Sebepsiz infertilite beni tüketti

Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya😞
Benimde bir arkadaşım ın 10 yıldır olmuyordu. Bacaklarından sık sık hacamat olmasını tavsiye ettim. Hemen çoçugu oldu. Kan pıhtılaşma sından da olmayabilir. Hacamat ve sülük ile damarlarınızı açtırın + reishi mantarı ersag.

Omega+ reischi mantarı kapsül+ hacamat mutlaka işe yarayacak. Eşinizde aynı şekilde yapsın
Benimde bir arkadaşım ın 10 yıldır olmuyordu. Bacaklarından sık sık hacamat olmasını tavsiye ettim. Hemen çoçugu oldu. Kan pıhtılaşma sından da olmayabilir. Hacamat ve sülük ile damarlarınızı açtırın + reishi mantarı ersag.

Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya😞
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki 4 yıldır hastaneye git gel sebepsiz denildi yok kilo yok tahliller eski bilmem ne neler neler sonunda bı asilama yapıldı oda hüsran 1 yıl bıraktım hastaneyi sonra yine gittim yine kanlar testler muayeneler yine kilo dediler spor aleti aldık diyetisyene gittim yine sonunda bı asilama oda negatif tepem attı sonunda gittiğimde yine tahliller yapilcak biliyorum çünkü adet gecikmeme bişey bulamadılar daha 2 aşılama deniyolar akıllı doktorlarımız neyse ben yine adet olamiyorum hapla oluyorum falan özel bı yer bulduk gittik hoca bakar bakmaz rahim filmime hidrosalpenk tüp bile yapsak tutmak laparoskopi olman gerek dedi fiyat uçuk du biraz orayı eledik hastaneye gittiğimde ne amaçla söylemiş bilemiyoruz öyle olsa asilamalar yapılmaz dendi iyice nefret ettim ordan neyse başka bı doktor bulduk oda hidro dedi ve uygundu ameliyat fiyatı onda ameliyatı oldum ve ben ne zamandır kim bilir tek tup tıkanık geziyormustum ağrı sızı yapiyodu ama ben baskka şeyler ne yormustum meğer ondanmis ameliyat sonrası tüp başlayalım dedi doktorum bı kaç ay dinlenmek istedim ve Aralıgin son günü başlayıp 13 ocakta transfer oldum şimdi bekliyorum kuzu kuzu bakalım ne olcak 25 ocakta...demem o ki araştır başka yerlere git başka doktorlara görün ister inan ister inanma temmuzdan beri harcanan para 20 bin TL yi geçti hadi o para gelir yerine de benim geçen 4 senem 4 sene de insanların bakışı konuşması olan geçen günlerime oldu vardır bı hayır diyorum onda da artık geri gelmiyo cunku

Hayır uygun değil. Şişe içiresinde, sıvı formda her bir damlası 1.000ıu olan form lazım. Sizin dedikleriniz sentetik form. Vücuda etkisi hem az oluyor hem de zararları var.
Kilosu 50 olan bir kişinin ihtiyacı 5bin ıu. Yani 5 damla alması gerekiyor her gün. İki senedir vücut sağlığım için düzenli kullanıyorum. Türkler bir marka çıkarttı vefa ilaç. Mavi bir kutusu var. Marka yazmak yasakdır galiba direk yazamıyorum ama bulabilirsiniz. Fiyatı da 25-30 tl arasıydı sanki.
Googla a gıda takviyelerimiz yazın. Çıkan sitede bilgiler mevcut.
Face ve insta da sağlıklı yaşıyoruz diye bir sayfa var. Orayı inceleyebilirsiniz.
Bütüncül bakan bir doktor bulmanız lazım.
İstanbul altınizdadede babı hayat fiye bir klinik var. Ben orda ilk başladım bu sağlıklı yaşama. Orayla görüşebilirsiniz.
YA sebesiz infertilitenin vitamin değerlerinden dolayı oldupuna okadar eminim ki. Ama normal bir kadın doğuma gidince aslaa vitaminlere bakmıyor. Bütüncül düşünemiyorlar.
Birsürü yapılbilecek şey var ama ilk etapta c ve d vitamini alıp deneyin nolur. Valla dua edersiniz bana.
Ya arkadaşım ben bu grubu takip ediyorum ama hiç şundan şu kadar bundan bu kadar şu mutlaka hergün bu mutlaka her ay aç tok vs bilgi alamadım. Bir hevesle bakıyorum okuyorum dinliyorum gaza gelip yordam öğrenemeden çıkıyorum. Misal o devitlerden kullandım geçen sene. 100 e çıktı d vitaminim . Ama kemiklerim sızım sızım sızladı. Beter oldum yani. Meğer k3 ile beraber mi ne alınması gerekiyormuş bak hala vakıf değilim duruma 🤦🏻‍♀️ Allah rızası için bi özet geçsen bikaç birşey önersen ne güzel olurdu 🎈

