- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
- 133
- Konu Sahibi Yemyesilbirdeniz
-
asilama deneyin buyuk olasilikla hamile kalirsinizMerhaba arkadaşlar, 5 yıllık evliyim. İş gereği eşimle evliliğimizin yarısı ayrı şehirlerde geçti. Şimdi de ayrıyız. Bir dış gebelik geçirdim, iğne ile sonlandırıldı 2.5 yıl kadar önce. Poliplerim vardı. Eylül ayında, sonradan ortaya çıkan bir dermoid kist İle birlikte alındı. Gittiğim tüm doktorlar gebeliğe engel diyemeyiz ama etkiliyor da olabilir dediği ve benim doktor fobim olduğu için hep ertelemiştim bu operasyonu. Ameliyattan sonra doktor 3 ay süre verdi. Yine sonuç yokhsg istedi doktorum. Bugün çekildi, sonuç temiz. Tüpler açık. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sevinemedim bile... sıkıntı yok ama sonuçta yok. Paylaşmak istedim. Sebepsiz infertilite yaşayıp, hamile kalan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Yaşım yolun yarısına geliyor.
3 ay süre verdi yine doktor, sanırım bu sürede de olmazsa aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz. Korkuyorum biraz ama hayırlısı olsun demekten başka da çarem yok. Ayrı olmamız olumsuz bir faktör. Ne bileyim sonuç temiz deyince sevinemedim bile.asilama deneyin buyuk olasilikla hamile kalirsiniz
neden korkuyorsunuz kanser misiniz3 ay süre verdi yine doktor, sanırım bu sürede de olmazsa aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz. Korkuyorum biraz ama hayırlısı olsun demekten başka da çarem yok. Ayrı olmamız olumsuz bir faktör. Ne bileyim sonuç temiz deyince sevinemedim bile.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Sebepsiz kelimesi beni çok tedirgin etti, neden bilmiyorum, hislerim çok karmaşık. Hiç olmayacak gibi geliyor.Aynı durumdayız doktorlara göre sebepsiz infertilite söylemesi ne kolay dimi!!!Asilamada yaptırdım ben.
Allah kimseye kanser derdini vermesin, bana da tabiki. Doktor fobim var, aşılama tüp bebek sürecinden korkuyorum sadece. Öyle büyük dertler yanında benim ki ufacık... hoş konu doktor fobimde değil. O süreçte mecbur bir destek alırım. Sadece sebepsiz deyince bir tuhaf oldum. Paylaşmak istedim.neden korkuyorsunuz kanser misiniz
abartilacak bir sey yok bizimkiside sebepsizdiAllah kimseye kanser derdini vermesin, bana da tabiki. Doktor fobim var, aşılama tüp bebek sürecinden korkuyorum sadece. Öyle büyük dertler yanında benim ki ufacık... hoş konu doktor fobimde değil. O süreçte mecbur bir destek alırım. Sadece sebepsiz deyince bir tuhaf oldum. Paylaşmak istedim.
Amin canım, teşekkür ederim.Sebepsiz interfilite daha zamanı var demek Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah canim..
Eşinin tahlilleri nasıl? Süreçten korkma, sonunda minicik bir bebecik gelecek diye düşün ve kendini doktora bırak.Amin canım, teşekkür ederim.
Bende senin gibiyim canim dermoid kistle yasiyorm operasyon olmadim dr bana hic bir sorunun yok dermoid tek tarafli bu gebelige engel degil dedi rahim filmi hormon yumurta takibi hersey normal olunca esimden tahlil istediler esiminde sperm tahlilleri cok iyi cikmadi hep dermoid kist yuzunden dusunurken esimde problem ckti dr senin skntin yok esinde sknti var dedi bence sende esine tahlil yaptirmalisin yine sukretmeliyizzz umudumu kaybetmedimmm allahimiz var o ne guzel vekil degilmi ol der ve olur ...Merhaba arkadaşlar, 5 yıllık evliyim. İş gereği eşimle evliliğimizin yarısı ayrı şehirlerde geçti. Şimdi de ayrıyız. Bir dış gebelik geçirdim, iğne ile sonlandırıldı 2.5 yıl kadar önce. Poliplerim vardı. Eylül ayında, sonradan ortaya çıkan bir dermoid kist İle birlikte alındı. Gittiğim tüm doktorlar gebeliğe engel diyemeyiz ama etkiliyor da olabilir dediği ve benim doktor fobim olduğu için hep ertelemiştim bu operasyonu. Ameliyattan sonra doktor 3 ay süre verdi. Yine sonuç yokhsg istedi doktorum. Bugün çekildi, sonuç temiz. Tüpler açık. Sebepsiz infertilite dedi doktor. Sevinemedim bile... sıkıntı yok ama sonuçta yok. Paylaşmak istedim. Sebepsiz infertilite yaşayıp, hamile kalan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Yaşım yolun yarısına geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?