Sebepsiz İnfertilite

Ben üç yıldır evliyim. Sebepsiz infertilite tanısı konuldu. Eşim ve ben ginko biloba, aslan pençesi vs diğerlerini hatırlamıyorum içerikli bişey kullandık cnm adını hatırlayamadım şimdi. İlk ay çocuğum oldu benim gibi olan bir arkadaşıma tavsiye ettim o da çocuk sahibi oldu Allah ın izniyle. Bir araştırayım senin için hala lazımsa

Ben üç yıldır evliyim. Sebepsiz infertilite tanısı konuldu. Eşim ve ben ginko biloba, aslan pençesi vs diğerlerini hatırlamıyorum içerikli bişey kullandık cnm adını hatırlayamadım şimdi. İlk ay çocuğum oldu benim gibi olan bir arkadaşıma tavsiye ettim o da çocuk sahibi oldu Allah ın izniyle. Bir araştırayım senin için hala lazımsa

Çok teşekkürler evet hala lazım :( öğrenirseniz sevinirim, şuan klomen kullanıyorum dr verdi,ama daha önce 2 tutmayan aşılamam var klomenden daha etkili ilaçlar kullandım olmadı,o yüzden pek umudum yok, doğal şeyler denemek istiyorım

Çok teşekkürler evet hala lazım :KK43: öğrenirseniz sevinirim, şuan klomen kullanıyorum dr verdi,ama daha önce 2 tutmayan aşılamam var klomenden daha etkili ilaçlar kullandım olmadı,o yüzden pek umudum yok, doğal şeyler denemek istiyorım

Bende sebepsiz infertilite teşhisi ile çocuk sahibi olmaya çalışıyorum 1 aşılama yaptırdım çok gereksiz boşa zaman kaybı olarak görüyorum bu yöntemi sonra tüp bebek yaptırdım tuttu fakat 9 haftalık gelişimi durdu malesef tekrar tedaviye devam ediyorum bakalım artık ne olur bu süreçte bir sürü test tahlil vs. yaptırdım ek olarak bal polen arı sütü ve vitamin takviyesi kullandım 1 hafta sonra doktorumda randevum var bakalım ne olur

Çok geçmiş olsun gelişimi durmasının sebebi çıktımı peki ortaya tahlillerden sonra? bende bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştüm,devlet 3yıl dolunca rapor verdiği için haziranı bekliyorum raporumu alıp orada yaptrmayı düşünüyorum ozamna kadar da doğal yolla olur belki diye arastrma yapıyorum

Çok geçmiş olsun gelişimi durmasının sebebi çıktımı peki ortaya tahlillerden sonra? bende bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştüm,devlet 3yıl dolunca rapor verdiği için haziranı bekliyorum raporumu alıp orada yaptrmayı düşünüyorum ozamna kadar da doğal yolla olur belki diye arastrma yapıyorum

9 haftalık gelişimi durdu biz 12 haftalıkken fatkettik rutin kontrollerde kanama vs olmamıştı kürtaj sonrası patolojiye parça gönderildi sonuç alınamadı canlı hücre yok diye sonrasında genetik testler yapıldı acaba gebelikte olumsuz sonuç almamı gerektiren bişey var mı diye ondada bişey çıkmadı herşey yolunda yani ne diyelim nasip değilmiş tekrar denedik emriyolar 5.günü göremeden gelişimi durdurdu eşim için sperm fish testi istediler yaptırdık %4 dna hasarı çıktı normalmiş oda yinedr tedavi verdi doktorumuz haftaya tekrar başlıyoruz hayırlısı artık ne diyim üzül ağla çatla patla ne yaparsan yap Allah ne yazmışsa o oluyor bu arada bende bahçeci fulya'ya gidiyorum

9 haftalık gelişimi durdu biz 12 haftalıkken fatkettik rutin kontrollerde kanama vs olmamıştı kürtaj sonrası patolojiye parça gönderildi sonuç alınamadı canlı hücre yok diye sonrasında genetik testler yapıldı acaba gebelikte olumsuz sonuç almamı gerektiren bişey var mı diye ondada bişey çıkmadı herşey yolunda yani ne diyelim nasip değilmiş tekrar denedik emriyolar 5.günü göremeden gelişimi durdurdu eşim için sperm fish testi istediler yaptırdık %4 dna hasarı çıktı normalmiş oda yinedr tedavi verdi doktorumuz haftaya tekrar başlıyoruz hayırlısı artık ne diyim üzül ağla çatla patla ne yaparsan yap Allah ne yazmışsa o oluyor bu arada bende bahçeci fulya'ya gidiyorum[/QUOÇok haklısın