D vitamini eksikse gebelik olmuyor demişsiniz ama D vitamini yetmezlik durumu ile hamile kaldim bu bilgi yanlis , insanlari kesinmis gibi yanlis yönlendirmeyin
Ben alternatif tıpla ilgileniyorum. Hatalı yazmışım mesajımda olmuyor değil şans düşük demeliydim. Ama birçok sebebsiz intertilitenin vitamin minarel eksiklikleri sebebiyle olduğuna şahit oldum.
En başında d geliyor. D vitamini yükselince b12 gibi vitaminlerin vücuda bağlanması da artıyor. Vücut kendi kendini onarmaya başlıyor.
Birçok takviye alınması lazım aslında böyle durumlarda. Bütüncül bakabilen bir doktor bulunması şart

allah yardımcınız olsun benimde aynı sorunum var etrafımdaki herkesi bana karşı düşücesiz halleri beli deli ediyor.düşünmüyoruz şuan dememe rağmen bile hala sorup duran hasta ruhlu insanlar var neler yaşadığımızı bilmeden
Bende 4 senedir uğraşıyorum 29 yasındayım 45 yasında yengem nispet gibi 3. Yü doğurdu YANLIŞLIKLA HAMİLE KALMIŞ insanlar acımasız bu 4 senede bunu çok iyi anladım benm eşmde sayı iyi şekil bozukluğu var anormal yapı yüzde 75 bizde bunu düzeltemiyoruz elalem pat küt doğuruyor biz ugras durne çakşır kaldı ne soğan artık vazgeçtim pes ettim yoruldum her ay ağla ağla

Bende 4 senedir uğraşıyorum 29 yasındayım 45 yasında yengem nispet gibi 3. Yü doğurdu YANLIŞLIKLA HAMİLE KALMIŞ insanlar acımasız bu 4 senede bunu çok iyi anladım benm eşmde sayı iyi şekil bozukluğu var anormal yapı yüzde 75 bizde bunu düzeltemiyoruz elalem pat küt doğuruyor biz ugras durne çakşır kaldı ne soğan artık vazgeçtim pes ettim yoruldum her ay ağla ağla
eşine çinko ve selenyum vitamini al ayrıca keçiboynuzu özü kullandır sabah aç karnına ve akşam yemekten yarım saat önce tüketsin baya
etkili oluyor bunlar sperm üzerinde yumurtlama zamanına kadar eşine havuc suyu çıkarıp içir mutlaka sende iç yumurtayı sağlıklı çatlatıyor.

eşine çinko ve selenyum vitamini al ayrıca keçiboynuzu özü kullandır sabah aç karnına ve akşam yemekten yarım saat önce tüketsin baya
etkili oluyor bunlar sperm üzerinde yumurtlama zamanına kadar eşine havuc suyu çıkarıp içir mutlaka sende iç yumurtayı sağlıklı çatlatıyor.
Denerim soğan çakşır klomen hrpsini kullandm olmadı bunuda denerim

Denerim soğan çakşır klomen hrpsini kullandm olmadı bunuda denerim
bunuda dene kuzu soğan ve çaksır herkese etki etmiyor hatta tam tersi ters etki yapıyor klomende öyle bir ay kullandım kist yaptı hep farklı bir ilaç daha var doktorunla görüş femara iste sana uygunsa onu dene yumurtaları daha sağlıklı büyütüyor ve çatlatıyor.eşin içinde dediklerimi yap sonuç alırsın belki hayırlısı olsun kuzu

bunuda dene kuzu soğan ve çaksır herkese etki etmiyor hatta tam tersi ters etki yapıyor klomende öyle bir ay kullandım kist yaptı hep farklı bir ilaç daha var doktorunla görüş femara iste sana uygunsa onu dene yumurtaları daha sağlıklı büyütüyor ve çatlatıyor.eşin içinde dediklerimi yap sonuç alırsın belki hayırlısı olsun kuzu
femera dr yazması gerek dimi sağlık ocağı olur mu çalışıyorum sağlık ocağı daha yakın izn almama gerek kalmaz

Konu başlığı öyle yakıcı ki..gerçekten tüketti. Mutlulukları, hayalleri, gözyaşlarını, keyifle yenilecek iki lokmayı, hayattan alınacak başka bütün lezzetleri tüketti.. Ben de 6 yıldır sebepsiz infertilite teşhisiyle her duyduğunu yapanlardanım. Hayatın sadece bir bebeği doğurup onu büyüterek geçip gitmemesi gerektiğini biliyorum ama bunu kalbime anlatamıyorum. Her hamile haberi her doğum haberi her bebek mağazası daha bilimum burun sızlatan ayrıntı.. Hayatımda hiçbir eksiklik bu kadar acıtmamıştı, meğer bu ne zor sınavmış. Biliyorum ki hayatta çok daha büyük acılar var. Acı yarıştırmıyorum herkes yaşadığını bilir. Umudum hep var, zaten beni yoran da o bitmez tükenmez umudum. Her ay sanki bu sefer kesin olacak der gibi müthiş bir umutla dolup çok geçmeden hızlı bir yıkıntı.. Öyle canım yanıyor ki bağırmaya mecalim yok sanki. Allahım halimizi bizden daha iyi biliyor yangınlarımız O na ayan beyan. İnşallah hepimiz hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Dua dan başka elden ne gelir ki..

