Sebepsiz infertilite

Ben de 2 yıllık evliyim ve olmadı henüz hiçbir sorun yok çok şükür ama eşim aşılamayı deneyelim diyo tüp bebeğe geçmek istemiyor direkt... Ben de ekim kasım gibi aşılama ile başlamayı düşünüyorum.. Sebepsiz olduğu için aşılamada da şansımız yüksek canım ya, kısmet bu işler belli olmuyo

Hiç korunmadınız mı canım. İnşallah tez zamanda bizlerinde olur. 2aşılama denedik tutmadı bizim. İnşallah size nasip olur

Canım merhabalar.
Açıkcası biz de aynen sizin gibi idik.
2 senedir bebek bekleyen 3 yıllık evliler.
Hiçbir sorun çıkmıyordu şükür ama olmuyrdu.
Her ay hüsran..
Bu ay tüp bebek uzmanına gittim histereskopi önerdi, Rahmi düzenleme gibi birşey yani.
Ayrıca bu ay hacamat da yaptırmıştım 4 bölge şeklinde,
Tam adet günümü bekliyordum histereskopi olmak için, sonra hamile olduğumu öğrendim.
Ve umutlarımız yeşerdi, çok şükr.
Stres en büyük etken belki de, bir de başka etkenler belki bilmiyorum yada zamanı var bilemiyorum.
Allah sizler de en kısa zamanda nasip etsin.
Belki de tüp için karar verdiğiniz ay kendiliğinden olur :)

Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inş. Hacamatı ben de duydum yumurta ve rahimin kalitesini artırıyormuş. Ama nerde yaptıracağım bilmiyorum. Siz nerde yaptırdınız ve karından tam o yumurta ve rahmin olduğu yerden mi yapıyorlar?

Yaaa çok sevindim adına canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere. Bana umut oldun gerçekten. Çünkü artık hiç olmuycak gibime geliyor bizimde yapmadığımız yöntem kalmadı bi tüp bebek kaldı sanki o bile olmuycak gibime geliyor

Hacamat için ben de çok kararsız kaldım.
Hem hijyen hem korktum açıkçası.
Ama aylar geçiyor dedim, karar verdim ve güzel hijyenik bir yer buldum yaptırdım.
Omuz- sırt-böbrek ve rahim- baş yaptırdım bir hafta Aralıkla.
Bilemiyorum fayda neyden geldi tabi.
Ama çok şükür mucize giib birşey, ümidimi kaybetmiştim iyice.
Her adet günü hüsrana uğruyordum.
Allah hepinize nasip etsin kızlar ve inanıyorum da olacaktır.

Hayır hayır öyle düşünmeyin gerçekten.
Ben de tüp bebek gittik bile napalım die.
Yani yumurta geliştrme vs herşeyi denedik yani olmadı olmıyor diyordum hep
Ama nasip işte. Bilmem en öNemli sebep stres die de düşünüyorum.
Stresi azalttığımız zaman hamilelik şansımız artacak sanki

haklısın canım tabiki nasip kısmet. Şu stres faktörü dahada psikolojimi bozdu. Çok yıprandık eşimle tatile gtcez haftaya umarım iyi gelir bize

Bize de sebepsiz denilmişti 1 sene korunmasız ilişkiden sonra sperm testi rahim filmi yaptık hepsi normal çıktı.yumurtam da çok iyi gelişiyordu ama olmuyordu bi türlü.korunmasız ilişkide nerdeyse iki seneyi tamamlamak üzereydik.tüp bebek düşünmeye başlamıştım çok yoruldum her ay beklemek okadar zorduki yıprandım bitkin düştüm ağlamaktan...sonra bide çatlama iğnesi deniyim dedim adetin 12.günü karından yaptırdım ve o akşam ilişki oldu.doktor bir hafta ilişki olucak demesine rağmen biz sadece o gün yapabildik. Ama ben 14.gününe odaklamışım kendimi o gün bişey yapmayınca gebelik beklemiyordum ama kalmışım o ay.çatlama iğnesini bence bikaç ay denemek lazım ve ilişkiden sonra sabaha kadar duş almamak.Annemler bile söyler halâ sabaha kalınca kolay gebe kalınır diye. Ben de çok ümitsizdim tüp bebek fiyatlarına bakıyodum.inşalah bekleyen herkese yaşatsın Allahım :) Tatil çok iyi fikir rahatlamak için

kızlarr merhaba son durumunuz nedir bizde 14 aydır korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım. çok üzülüyorum benim de 2 kez çatlatma iğnem oldu femara kullanmıştım öncesinde ama bir işe yaramadı ne yazık ki

merhaba canım biz yeni tüp bebek raporu çıkarttık kısmetse 1 ay sonra tedaviye basliyoruz

Merhaba kizlar bende 4 yillik evliyim hic korunmadik ama hamile kalamamistim butun testleri yaptirdik esimdede bendede hic bir sorun yoktu hsg cektirdim ondada sknti yoktu ama hamle kalmadim genede sonra 3 ay klomenle yumurtlama tedavisi gordum ama gene hamilelik olmadi snra ara verdim aradam 10 ay gbi bir sure gecti snra kendiliginden hamile kaldim suan 2 aylik hamileyim allahtan umidinizi kesmeyin ins en kisa zamanda hamis kalirsiniz ilk evlendigim zamanlar istemeidm cocuk oyuzden tedaviye baya gec basladim 3 ay ilacdan snra asilama istemedim gene tedaviyi birakmistim olmuyo dahada cocuk istemiyorum yapmicam dedim ve kendiliginden hamile kaldim ole ins sizde hic gerek kalmadan hamile kalirsiniz

Ara verdikten 10 ay sonra mı hamile kaldın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu süreçleri yaşıyorum şimdi

Ara verdikten 10 ay sonra mı hamile kaldın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bu süreçleri yaşıyorum şimdi

2017 aralik ayinda klomen tedavisi gordum canim snra biraktim dahada dktora gtmedim nrmalde asilamaya basayacakti ama devam etmedim en sonda 25 mayista adet oldum smdide 2 aylik hamileyim 2017 amrt ayindada rahim filni cektirmistim demekki smdiymis zamani allah da nasip etti kendiliginden oldu ins Allah her isteyene nasip eder

İnşallah canım aynı benim gibi bu ay bana da aşılama yapmak istedi doktor ben istemedim bir süre tedaviye ara vericem hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…