- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
hmm bunları bilmiyordum hiçbir doktor söylemedi. sizin adınıza da üzüldüm inşallah bu sefer güzel ve hayırlı sonuç alırsınız bu arada yaş kaç sizin?3 deneme.
2yıll..
1 kürtaj
1 düşük..
Elde var sıfır.. simdi tekrar basladık. Ngs yaptırdık cd54 oda yetmedı era.. dılerım ıyı olur..
sebepsız demeden once mutlaka herseye bakıldıgından emin olun.
Sperm dna hasarına bakılmadan, genetık testıne bakılmadan, trombofılı paneline bakılmadan sebepsız demeyın ama en en en önemlisi sperm dna hasar!! Zira spermıyogram sonucu super olsada hasar olabılıyor
Bunları bızde deneyımleyerek öğrendik. Dr lar bırcok basarısız deneme sonrası bakıyor detaylı testlere. Ama bazen kendı kendının dr olmalı ınsan.hmm bunları bilmiyordum hiçbir doktor söylemedi. sizin adınıza da üzüldüm inşallah bu sefer güzel ve hayırlı sonuç alırsınız bu arada yaş kaç sizin?
haklısınız allah yardımcımız olsun zorlu süreçlerdeyizBunları bızde deneyımleyerek öğrendik. Dr lar bırcok basarısız deneme sonrası bakıyor detaylı testlere. Ama bazen kendı kendının dr olmalı ınsan.
Arastırmak onemli..
Esım ve ben 30 yasındayız. Siz kaç yasındasınız , hıc tedavı oldunuzmu
Asılamanın sebepsız ınfertılıte teshısı konmuş bır cıfte yapılması cok ironık. Arastırın lutfen. Inanın boşa maddı manevi tukenıyor ınsanhaklısınız allah yardımcımız olsun zorlu süreçlerdeyiz3 buçuk yıllık evliyiz. 2 sene oldu korunmayalı gecen sene 2 aşılama yapıldı tutmadı. artık tüp bebek düşünüyoruz bikaç ay sonra şimdi araştırıyoruz. yaşım 24 eşimin 29.
Evet biliyorum araştırdim ama bu aşamalardan geçmek gerekiyormuş önce yumurta takibi aşılama en sonda tüp bebek basamak basamak. Siz nerde tedavi görüyorsunuzAsılamanın sebepsız ınfertılıte teshısı konmuş bır cıfte yapılması cok ironık. Arastırın lutfen. Inanın boşa maddı manevi tukenıyor ınsan
Bu prosedur sadece. Devlette tedavı olacaksanız haklısınız. Bu surecten sonra rapor verılıyor.Evet biliyorum araştırdim ama bu aşamalardan geçmek gerekiyormuş önce yumurta takibi aşılama en sonda tüp bebek basamak basamak. Siz nerde tedavi görüyorsunuz
evet ama tüp bebek maliyetli olduğu için önce onların denenmesi normal. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Orayı da duydum bende şimdi bahçe iyi araştırıyorum bdahaki ay on görüşmeye gdebilirimBu prosedur sadece. Devlette tedavı olacaksanız haklısınız. Bu surecten sonra rapor verılıyor.
Ben atasehır memorıaldayım
amin canım tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza inşallah. hangi doktorla görüşme yaptın canım. bizde kısmetse bikaç ay sonra yaptırcaz 2 senedir bizimde olmadı artık yaptırmak istiyoruz doktor araştırıyorum şuan. glukofen şeker ilacı onu neden kullanıyorsun canımArkadaşlar mrb allahım hepimize gönlümüzdekini nasip eyler inşallahhben pkoluyum ama doktorum sebepsiz infertilide dedi 1,5 senedir hamile kalamadım tüp bebeğe karar verdik ön görüşmeyi yaptık bi kaç ay ara verdim biraz dinlenicem sonra başlıcam bu arada bebek aspirini - inofolic combi - glukofen kullanıyorum inşallah iyi gelir ilaçlar. sizler tüp bebek için ne kadar para harcadınız birde transferden sonra nelere dikkat ettiniz yardımcı olursanız sevinirim
Bu testleri düzen lab yapıyor mu?3 deneme.
