Sebepsiz infertilite :(

Ben de Bahçeci deyim kaçıncı gün embriyosuydu ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah :dua:
Sağol kuzum 5. Gün embriyosuydu benimkiler darısı sana olsun ben transfere girerken su içtim ama altıma kaçıracak kadar çok değil bu sayede yatakta dinlenme fırsatım olmuştu eğer çok sıkışık olursan rahat edemezsin haberin olsun

NGS denen testse bakılacak sanırım. Normalde dr ilk olduğu için ve daha önce aşılama falan da yaptırmadığımdan direkt transfer yapacaktı ama görümcemin kızında kromozom eksikliği var.Görümcem de yok.Onu sordum yeğenin test sonucuna bakıp karar veririz dediler.Cumartesi günü yumurta toplama günüm o zaman konuşulur diye düşünüyorum.
Sen neden şart olduğunu düşünüyorsun peki ?
Umuttepe de ngs acgh bakılıyor mu ücreti nedir? Bizimde sebepsiz infertilite birçok doktor ngs sperm stres analizi ve mikro cip dedi yardımcı olursanız sevinirim.

Canım sebepsiz infertilitede sperme dayalı bir hasar olabiliyormuş o da tüp bebeğin tutmasına engelmiş. Ngs değil adı, sperm DNA hasar testi diye geçiyor. Sperm hasarlıysa bebek olmaz olsa da düşer diyor hoca.. Onun için dedim. Bizim 2.5 yıl olacak eşimin sperm sayısı 351 milyon hız %96 mı ne, biz de DNA hasarı testini yaptırıcaz. Sperm değerleri çok iyi de olsa hasar varsa sayının anlamı yok dedi hoca..
Bana da aynı şey söylendş 5. Gün embiriyosu tutmuyorsa sperm kaynaklı olabilir bu yüzden sperm stres analizi yaptırın mikro cip ve ngs dediler

:KK11:Umuttepe konusunda bilgim Yok nerde olduğunu da bilmiyorum ki :KK43: inşaallah hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız :dua:

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım benimde sebepsizdi ve benim bir normal çocuğum var ilk denemede pozitif oldu
Merhaba benimde siz gibi bir gecmisim var ilk bebegim normal yolla oldu sonra sebepsiz infertilite dendi simdi tup bebekle insallah ikinci bebegimi bekliyorum... merak ettim sizin ikizmis sanirim... allah bagislasin... siz mi 2embriyo istediniz? Normalde sanirim koyulmuyor ikiz? Yada yasla mi alakali konuldu?

Merhaba benimde siz gibi bir gecmisim var ilk bebegim normal yolla oldu sonra sebepsiz infertilite dendi simdi tup bebekle insallah ikinci bebegimi bekliyorum... merak ettim sizin ikizmis sanirim... allah bagislasin... siz mi 2embriyo istediniz? Normalde sanirim koyulmuyor ikiz? Yada yasla mi alakali konuldu?
Biz istedik iki tane koymalarını eminmisiniz dediler :KK70:evet ikiz istiyoruz dedik koydular. Devlette koymuyorlarda özel olunca sorun olmadı

Selam kızlar..Bizim de sebepsiz infertiliteden dolayı çocuğumuz olmadı.bir aşılama yaptirdim.tuttu ama 3.ayda bebeğimin kalbi durdu..Pihtilasma ve genetik test yaptirdim..pihtilasmam cikti.Hamile kalmaya da bebeğin gelişimine de olumsuz etkisi varmış pihtilasmanin.Umuttepede yaptirdim ben de testleri.Kuzenim doçent olmasa yaptiramayacaktim Çünkü 3 bebek kaybı olması lazimmis..Siz de gidin yaptırın testleri.Herkes 3 bebek kaybim var deyip yaptiriyormus..Yazık yani bizlere..Bebegimizi kucağımıza alma hayali kurarken neler yaşıyoruz..

Mrb kızlar bende sebepsiz inferlilite ile uğraşıyorum yaklaşık 2,5 yıldır yazılanları okudukça korktum doğrusu boşa zaman SIM’i kaybediyoruz diye 3 defa yumurta Takibi yaptırdım 1 defa iğne şimdi bu ay ilk defa aşılama deneyeceğiz ama bazı sorunlar tüp bebek tedavisine geçince belli oluyor galiba her seferinde bize birşey yok deniliyor Rahim filmi temizdi sperm testide normal çıktı sadece bende prolaktin yüksekliği var buda yumurtlama düzensizliği yapıyormuş onuda ilaçla baskılıyoruxz şimdi aşılamam tutmazsa ne yapmam gerekiyor bilmiyorum aslınsa tedaviye ara vermek istiyorum ama bi yandan içim rahat değil tüp bebek tedavisi hep en son çare olarak görüyordum ama okuduklarından sonra kafam karıştı

Herkese merhaba..bende 5.5 yilik evliyim ve sebepsiz infertiliteydim..hic korunmadik..7 kez yumurta takibi 3 asilama 2 kez tup bebek denedik ve hamd olsunki 2.denememizde tuttu..sakin umudunuzu kesmeyin Allah tan..

Herkese merhaba..bende 5.5 yilik evliyim ve sebepsiz infertiliteydim..hic korunmadik..7 kez yumurta takibi 3 asilama 2 kez tup bebek denedik ve hamd olsunki 2.denememizde tuttu..sakin umudunuzu kesmeyin Allah tan..
.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşaAllah canım.

arkadaşlar bende de sebepsiz görünüyor her şey ama her şey normal.. 3,5 yıldır evliyim 1 kere aşılama yaptırdım. negatif.. bu iki ay takip edeceğiz sonra tüp bebek.. ama sebebi belli değilse tüp bebek nasıl sonuçlanacak emin değilim.. diğer taraftan bu süreçte kullandığım progestan klomen vs ilaçlar sivilcelenme yaptı..bu arada varmı aranızda sivilcelenme gören?
Allah herkesin gönlüne göre versin en hayırlısıyla..

arkadaşlar bende de sebepsiz görünüyor her şey ama her şey normal.. 3,5 yıldır evliyim 1 kere aşılama yaptırdım. negatif.. bu iki ay takip edeceğiz sonra tüp bebek.. ama sebebi belli değilse tüp bebek nasıl sonuçlanacak emin değilim.. diğer taraftan bu süreçte kullandığım progestan klomen vs ilaçlar sivilcelenme yaptı..bu arada varmı aranızda sivilcelenme gören?
Allah herkesin gönlüne göre versin en hayırlısıyla..
Sivilcelenme olmadı bende hiç. Sebepsiz infertilitenin altında birçok sebep yatabiliyor detaylı araştırınca tüp bebek denemesinden önce öğrenmiştim. Bahçeci gerek görmedi ve ilk denemede çok şükür pozitifi gördüm. Konuyu ben açmıştım ama uzun zamandır uzak kaldım buradan.Size umut olsun diye döndüm bildirim görünce :dua: Rabbim bebiş isteyen ve anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua::emir_bebek: Dualarımı eksik etmiyorum bu süreçte çabalayan hiç kimseden nolur sizler de eksik etmeyin sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin Allah ım:dua:

Back
X