çok haklısın sana katılıyorum sen arastırmaya devam et canım bende edıyorum bunda fayda var zarar yok bak hsg cekılmeden aşılama olmusun çok yanlış banada dr lar bır suru sorun cıkardı şimdi ıgdırdan erzurum arastırmada doç dr a gıdıom oraya sonsuz guvenıyorum en onemlısı de bu işin temelı bu sızde ıyı bır dr a gıdın kendınızı ilaclarla yıpratmayın ben agustosta ılk aşılamamı yaptıracam dr bişeyınız yok dedı ve 2 yıldır olmadıysa uzun surebılır dedı aşılamayı onerdı inş hepımız hayırlısıyla bebişlerımıze kavusuruz bu arada moralın çok onemlı oldugunu düşünüyorum takmamaya calısın kendınızı uzmeyın bol şanslar:teselli::teselli:
Çok teşekkür ederim canım.. Gerçekten araştırmadan bazı şeyler olmuyor.. Bende tiroid problemi de vardı. Araştırınca öğrendim ki vücutta tiroidle bağlantılı olarak bazı antikorların yüksek olması da gebeliğe engelmiş. Ben bunu 3 yıl sonra öğrendim ve yeni yapıldı bu testler.. Bu antikorlar vücuda giren yabancı mikrop, virüs v.s. karşı koruma yapıyorlarmış. Aynı antikorlar bazen çok aşırı olunca vücutta sperm veya embryoya da yabancı madde muamelesi yapıp vücudun kabul etmemesine neden oluyorlarmış... :bbo:
Yani daha neler çıkacak bakalım... Şuanki doktorlarımdan çok memnunum.. İnşallah sizin için daha hayırlı olur.. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese..