Sebepsiz infertilite

Malesef sebepsizdi.Tabi sonra esimde sperm DNA hasarı yüksek çıktı. Bu yüzden olmuyor dediler. Erken evet ama gidilebilir.Muayene olmanın ne zararı varki. Belki hiç bişey yok belkide ufak tefek bişey vardır. İlaçla düzelecek şeyler. Bisey cikmazsa bir iki yıl bekletirler. Bende 6. Ayda gitmiştim. Tedbirli olmakta fayda var. Birde bu sayfaları çok okumayin bence bişey yokken bile dert edersiniz bosyere. Adet bittikten sonra 2 günde 1 ilişki yaşarsanız yumurtlama günlerini kacirmazsiniz.
Kuzu selam bebeğin umarım iyidir 🥰
Sana bir şey danışacağım DNA hasarı için hangi takviyeleri tavsiye edersin?

Kuzu selam bebeğin umarım iyidir 🥰
Sana bir şey danışacağım DNA hasarı için hangi takviyeleri tavsiye edersin?
İyi canım sağol 😊 Yapışık yaşıyoruz😅 DNA hasarı için Teatrio ve imprly kullanabilirsiniz. Kaan Aydos bize bunlari vermişti.

Hic gebe kalamadim ama pko var ve aşiriiii kafaya takan biriyim cevrem sürekli laf sokuyor cocugum yok diye kafaya takmaktan olmadigini düsünmeye basladim artik cünkü polikistik engel degilmis gebelige e simdi düzenli adet olmayada basladim yine olmuyor 3 yil gecti... ayrica esimin kuzeni 6 yillik evli sebepsiz infertilite demisler gezmedigi doktor gezmedigi tüp bebek yeri kalmadi seninki piskolojik deyip yolladilar ve 6 yil sonunda dogal hamile kaldi ve 2 hafta öncede dogum yapti tatlimi tatli bir kizi oldu :) ben cok agliyorum ama iste bazilarida bana umut oluyor sanada olsun tatlim ⚘🙏

Hic gebe kalamadim ama pko var ve aşiriiii kafaya takan biriyim cevrem sürekli laf sokuyor cocugum yok diye kafaya takmaktan olmadigini düsünmeye basladim artik cünkü polikistik engel degilmis gebelige e simdi düzenli adet olmayada basladim yine olmuyor 3 yil gecti... ayrica esimin kuzeni 6 yillik evli sebepsiz infertilite demisler gezmedigi doktor gezmedigi tüp bebek yeri kalmadi seninki piskolojik deyip yolladilar ve 6 yil sonunda dogal hamile kaldi ve 2 hafta öncede dogum yapti tatlimi tatli bir kizi oldu :) ben cok agliyorum ama iste bazilarida bana umut oluyor sanada olsun tatlim ⚘🙏
Merhaba öncelikle mutlaka doktora kontrolünde testlerinizi yapın, yaşınız küçük ise akışa bırakabilirsiniz 🌿

Merhaba öncelikle mutlaka doktora kontrolünde testlerinizi yapın, yaşınız küçük ise akışa bırakabilirsiniz 🌿
Yani yasim 25 ama esimde icten ice üzülüyor oda 30 yasinda suan cok istiyor akisina birakmaya karar verdim olmazsa seneye tüp bebek yaptirmaya türkiye gelcez yurt disinda yasiyoruz

Yani yasim 25 ama esimde icten ice üzülüyor oda 30 yasinda suan cok istiyor akisina birakmaya karar verdim olmazsa seneye tüp bebek yaptirmaya türkiye gelcez yurt disinda yasiyoruz
Yaşınız küçükmüş bir sene daha doğal deneyin ama sorun olmadığına emin olun derim

Yaşınız küçükmüş bir sene daha doğal deneyin ama sorun olmadığına emin olun derim
Sorun polikistik over canim adet düzensizligi kilo ama doktorum engel degil diyor yumurta catlatici ilaclar kullaniyorum catliyor tutmuyor pes etcem galiba belki ozaman tutar🤭 kafamada cok takiyorum cevreden kötü sözlere maruz kaldim cok agliyorum piskolojikde önemli tabi.. eşimde bi sknti yok testleri temiz cikmisti

pko gebelige engel degil ama stres dogrudan hormonlari etkileyen bir durum. eşinizin testlerinide yaptırın bence.. kaç yillik evlisiniz?

Back
X