Çok haklısın Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz olmayacaksa bazı hastalıklar bahanesi oluyor olcaksa da ne rahatsızlığın olursa olsun Rabbim nasip ediyor,bazende işte böyle hastalık bahanesi olmadığı halde olmuyor alanda verende O,isteyen herkes en nasip etsin Allah inş.,benimde altunizade bahçeci o merkez başka yerde tutmayanlara bile çare oluyor diye bliyodum:(

9 haftalık gelişimi durdu biz 12 haftalıkken fatkettik rutin kontrollerde kanama vs olmamıştı kürtaj sonrası patolojiye parça gönderildi sonuç alınamadı canlı hücre yok diye sonrasında genetik testler yapıldı acaba gebelikte olumsuz sonuç almamı gerektiren bişey var mı diye ondada bişey çıkmadı herşey yolunda yani ne diyelim nasip değilmiş tekrar denedik emriyolar 5.günü göremeden gelişimi durdurdu eşim için sperm fish testi istediler yaptırdık %4 dna hasarı çıktı normalmiş oda yinedr tedavi verdi doktorumuz haftaya tekrar başlıyoruz hayırlısı artık ne diyim üzül ağla çatla patla ne yaparsan yap Allah ne yazmışsa o oluyor bu arada bende bahçeci fulya'ya gidiyorum

Çok haklısın Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz olmayacaksa bazı hastalıklar bahanesi oluyor olcaksa da ne rahatsızlığın olursa olsun Rabbim nasip ediyor,bazende işte böyle hastalık bahanesi olmadığı halde olmuyor alanda verende O,isteyen herkes en nasip etsin Allah inş.,benimde altunizade bahçeci o merkez başka yerde tutmayanlara bile çare oluyor diye bliyodum:KK43:
Tutmayan yer o merkez mi?

Çok haklısın Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz olmayacaksa bazı hastalıklar bahanesi oluyor olcaksa da ne rahatsızlığın olursa olsun Rabbim nasip ediyor,bazende işte böyle hastalık bahanesi olmadığı halde olmuyor alanda verende O,isteyen herkes en nasip etsin Allah inş.,benimde altunizade bahçeci o merkez başka yerde tutmayanlara bile çare oluyor diye bliyodum:KK43:
Ellerinden geleni yapıyorlar merkezi bu konuda başarılı buluyorum alanında uzman doktorlar var sistemleri çoğu merkeze göre gayet iyi ama sonuçta yaradan Allah onlara vesile olmak kalıyor sen moralini yüksek tut hazirana çok var bakım yap kendine mutlu ol gez dolaş düşünme olmaz mı olacak mı diye

Ellerinden geleni yapıyorlar merkezi bu konuda başarılı buluyorum alanında uzman doktorlar var sistemleri çoğu merkeze göre gayet iyi ama sonuçta yaradan Allah onlara vesile olmak kalıyor sen moralini yüksek tut hazirana çok var bakım yap kendine mutlu ol gez dolaş düşünme olmaz mı olacak mı diye
Haklısın kesinlikle takmamaya çalışıyorum aslında ama her adet olduğumda bi hüzün çöküyo o bi iki hafta sürüyo geriye 2hafta kalıyo zaten öle kısır döngü :)

Bahçecide ilk tüp bebek tedavimde tuttu fakat 9 haftalık gelişimi durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrar denedik embriyolarda sorun çıktı 3.günden sonra gelişimleri zayıfladı doktorumuzda tekrar üzülmenizi istemiyorum iptal edelim tekrar deneyelim dedi o arada eşim test yaptırdı dna hasarı belirlendi vs.derken şimdi tekrar deniycez benim merkezle alakalı bir sıkıntım yok çok memnunum

Bir ara bende öyleydim artık hiç umurumda değil günü öyle bir doldurdum ki aklıma gelecek zaman kalmıyor vaalla

Bahçecide ilk tüp bebek tedavimde tuttu fakat 9 haftalık gelişimi durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrar denedik embriyolarda sorun çıktı 3.günden sonra gelişimleri zayıfladı doktorumuzda tekrar üzülmenizi istemiyorum iptal edelim tekrar deneyelim dedi o arada eşim test yaptırdı dna hasarı belirlendi vs.derken şimdi tekrar deniycez benim merkezle alakalı bir sıkıntım yok çok memnunum
Birde Bi tanıdığımın 2.3 defa tüp bebekten sonra denediği ve başarılı olduğu bir dr tavsiye ettiler bana (dr Aret) internete yazınca çıkıyo,bende bahçeciye görüşmeye gttğimde cok beğendim ama Arette aklmda biraz fazla fiyat diğer yerlere göre bakalm nasip inşallah bahçecide hamile kalırız başka hiç birşeye gerek kalmaz

Yanlız bahce inin sgk ile anlaşması yoktu canım

Back
X