Merhaba şimdi Bukadar Doktorun Profun Araştirmalarini Hiçe Sayip Sebepsiz Infertilite Yok Demek Bence Yanliş Sizin Araştiracağiniz Ve Bulacağiniz Bilgilerde Unutmayinki Doktor Ve Proflarimiz Tarafindan Yazilmiş Yazilar Olacaktir Bence Doğru Merkez Ve Doktoru Bulmak çok önemli Ve Sonrasinda Tevekkül Edebilmek Sağlikla Sevgiyle Kalin
Teşekkür ederim fikirleriniz için ama sanırım yanlış anlaşılıyorum ben. Elbette sebepsiz infertilite var. Ama sizin de söylediğiniz gibi doğru merkezlerde bu işi yaptırıyorsanız ve tıbben bilinen tüm tetkikler yapıldıktan sonra sebepsiz infertilite deniliyorsa tamam ona bir şey demiyorum.
Benim burada anlatmaya çalıştığım bir çok doktor çok kolay sebepsiz infertilite tanısı koyabiliyor. Ben 3 senedir çok farklı doktorlara gitim ve her birinden yeni bir şey öğrendim. Benim anlatmak istediğim burada birbirimizle paylaşalım ki önceden bilgimiz olsun ve boşu boşuna aşılamalar ve tüp bebeklere paralar yatırmayalım..
Örneğin benim iki aşılamam rahim filmi çekilmeden yapıldı. Sonradan öğrendim ki tüpler tıkalıysa boşuna herşey...
Buna benzer daha çok şey var ve hala yeni birşeyler öğreniyorum.O yüzden özellikle tedaviye yeni başlayanların dikkat etmesi gerekiyor kanısındayım yanlış mı düşünüyorum...
hayır canım sana katılıyorum haklısın sadece sanırım konu başlığını yanlış açmışsın benimde sana anlatmak istediğim doğru merkez doğru doktor tabiki aynı zamanda bizlerin araştırıp paylaşması çok önemli inan 7 aydır tedavideyim fakat yaklaşık 1 seneden fazladır araştırıyorum ve merkezi doktoru seçerken çok bilinçliydim ve en doğru kararı verdiğime inanıyorum halada bana yeni birşey yapılacaksa nette araştırıyorum acaba yapılan doğrumu diye sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım rabbim gönlüne göre varsina.s.
selam kızlar bende sebepzis infertiliteliyim sebep olsa bile şuan ki tıp bulamıyo o yüzden biz şimdi sebepsiz infertiliteyiz bende 3.aşılama oldum ama benim dr çok iyi her şeyi düşünerek ve güzelce yapıyo 3 de tutmadı nasip demek ki ne yapalım ama en zor gurup biziz bana göre çünkü sebep olmadığı için çözüm yolu da belli deil
Teşekkür ederim desteğinizden dolayı benim bu konuyu açmamda amaç bildiklerimizi paylaşırsak belki sebepsiz olan bazılarına sebep buluruz... Gerçekten gün geçtikçe yeni yeni şeyler öğreniyorum ve zamanında yapılan tedavilerin eksik yapıldığını apacık görüyorum.. Ama bu tedaviler boyunca bana hep sebepsiz infertilite denildi.. Micro yapılmadan yapılan laparoskopide sol tüpümün tıkalı olduğu görüldü... Alın size sebep .....
senin adınada sevindim doğru doktoru bulmana takıldığın sormak istediğin birşey olursa herzaman bilgimin yettiğince yardımcı olmaya çalışırım rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun inşallahRüyameleğim, ne güzel senin için işte.. Doğru doktoru bulabilmişsin.. Ben de şuanda doğru doktoru buldum ama bulana kadar neler gördüm..
benim yumurtlama normaldi hemen yumurtalar oldu döllendi fakat benim rahim birtürlü kalınlaşmadı doktorum garantici bir doktor olduğundan histereskopi yapalım dedi ve sorun orda anlaşıldı( bebeğin yatağı yoktuki) rahim içi ileri derecede yapışmış orada bir gebelik oluşması mümkün değildi ilk operasyonda biraz açıldı ikinci histeroskopide çok şükür tamamen açıldı ve şimdi doku yenileme tedavisindeyim temmuz ortasında bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?