Ben 5. Tüp bebek tedavimde 42 yaşında hamile kaldım.
Kesinlikle farklı klinikler deneyin. Bir doktorun gözünden kaçanı diğeri görüyor. Birinin labratuvarındaki eksiklik diğerinde olmuyor.
Tıp o kadar ilerledi ki, menopoza girmediyseniz ümitsizliğe kapılmayın.

Bugün iş yerinden müşterim olan çok yaşlı bir amca ile muhabbet ettim.onlarin da nedensiz tam 8 sene çocuğu olmamis.
Sonrasında durumu kabul edip çocuk esirgeme kurumuna basvurmuslar ve sabirsizlikla beklemeye baslamislar.
Tam 2 ay sonra eşi hamile kalmış Sonrasında da sağlıkla dogurmus hatta 2.cocuklari da olmuş ikisinin arası 2 yasmis.
Bu hikaye beni çok etkiledi. Tam vazgeçip başka bir yola girip stresren kurtulunca çocuk sahibi olmuşlar.
İnşallah bu konuya yazıp da aynı dertten muzdarip olan arkadaşlara da Allah çifter çifter nasip etsin

Herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok..mutlulupun tek kaynağı bebek değil ayrıca akışına bırakın gerekirse psikolojik destek alın

Kafanıza takmayacaksiniz benimde ilk bebegim düştü sonra tekrar istedim bir türlü hamile kalamadim sürekli doktoruma gidiyodum bana dedi ki bırak kendi haline düşünme kursa falan git sen düşünmeyi bırakınca olur demişti bende dinledim onu kursa başladım ve o ay hamile kaldım gerçekten zamana bıraktım artık deyin olur

Konu başlığı öyle yakıcı ki..gerçekten tüketti. Mutlulukları, hayalleri, gözyaşlarını, keyifle yenilecek iki lokmayı, hayattan alınacak başka bütün lezzetleri tüketti.. Ben de 6 yıldır sebepsiz infertilite teşhisiyle her duyduğunu yapanlardanım. Hayatın sadece bir bebeği doğurup onu büyüterek geçip gitmemesi gerektiğini biliyorum ama bunu kalbime anlatamıyorum. Her hamile haberi her doğum haberi her bebek mağazası daha bilimum burun sızlatan ayrıntı.. Hayatımda hiçbir eksiklik bu kadar acıtmamıştı, meğer bu ne zor sınavmış. Biliyorum ki hayatta çok daha büyük acılar var. Acı yarıştırmıyorum herkes yaşadığını bilir. Umudum hep var, zaten beni yoran da o bitmez tükenmez umudum. Her ay sanki bu sefer kesin olacak der gibi müthiş bir umutla dolup çok geçmeden hızlı bir yıkıntı.. Öyle canım yanıyor ki bağırmaya mecalim yok sanki. Allahım halimizi bizden daha iyi biliyor yangınlarımız O na ayan beyan. İnşallah hepimiz hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Dua dan başka elden ne gelir ki..
Ayni bekleyiste bende varim, 😒Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin.

Ben de 36 yaşımda tüp bebek ilaçlarımı aldigim ay doğal yolla hamile kaldım. Hakikaten kafa rahatlığı gerekiyormuş, kendimden biliyorum...

Çok çok iyi anlıyorum sizi aynı yoldan geçtim tam 10 yıldan sonra kucağımda iki bebe ile acılar bitti sandım bu defa da ikisinin 3 ay küvezden çıkmalarını bekledim o daha zordu
Tam kavuşmuşken birinin alıp götürmesi gibiydi
Çok şükür şimdi iyiler sağlıklılar 4 yaşları bitti,anasınıfına başladılar
Okula bırakırken bu defa sevinçten ağladım ve yıllarca yaşadığım ne varsa film şeridi gibi geçti gözümün önünden :)

Bak işte dedim kendime sabrın sonu selamettir..
Her an dilimde 🤲🏻

Zor ama sabredin olacak lakin lütfen duanızda hayırlı ve sağlıklı evlat dileyin..
Sağlıcakla kalın.💐

Back
X