Ben 31 yaşındayım canım bahçecinin umut tüp bebek merkezi sgk ve raporlu yapıyor diğer merkezlerinde geçerli değil malesef en azından geçen yıl öyleydi bir değişiklik var mı bilmiyorum yalan olmasın şimdiYok var anlaşması hatta raporunuzu alırsanız fiyat şu raporsuz şu dediklerine göre geçiyor
Kliniğe göre değişiyor mi acaba az önce aradım bahceciyi malesef yok efendim dediler 3 . Tedavideyim su an ve 3 nu de bahcecide yaptırdık yaptırdımYok var anlaşması hatta raporunuzu alırsanız fiyat şu raporsuz şu dediklerine göre geçiyor
Altunizade Bahçeci aralıkta gidip görüştük hem muhasebeyle hem doktorlaKliniğe göre değişiyor mi acaba az önce aradım bahceciyi malesef yok efendim dediler 3 . Tedavideyim su an ve 3 nu de bahcecide yaptırdık yaptırdım
Merhaba aynı sorun bende de var. Acaba bende alabilir miyim karışımın tarifini? Şimdiden teşekkürlerrica ederim, çare olabilirsem ne mutlu bana :) özelden yazdım ...
Canım ben doktorların sebebsiz infertilite demelerine çok kızıyorum bi sebebi yokta niye olmuyor ozaman rahim filmi çektilermi rahimden parça alınıp incelemeye gittimi komple gerekli kan tahlilleri yapıldımı neye dayanarak sebebsiz infertilite diyorlar şuanki doktorun kim tedavimi oluyorsunSebepsiz infertilite tanısı konup normal yolla veya tüp bebek ile hamile kalan varmı??
Rahim filmi çekildi , ilk önce yumurta takip çatlatma ,sonra klomen +çatlatma +aşılama oldu. Bu süreç 6 ay devam etti. Sonra psikolojik sebeplerden ötürü ben yazdan beri ara verdim. Şimdi tüp bebek düşünüyorum. Ama içim hep karamsar. İki yıldır uğraşıyorum. Tüp bebekte tutmazsa diye daralttım kendimi şimdiden sonuçta sebep belli değil.Canım ben doktorların sebebsiz infertilite demelerine çok kızıyorum bi sebebi yokta niye olmuyor ozaman rahim filmi çektilermi rahimden parça alınıp incelemeye gittimi komple gerekli kan tahlilleri yapıldımı neye dayanarak sebebsiz infertilite diyorlar şuanki doktorun kim tedavimi oluyorsun
Bana dememişsin ama ben üstüme alındım canım. Cevap verdim. Bana da kullandıklarını yazar mısın rica etsemCanım ben doktorların sebebsiz infertilite demelerine çok kızıyorum bi sebebi yokta niye olmuyor ozaman rahim filmi çektilermi rahimden parça alınıp incelemeye gittimi komple gerekli kan tahlilleri yapıldımı neye dayanarak sebebsiz infertilite diyorlar şuanki doktorun kim tedavimi oluyorsun
Tatlım aşılamada başarı şansı %20 dir olmaması çok normal bencede aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek yaptır zaten gerçekten bi problem yoksa hamile kalırsın ama olmazsada tüp bebekte neden olmadığı daha detaylı araştırılır rahmin normalse kaliteli ve sağlıklı yumurtaların olursa eşiyinde sağlık ve kaliteli spermleri çıkarsa alınan hücrelerlede kaliteli embriyoların olursa zaten hamile kalacaksın ama daha bu aşamaları yaşamadan hemen sebebsiz infertilite denilmesi doğru değil çünkü bi zamanlar banada aynısı söylendi bi sorun yok diye üst üste tüp bebek yaptılar tam 6 kere hiç araştırılmadan incelenmeden tüp bebek yapıldı maddi manevi çok zor süreçler geçirdim son olarak 7. Ci tedavimde doktorum echomarda rahim filmi çektirdi kendiside parça alıp inceledi ve sonuç olarak rahim tepesinde eziklik,hafif şekil bozukluğu,rahimde kireçlenme ve adenimiyozist hastalığı ortaya çıktı yok yoktu yani bende şimdi bütün bu hastalıklarım göz önünde bulunarak bana özel tedavi uygulanacakmış sonuç ne olur bilemiyorum ama en azından kafamda soru işareti kalmadı sebebsiz olmadığımı anladım en azından yoluma ve tedavime ona göre devam ederimBana dememişsin ama ben üstüme alındım canım. Cevap verdim. Bana da kullandıklarını yazar mısın rica etsem
Tatlım aşılamada başarı şansı %20 dir olmaması çok normal bencede aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek yaptır zaten gerçekten bi problem yoksa hamile kalırsın ama olmazsada tüp bebekte neden olmadığı daha detaylı araştırılır rahmin normalse kaliteli ve sağlıklı yumurtaların olursa eşiyinde sağlık ve kaliteli spermleri çıkarsa alınan hücrelerlede kaliteli embriyoların olursa zaten hamile kalacaksın ama daha bu aşamaları yaşamadan hemen sebebsiz infertilite denilmesi doğru değil çünkü bi zamanlar banada aynısı söylendi bi sorun yok diye üst üste tüp bebek yaptılar tam 6 kere hiç araştırılmadan incelenmeden tüp bebek yapıldı maddi manevi çok zor süreçler geçirdim son olarak 7. Ci tedavimde doktorum echomarda rahim filmi çektirdi kendiside parça alıp inceledi ve sonuç olarak rahim tepesinde eziklik,hafif şekil bozukluğu,rahimde kireçlenme ve adenimiyozist hastalığı ortaya çıktı yok yoktu yani bende şimdi bütün bu hastalıklarım göz önünde bulunarak bana özel tedavi uygulanacakmış sonuç ne olur bilemiyorum ama en azından kafamda soru işareti kalmadı sebebsiz olmadığımı anladım en azından yoluma ve tedavime ona göre devam ederim
