- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
İnşallah canım aynı benim gibi bu ay bana da aşılama yapmak istedi doktor ben istemedim bir süre tedaviye ara vericem hayırlısı artık
İnşallah canım benim yaşım 33 oldu geç evlendim 2 yıl oldu evleneli işte bekliyorum bakalımins tedaviye gerke kalmaz cnm ben suanda 22 yasindayim evlendigimde 18dim oyuzden ben tedavide istemeidm yasimda gencti daha 22 oldum kendiligindne hamle kaldim snra ins sende de ayni olur kendiginden hamile kalirsin :)
İnşallah canım benim yaşım 33 oldu geç evlendim 2 yıl oldu evleneli işte bekliyorum bakalım
Canım ben kaç doktora gittik hiç bı sebep bulamadılar genetik test bile yapıldı 4 defa tüp bebek ve aşılama yapıldı 1 kere hepside negatif doktorlar hala olmaması için bı sebep yok diyolarArkadaşlar merhaba. 2sene olcak ekimde korunmayı bırakalı. 3senelik evliyiz. Hiçbir problemimiz yok çok şükür fakat bir türlü gebelik oluşmadı. Yumurta takibi vs iki aşılama yapıldı herşey yolunda gitmesine rağmen maalesef tutmadı. En son marttan beri ara verdik zaten geriye tüp bebek kaldı. Bu kışa tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz çünkü beklemekten çok yorulduk eşimle her ay sıkıntı yaşamaktan düşünmekten yorulduk. Acaba aranızda benim gibi problemi olmayıpta tüp bebek yaptıran var mı??
Bir iki ay doğal yoldan denerim baktım olmuyor tüp bebek yaptırırım öyle düşündüm açıkçasıcnm bence sen bekleme 33 yasndaymissin yas ilerledikce hamile kalma zorlasabliyor bence erkenden tedavni ol benin yengeminde yasi ilerlemisti 7 sene tedavi gormedi 7 sene sonunda iki kez tup bebek yapti ama tutmadi snra da gogus kanseri okdu simdi kemorterapilerle ugrasiyor yasida 40 oldu smdi bence vakit kaybetme sende 33 yasndasin ilk 6 ay olmazsaay zaten doktor hemen tedaviye basliyor sende ihmal etme bence cnm isi hizlandirmis olursun hem belkide asilamayla ilk denemede hamile kalirsin belli de olmaz
Geçen ay düşük yaptımcnm bence sen bekleme 33 yasndaymissin yas ilerledikce hamile kalma zorlasabliyor bence erkenden tedavni ol benin yengeminde yasi ilerlemisti 7 sene tedavi gormedi 7 sene sonunda iki kez tup bebek yapti ama tutmadi snra da gogus kanseri okdu simdi kemorterapilerle ugrasiyor yasida 40 oldu smdi bence vakit kaybetme sende 33 yasndasin ilk 6 ay olmazsa zaten doktor hemen tedaviye basliyor sende ihmal etme bence cnm isi hizlandirmis olursun hem belkide asilamayla ilk denemede hamile kalirsin belli de olmaz
Tövbe tövbe susOf her hastaneye gittiğimde bı sorun çıksın doktor bı değeriniz düşük demesi için dua eder olduk hiç bişi yokken olmaması çok zor
4 başarısız tüp bebek ten sonra öyle olmuyor canım işteTövbe tövbe sus
Akışına bırak
Ama takarak da olmuyo4 başarısız tüp bebek ten sonra öyle olmuyor canım işte
Canım lütfen yat kalk haline şükret23 canım 5 yıllık evliyim baya bı durduk ama yok gelmiyo
Öyle canım kesinlikle öyle ama çevre aile öyle olmuyor işte doktor bisiyiniz yok diyo gel bunu çevreye anlat bisin yoksa neden olmuyor fix cevap halime şükür mi etsem yansam mi bilemedimCanım lütfen yat kalk haline şükret
Ben 33 yaşındayım
Aramızda 10 sene var
Şu dakikadan sora kafandan at
40 yaşındakileri düşün
O kadar zor Kİ
Allah hayırlısını versin
Başka bişey demiyorum
Bana da soruyorlar ama hiç de üzülmüyorumÖyle canım kesinlikle öyle ama çevre aile öyle olmuyor işte doktor bisiyiniz yok diyo gel bunu çevreye anlat bisin yoksa neden olmuyor fix cevap halime şükür mi etsem yansam mi bilemedim
Ay o ne zor bisidir yarrabim ciyak ciyak ciyakladiydim benBana da soruyorlar ama hiç de üzülmüyorum
Valla eşim de de bende de sorun yok
Hatta içim rahat etsin die rahim filmi de çektim tertemiz diyorum
Vakti vardır diyip susuyorlar
Rahimi de bu ay çektirdim
Yok Benim adet ağrısı gibiAy o ne zor bisidir yarrabim ciyak ciyak ciyakladiydim ben
Ya bana anestesiz yaptılarYok Benim adet ağrısı gibi
Acımadı hiç
Anestesili
Bir iki ay doğal yoldan denerim baktım olmuyor tüp bebek yaptırırım öyle düşündüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?