Sebepsiz infertilite

İnşallah canım aynı benim gibi bu ay bana da aşılama yapmak istedi doktor ben istemedim bir süre tedaviye ara vericem hayırlısı artık

ins tedaviye gerke kalmaz cnm ben suanda 22 yasindayim evlendigimde 18dim oyuzden ben tedavide istemeidm yasimda gencti daha 22 oldum kendiligindne hamle kaldim snra ins sende de ayni olur kendiginden hamile kalirsin :)

ins tedaviye gerke kalmaz cnm ben suanda 22 yasindayim evlendigimde 18dim oyuzden ben tedavide istemeidm yasimda gencti daha 22 oldum kendiligindne hamle kaldim snra ins sende de ayni olur kendiginden hamile kalirsin :)
İnşallah canım benim yaşım 33 oldu geç evlendim 2 yıl oldu evleneli işte bekliyorum bakalım

İnşallah canım benim yaşım 33 oldu geç evlendim 2 yıl oldu evleneli işte bekliyorum bakalım

cnm bence sen bekleme 33 yasndaymissin yas ilerledikce hamile kalma zorlasabliyor bence erkenden tedavni ol benin yengeminde yasi ilerlemisti 7 sene tedavi gormedi 7 sene sonunda iki kez tup bebek yapti ama tutmadi snra da gogus kanseri okdu simdi kemorterapilerle ugrasiyor yasida 40 oldu smdi bence vakit kaybetme sende 33 yasndasin ilk 6 ay olmazsa zaten doktor hemen tedaviye basliyor sende ihmal etme bence cnm isi hizlandirmis olursun hem belkide asilamayla ilk denemede hamile kalirsin belli de olmaz

Canım ben kaç doktora gittik hiç bı sebep bulamadılar genetik test bile yapıldı 4 defa tüp bebek ve aşılama yapıldı 1 kere hepside negatif doktorlar hala olmaması için bı sebep yok diyolar

Bir iki ay doğal yoldan denerim baktım olmuyor tüp bebek yaptırırım öyle düşündüm açıkçası

Geçen ay düşük yaptım

Of her hastaneye gittiğimde bı sorun çıksın doktor bı değeriniz düşük demesi için dua eder olduk hiç bişi yokken olmaması çok zor

Öyle canım kesinlikle öyle ama çevre aile öyle olmuyor işte doktor bisiyiniz yok diyo gel bunu çevreye anlat bisin yoksa neden olmuyor fix cevap halime şükür mi etsem yansam mi bilemedim

Öyle canım kesinlikle öyle ama çevre aile öyle olmuyor işte doktor bisiyiniz yok diyo gel bunu çevreye anlat bisin yoksa neden olmuyor fix cevap halime şükür mi etsem yansam mi bilemedim
Bana da soruyorlar ama hiç de üzülmüyorum
Valla eşim de de bende de sorun yok
Hatta içim rahat etsin die rahim filmi de çektim tertemiz diyorum
Vakti vardır diyip susuyorlar
Rahimi de bu ay çektirdim

Bir iki ay doğal yoldan denerim baktım olmuyor tüp bebek yaptırırım öyle düşündüm açıkçası

oylede olur cnm biraz dinlen olmazsa tedaviyi geciktirme cnm yasin da var biraz ne kadar erken tedaviye baslarsan okadar iyi dusuk yapmana uzuldum ama bellide olmaz belki hemen gene hamile kalirsin benim ole arkadasm var ilki dusuk olmus iki hafta gecmeden tekrar hamile kalmis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…