2yıll..
1 kürtaj
1 düşük..
Elde var sıfır.. simdi tekrar basladık. Ngs yaptırdık cd54 oda yetmedı era.. dılerım ıyı olur..
sebepsız demeden once mutlaka herseye bakıldıgından emin olun.
Sperm dna hasarına bakılmadan, genetık testıne bakılmadan, trombofılı paneline bakılmadan sebepsız demeyın ama en en en önemlisi sperm dna hasar!! Zira spermıyogram sonucu super olsada hasar olabılıyor
Timur gürgan cnm baya iyi yorumlar okudum hakkında ankarada kliniği var benim doktorumun hocası doktorum özlem aras onun ekibine katıldı istanbul istinye liv hospitalde pko olanlara glukofen veriyorlar cnm aslında insülin direncime baktırdım gayet normal ama kullanıcakmışım genede pkolu olduğum için yumurtalar şeker topluyormuş onların atılmasına yardımcı olacakmış diğer istedikleri testleride yaptırdım hiç problem yok gibi gözüküyor sende bi araştır istersenamin canım tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza inşallah. hangi doktorla görüşme yaptın canım. bizde kısmetse bikaç ay sonra yaptırcaz 2 senedir bizimde olmadı artık yaptırmak istiyoruz doktor araştırıyorum şuan. glukofen şeker ilacı onu neden kullanıyorsun canım
Hmm anladım canım bilmiyordum o amaçlı kullanıldığını. bahçeciyi duydun mu orayı araştırıyorum şimdi belki şubatta ön görüşmeye gidebilirz. eğer kafamıza yatmazsa senin dediğinede bi bakarımTimur gürgan cnm baya iyi yorumlar okudum hakkında ankarada kliniği var benim doktorumun hocası doktorum özlem aras onun ekibine katıldı istanbul istinye liv hospitalde pko olanlara glukofen veriyorlar cnm aslında insülin direncime baktırdım gayet normal ama kullanıcakmışım genede pkolu olduğum için yumurtalar şeker topluyormuş onların atılmasına yardımcı olacakmış diğer istedikleri testleride yaptırdım hiç problem yok gibi gözüküyor sende bi araştır istersen
duydum cnm ora hakkındada güzel yorumlar var aslında doktorlar sadece vesile oluyor yine allahımın bileceği iş tabi hayırlısı hakkımızdaHmm anladım canım bilmiyordum o amaçlı kullanıldığını. bahçeciyi duydun mu orayı araştırıyorum şimdi belki şubatta ön görüşmeye gidebilirz. eğer kafamıza yatmazsa senin dediğinede bi bakarım
öyle tabiki canım allah nasip etmedikten sonra yapcak bişey yok ama insan yinede iyi bi yerde olsun istiyor maliyetli olcağı için güzel araştırmak lazım para kolay bulunmuyor. işimiz zor valla. senin yaş kaçtıduydum cnm ora hakkındada güzel yorumlar var aslında doktorlar sadece vesile oluyor yine allahımın bileceği iş tabi hayırlısı hakkımızda
Evet yapıyor. Ancak cd54 ve era doku alınarak yapıldıgında embrıyo için sonuc verıyor kandan bakıldıgında anlamlı olmayacaktır.Bu testleri düzen lab yapıyor mu?
Doku alarak yapın diyim ozaman yapıyorsa oraya yaptırayım era ve cd54. Hasar icin zaten tedavideyiz. Ben de kendimde ve eşimde başka ne testler lazım onu arastırıyorumEvet yapıyor. Ancak cd54 ve era doku alınarak yapıldıgında embrıyo için sonuc verıyor kandan bakıldıgında anlamlı olmayacaktır.
Sperm dna hasarı duzen lab uygun fıyatta ve kalıtelı calışılıyor . Bu teste baktırmadan lütfen trdavıye baslamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?