Sebepsiz infertilite için önereceğiniz doktor

ahsen su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.629
965
123
İki aşılama bir tüp denedim tutmadı dondurulmuş embriyom var sorunumuz sebepsiz infertilite kimler nerede sonuç aldı acaba

Benimde 4 aşılama 2 tüp hepsi negatif 2 yılda bu kadar tedavi gördüm her şeye bakıldı histeroskopi bile oldum sonuç yok en son genartta diğerleri ise turgut ozalda idi artik bir sonraki asama da başkentte Hulusi beye gideceğim yeni aldım negatif sonucu bizim her şey çok iyi ama nedense dondurulmusa bile kalmıyor o kadar yumurta dolleniyor

Benimde 4 aşılama 2 tüp hepsi negatif 2 yılda bu kadar tedavi gördüm her şeye bakıldı histeroskopi bile oldum sonuç yok en son genartta diğerleri ise turgut ozalda idi artik bir sonraki asama da başkentte Hulusi beye gideceğim yeni aldım negatif sonucu bizim her şey çok iyi ama nedense dondurulmusa bile kalmıyor o kadar yumurta dolleniyor
merhaba arkadaşlar,uzun süre bu sıkıntıları yaşayan biri olarak yazmak istedim.5 yıllık evliyim ve 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisine rağmen sonuç alamayan bir çifttik.neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki...neyse bizde hiç bir sorun yoktu ve sebepsiz infertil teşhisi konulmuştu.bulunduğumuz yerde gitmediğimiz doktor kalmadı ama hep olur inşallah sorun yok deniyordu.kışın bir de laparoskopi yaptırdım rahimde mi bir sorun var diye ama yine sorun çıkmamıştı.
en sonunda yazın başında tavsiye üzerine bir hastanede LENFOSİT AŞISI nı denedik.ama tam o dönemde bende kist oluşmuştu ve doktor bir taraftan da onu tedavi ediyordu.sonrasında tüp bebek tedavisi yaptık 3.kez.benim pek umudum yoktu hatta dua ederken beta-hcg 100 ün üstüne çıktığını göreyim yeter diyordum.ve oldu da...
söylemek istediğim hiç bir sorununuz yoksa ve başarısız tüp bebek denemeleriniz varsa bir de bunu düşünün.lenfosit aşısında eşinizden alınan kanın lenfositlerine ayrılarak size aşı gibi uyguluyorlar.ayda bir kez yapıyorsunuz.biz tüp bebekten önce 3 kez yaptık.ve ben bu sefer tüp bebek transferinden sonra normal hayatıma deavm ettim.yani yemek bulaşık gibi işleri yaptım,ağır işler haricinde...d,ğer denemelerde 12 hep yattığım halde olmamıştı...
umarım bir fikir olmuştur.doğuda yaşayanlar için elazığ da medical park hastanesinde yapılıyor aşı...yardımcı olabildiysem ne mutlu...Rabbim hepimiin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

haa bir de arkadaşlar benim denemediğim bitki kürü vs. kalmamıştı.Ama eşime karşı bağışıklığım varmış demek ki,lenfosit aşısı bunun için yapılıyor.hayırlısı olur inşallah hepimize...

haa bir de arkadaşlar benim denemediğim bitki kürü vs. kalmamıştı.Ama eşime karşı bağışıklığım varmış demek ki,lenfosit aşısı bunun için yapılıyor.hayırlısı olur inşallah hepimize...
Cd56lenfositte bağışıklık testi onlarıda yaptırdık değerler normal çıktı

Canım gözün aydın muradına ermişsin darısı biz bekleyenlerin başınaben 3 yıllık evliyim 2,5 yıldır hamile kalamıyorum 2 negatif aşılamam 1 negatif tüp bebeğim var.bende sebepsiz olduğuna inanmıyorum.benim tüp bebek tedavisinde çok fazla yumurtam oldu ve cok fazla 5. Gün embriyom oldu doktorum bile şaşırdı ama sonuç negatif.bende bağışıklıkla ilgili olduğunu düşünüyorum.genetik ve kan pihtilaşmasi testi yaptirdim onlarin sonucunu bekliyorum bide hiteroskopi yapip sonra dondurulmus transferi yapalim diyo doktorum.bu lenfosit aşisini nerde yaptirdin tüp bebek merkezinde mi?

Back
X