Amiiinnn canım Allah razı olsun inşallah hepimizde tez zamanda hayırlısı ile o güzel duyguyu tadarız sen yeni başlayacakmışsın muhtemelen ilk denemen diye apar topar bi tedavi uygulayacaklar hiç bi araştırma olmayacak sana nacizane tavsiyem doktora gitmeden bi rahim filmi çektir ama onuda öyle sıradan yerde değil ben istanbul şişlide echomar var internetten araştırabilirsin rahim filmi konusunda harikalar ne var ne yoksa ortaya tek tek döküyorlar üstelik hiç ağrı sancı olmuyor film sonucunu aldıktan sonrada çok iyi merkez ve doktor araştır hatta sana doktor olarak bahçecide prof dr mustafa bahçeci,maslak acıbadem prof dr bülent traş ankara başkent hastanesi prof dr hulusi bülent zeyneloğlu ve istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarı tavsiye ederim bu söylediğim doktorların hepsinide bi araştır türkiyenin en iyi doktorlarıdır bunlar ve başarı oranları çok yüksek her birinede gönül rahatlığı ile gidip görüşebilirsin ben istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarda tedavi görüyorum ve hiç bi merkezde embriyolarım beşinci güne gidemiyordu üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah sadece doktor değil labaratuarda çok önemli çünkü labaratuar bu işin mutfağıdır örneğin sen nekadar güzel yemek yaparsan yap eğer fırının o yemeği iyi pişirmiyorsa yaptığın yemeğin bi anlamı kalmaz umarım beni anlamışsındır canım rabbim yardımcın olsunKeşke erkenden teşhis koysalarda zaten psikolojik olarak zor geçirdiğimiz şu dönem uzamasa. Bakalım ben de başlayacağım canım. Senin sebepler bulunmuş Rabbim tez zamnda şifa ve evlat versin. Aramak, beklemek çok zor yaşamayan bilemez. Dualrımdasın canım. Tez zamanda güzel haberler verelim birbirimize. Sen nerdesin? Kime tedavi oluyorsun?
Çok çok teşekkür ederim canım. İnş en kısa zamanda kavuşalım bebelere. Ben prof doktor Faruk Buyru yu düşünüyorum. Ama dediklerini de bir araştıracağım. Sonuçta daha yeniyim ve çoğu şey hakkında bilgim yok.Amiiinnn canım Allah razı olsun inşallah hepimizde tez zamanda hayırlısı ile o güzel duyguyu tadarız sen yeni başlayacakmışsın muhtemelen ilk denemen diye apar topar bi tedavi uygulayacaklar hiç bi araştırma olmayacak sana nacizane tavsiyem doktora gitmeden bi rahim filmi çektir ama onuda öyle sıradan yerde değil ben istanbul şişlide echomar var internetten araştırabilirsin rahim filmi konusunda harikalar ne var ne yoksa ortaya tek tek döküyorlar üstelik hiç ağrı sancı olmuyor film sonucunu aldıktan sonrada çok iyi merkez ve doktor araştır hatta sana doktor olarak bahçecide prof dr mustafa bahçeci,maslak acıbadem prof dr bülent traş ankara başkent hastanesi prof dr hulusi bülent zeyneloğlu ve istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarı tavsiye ederim bu söylediğim doktorların hepsinide bi araştır türkiyenin en iyi doktorlarıdır bunlar ve başarı oranları çok yüksek her birinede gönül rahatlığı ile gidip görüşebilirsin ben istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamarda tedavi görüyorum ve hiç bi merkezde embriyolarım beşinci güne gidemiyordu üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah sadece doktor değil labaratuarda çok önemli çünkü labaratuar bu işin mutfağıdır örneğin sen nekadar güzel yemek yaparsan yap eğer fırının o yemeği iyi pişirmiyorsa yaptığın yemeğin bi anlamı kalmaz umarım beni anlamışsındır canım rabbim yardımcın olsun
Merhaba bana da yazabilir misin? Ben de 3 kere tüp bebek denemesi oldu fakat tutmadı.rica ederim, çare olabilirsem ne mutlu bana :) özelden yazdım ...
Maasallah. Doğum yapmissinizdir herhalde.saglikla büyütün. Bizlere de dua edin ben de yürekten inanıyorum Rabbim nasip edecektir bizlere deMerhaba ben 12 yıllık evliyim ve ilk günden itibaren bebegimiz olsun istedik. Fakat hiç bir sebep yokken olmadı. 4 tüp bebek 1 aşılama yaptırdık hiç gebelik olmadı. 10 yıllık ugraştan sonra maddi ve manevi olarak yorulduk ve bıraktık. Hatta kullandığım ilaçlardan ötürü meme kistleri oluştu. Artık saglıgım bozulmuştu. Herşey Allah'tan verecek olan RABBİM isterse vesileyle isterse vesilesiz verir. Çok şükür rabbim sonunda o yıllardır bekleyip hayalini kurduğum testte ki çift çizgiyi görmek nasip oldu tabi inanmam çok zor oldu şoka girdim. Şuanda 5.5 aylık hamileyim. Burda sizlerle bunu paylaşmak istedim çünkü ben de yaşadım sizler gibi bende hep hayal kırıklığı yaşadım ama inanın kısmetinizde varsa eğer zamanı gelince hiç sebepsiz veya sebepli bilmiyorum gelip buluyor insanı. Her zaman duamdasınız bende bu sitelerde evlat hasretimi paylaşırdım. Dilerim RABBİM den sabrınızın ecrini versin inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?