• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz infertelite - Çok yoruldum

pinklemonade34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
134
46
18
29
2 senedir çocuğumuz olmuyor sebepsiz infertilite tanısı aldık.Süreç o kadar yordu ve yıprattı ki Allahın gücüne gitmesin çok ama çok yoruldum.Artık dayanacak gücüm kalmadı.Bu aydan ümitliydim bu ay da olmadı.Her adet sonu ümitlenip bir sonraki adet başlangıcında hayal kırıklığına uğramaktan bıktım.Süreçte yeme bozukluğu ile birlikte 25 kilo aldım.Dışarı çıktığımda bebek görünce gözlerimin dolmasından yoruldum.Etrafımdaki herkesin 2.ye 3. Ye hamile kalırken benim ilkine bile hamile kalamayışıödan yoruldum

Gittiğim tüp bebek merkezinde konuştuğum kadınların neredeyse hepsi sebepsiz inferlite tanısıyla gelmişti. Birisi sizin gibi her ay üzülmekten yoruldum ve bıktım demişti. En azından böyle bir çaba içine girmek istiyorum diyerek başlamıştı. 2 yıl az bir süre değil bence siz de bir tüp bebek merkezinden yardım alabilirsiniz 🙏🏼🌸

Pes etmek için çok erken birsürü tedavi yöntemleri var 2 yıl uzun bir zaman değil yaşarken zor oluyor bende yaşadım ama ümidini yitirmemek çok önemli

Gittiğim tüp bebek merkezinde konuştuğum kadınların neredeyse hepsi sebepsiz inferlite tanısıyla gelmişti. Birisi sizin gibi her ay üzülmekten yoruldum ve bıktım demişti. En azından böyle bir çaba içine girmek istiyorum diyerek başlamıştı. 2 yıl az bir süre değil bence siz de bir tüp bebek merkezinden yardım alabilirsiniz 🙏🏼🌸
Bunun için de hazır hissetmiyorum ama mecbur artık

Kilo ve insülin direnci bebek sahibi olmayı zorlaştırır bebek istiyorsanız sağlıklı beslenip kilo verin bence.

Back
X