Sebepsiz Erken Doğum

10 aralık günü doğum yaptım. Baya azaldı leke gibi geliyor bilmiyorum ne zaman biter.
Lohusayız ama bebeklerimiz yok:( göğüslerine süt indi mi ?
Bana doktor süt inecek dedi dostinex verdi. Süt inecek deyince bile kötü oldum. Bir kere bile ememedi yavrum. :(

Lohusayız ama bebeklerimiz yok:KK43: göğüslerine süt indi mi ?
Bana doktor süt inecek dedi dostinex verdi. Süt inecek deyince bile kötü oldum. Bir kere bile ememedi yavrum. :KK43:

Bana vermedi bende geleceğini tahmin etmedim. 5 gün sonra göğüslerim doldu şişti baya sütüm geldi hemen dostinexe başlattı doktor 2 gün sonra bitti süt.

Bana vermedi bende geleceğini tahmin etmedim. 5 gün sonra göğüslerim doldu şişti baya sütüm geldi hemen dostinexe başlattı doktor 2 gün sonra bitti süt.
Yavrularımız bir kerecik ememedi:( ne zor şey ya. Ben burda yalnızım akrabam arkadaşım yok. İlk 3 ayda düşük riskim vardı kapımı çalan olmadı. Tam atlattık dedim böyle oldu:(

Yavrularımız bir kerecik ememedi:KK43: ne zor şey ya. Ben burda yalnızım akrabam arkadaşım yok. İlk 3 ayda düşük riskim vardı kapımı çalan olmadı. Tam atlattık dedim böyle oldu:KK43:
Benimde ilk 3 ay lekelenmelerim çok oldu . Bulantılarım baş dönmelerim ağrılarım vardı. Tam yoluna girdi alışverişlere hazırlıklara başladım. Rabbim böylesini nasip etti. Yinede şükürler olsun.

Benimde ilk 3 ay lekelenmelerim çok oldu . Bulantılarım baş dönmelerim ağrılarım vardı. Tam yoluna girdi alışverişlere hazırlıklara başladım. Rabbim böylesini nasip etti. Yinede şükürler olsun.
Keşke sonumuz aynı olmasaydı ama benimde öyle oldu. Bir gece ansızın kanamam oldu elime parça düştü ona rağmen tutundu meleğim. Evde yemek pişmedi 2 ay. Bakacak kimsemde yoktu yarı aç yarı tok geçti. Bizde çok şükür düşük riski bitti dedik alışverişe başlamadım ama isim buldum hayal kurdum. Hepsi boğazıma dizildi. Her halimize şükür dayanacak insanlarız demek ki Allah bu yükü verdi. Sen doğduktan sonra gördün mü

Keşke sonumuz aynı olmasaydı ama benimde öyle oldu. Bir gece ansızın kanamam oldu elime parça düştü ona rağmen tutundu meleğim. Evde yemek pişmedi 2 ay. Bakacak kimsemde yoktu yarı aç yarı tok geçti. Bizde çok şükür düşük riski bitti dedik alışverişe başlamadım ama isim buldum hayal kurdum. Hepsi boğazıma dizildi. Her halimize şükür dayanacak insanlarız demek ki Allah bu yükü verdi. Sen doğduktan sonra gördün mü
Ben bakamadım. Bakmak istemedim. Bazen diyorum keşke baksamıydim

Allah dağına göre kar verirmiş . emininki daha güzel günler yaşamamız için yanımızda olacaktır.

Ben bakamadım. Bakmak istemedim. Bazen diyorum keşke baksamıydim
Ben yüzünü unutmamak için dua ediyorum. Ama gün geçtikçe siliniyor. Keşke akıl edip fotoğrafını çekseydim bari. Karnımdayken ultrasondan ultrasona özlüyordum. Şimdi ne yapacağım:(

Evlat dediğin, peygamber ağlatmış bir imtihandır. Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin.

Back
X