştüğü yeri yakar . Nasipte ne varsa yaşayıp görücez inşallah
Hemde öyle bir yakıyor ki. Akşam oldu eşimle yalnız kaldık hiç bir şey tat vermiyor. Twdaviyle bunca uğraşla olunca daha çok zor oluyor. Ben başından beri progestan kullandım. 12 hafta düşük iğnesi vuruldum. Sulandırıcıda kullanıyordum. Aklıma enfeksiyon gelmedi. Çünkü daha yeni idrar tahlili yapılmıştı temizdi. Allah yardımcımız olsun inşaallah

Dün doğum günümdü 23 yaşına girdim. Şubatta 4 yıl bitecek. Pko var diye kaç doktpr hamile kalamazsın dedi. Femara diye bir ilaç kullandıö ve iki defa hamile kaldım. İlki dış gebelik oldu bu seferde erken doğum:KK43: muğlada oturuyorum çok iyi bir doktorum var. Onun sayesinde 2 defa hamile kalabilidm
Bende 24 yaşındayım . nisanda 4 yıl bitecek. Bende femara ile hamile kaldım.

Hemde öyle bir yakıyor ki. Akşam oldu eşimle yalnız kaldık hiç bir şey tat vermiyor. Twdaviyle bunca uğraşla olunca daha çok zor oluyor. Ben başından beri progestan kullandım. 12 hafta düşük iğnesi vuruldum. Sulandırıcıda kullanıyordum. Aklıma enfeksiyon gelmedi. Çünkü daha yeni idrar tahlili yapılmıştı temizdi. Allah yardımcımız olsun inşaallah
Bende aynı şekilde 14 hafta progestan kullandım

Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X