Sebepsiz iç sıkıntısı.

Gerçekten mi? Dün alkol aldım ama, kanımda dolaşıyordur hala :110:
Alkoldendir alkol depomin ve serotonini etkiliyormus bir nakalede okumustum yani bir tur bedene yalanci rahatlama ve mutluluk sagliyor sonra beden tekrar arinmaya geciyor eski haline donmeye calisiyor vs vs bol su icin duzelirsiniz

Alkoldendir alkol depomin ve serotonini etkiliyormus bir nakalede okumustum yani bir tur bedene yalanci rahatlama ve mutluluk sagliyor sonra beden tekrar arinmaya geciyor eski haline donmeye calisiyor vs vs bol su icin duzelirsiniz

Ayy ben günlerdir içiyorum o yüzden mi böyle oldumm :olamaz: İçerken çok keyifli oluyorum hatta moralim yükselsin diye yine içeyim dedim, neredeyse bağımlı olacaktım görüyor musunuz :KK53:

Çok teşekkür ederim biraz detoks yapayım en iyisi

Ben de böyleyim 3 haftadır filan.Allahın gücüne gitmesin ama hayatta yaşayacak sebebim yokmuş gibi hissediyorum.gece kalkıyorum boğulmuş gibiyim ağlıyorum.oturduğum yerde içim daralıyo bağırarak koşmak istiyorum hiçbir yere sığmıyorum

Ayy ben günlerdir içiyorum o yüzden mi böyle oldumm :olamaz: İçerken çok keyifli oluyorum hatta moralim yükselsin diye yine içeyim dedim, neredeyse bağımlı olacaktım görüyor musunuz :KK53:

Çok teşekkür ederim biraz detoks yapayım en iyisi
Muhtemelen cok yerde okudum beynin salgi duzeyini etkiliyor buda anksiyetesi kaygi bozullugu olan kisilerde artmaya bircok kisidede ertesi gun kaygili sikintili mutsuz ruh haline sebebiyet veriyor ayrica seker duzeyinide etkiliyor biliyorsunuz oda ruh haliyle cok baglantili

Ben de böyleyim 3 haftadır filan.Allahın gücüne gitmesin ama hayatta yaşayacak sebebim yokmuş gibi hissediyorum.gece kalkıyorum boğulmuş gibiyim ağlıyorum.oturduğum yerde içim daralıyo bağırarak koşmak istiyorum hiçbir yere sığmıyorum

Ben de bunun gibi bir durumdayım bugün işte. Deli gibi koşmak isteyip aynı zamanda da yerinden kalkacak enerjiyi bulamamak :( Bağıra bağıra ağlamak isteyip ağlayamamak...

Muhtemelen cok yerde okudum beynin salgi duzeyini etkiliyor buda anksiyetesi kaygi bozullugu olan kisilerde artmaya bircok kisidede ertesi gun kaygili sikintili mutsuz ruh haline sebebiyet veriyor ayrica seker duzeyinide etkiliyor biliyorsunuz oda ruh haliyle cok baglantili

Bilmiyordum yeni bir şey öğrendim sayenizde, çok sağolun... Çok mantıklı ama. Ben de diyorum ne güzel keyifliydim yine mi içsem, işte insan böyle bağımlı oluyor demek ki :KK70:

Alkol tüm kötülüklerin anasıdır diyip sosyal mesajımızı da verelim :KK48:

Son düzenleme:
BEnde öyleyim bir boşluk hiçlik hissi, hayatı sorgulama nedenini merak ediyorum cidden

Evet kesinlikle boşluk. Yani önemsizlik hissi... Neyiz ki bu koskoca evrende diyorum. Herkes gibi yaşayacağız dünyada hiçbir iz bırakmadan öleceğiz falan. Ay yine içim karardı :(

Ya bir de böyle ağız dolusu ş..rrrrefsiz demek istediğiniz insanlar yok mu, onu ne yapıcaz. Hoş yüzlerine sövmek şöyle dursun bir tane patlatsam yine içim soğumaz gibi... Böyle anlamsız bir öfke durumu da var :KK51:

Bugün doğum haritası analizi yaptırdımm... Bir iyi geldi bir umut doldu içim sormayın. Elektriğinizin tutacağı, güvenilir bir astrolog bulursanız hiç düşünmeden yaptırın. Üzerimdeki tüm sıkıntı uçtu gitti :halay:

Haline sukret icin hezamn ferah olsun.Hani demssin ya 3 cocuklu kalmis gibi.Gercekte 3 cocukla ortada kalanlar ne hissetsin:KK43:(

Öyle tabii çok haklısınız, halimize sonsuz kere şükür... Ama bazen an geliyor insan o depresif ruh haliyle kötüyü görüp şükretmeyi başaramıyor. "Ona bakarsan multi milyonerler de senin benim gibi insan, neden ben değil de onlar" diyebiliyorum tam feyz alacakken :olamaz:

Back
X