sebepsiz infertilite ye tüp bebek..

Doku alarak yapın diyim ozaman yapıyorsa oraya yaptırayım era ve cd54. Hasar icin zaten tedavideyiz. Ben de kendimde ve eşimde başka ne testler lazım onu arastırıyorum
Kromozom analızı ve trombofılı panelini unutma. Onları devlette yaptırmanı onerırım. Doktorun yapıyor bu cd56 vs.

Kromozom analızı ve trombofılı panelini unutma. Onları devlette yaptırmanı onerırım. Doktorun yapıyor bu cd56 vs.
Tamam cok tesekkurler somestrda yine gitmem lazım göğüslerim de cok ağrıyo prolaktinim felaket yükseldi bence yine

Kızlar merhaba, sebepsiz infertilite ile baş etmeye çalışanlardanım. 5 ay klomen ve çatlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptırdıktan sonra 1 de kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek serüvenim var. 3 yıllık evliyim ve evliliğimizin ilk yılı beklenmeyen bir gebelik yaşadım fakat ev taşıyorduk ve daha çok başındayken düşükle sonuçlandı. Artık psikolojim çok yıprandığı için 2. tüp bebek denemesi için biraz ara vermek istedim. Geçenlerde preseed jel hakkında yerli ve yabancı sayfalarda bir hayli olumlu yazı okudum. Aranızda benim durumuma yakın olup preseedle olumlu sonuç alan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…