• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz İnfertilitede gebe kalan varmı

Yakamoz3429

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
13
Arkadaşlar merhaba ben iki yıllık evliyim evlendiğimimin ilk üçüncü ayında üç aylık iğne kullanmıştım korumak amacıyla fakat sadece bir defa vuruldum üç ay sonra yaklaşık 5-6 ay sonra etkisini yitirdi ve düzenli adet görmeye başladım 1:30 senedir gebe kalmaya çalışıyorum tiroidim yüksek y diye ilaç tedavisi gördüm şu anda her şey normal hiçbir sıkıntı yok ama gebe kalamıyorum ilk aşılamamı yaptırdım doktorlara soruyorum hani bir sıkıntı mı var yok diyor özellikle gittim özeldeki doktorda yani iğnenin etkisi geçmemiş olabilir diyor ama çoğu doktora sordugumda bir defaya mahsus vurduğunda üç ay sonra etkisini yitirdiğini söyledi ama başka bir doktor da bunun etkisi devam ettiğini söylüyor ya saçma geliyor aslında ama kilomu etkiliyor bilmiyorum devlet’teki doktorlar bir şey söylemiyor yani diyorum ki yumurtalıklarda mı sıkıntı var bir şeyde mi sıkıntı var söyleyin açıklama yapmakta sanki zorlanıyorlar sendeki doktorda tam olarak bilgisi yoktu 17 senelik doktorda ama herhangi bir bilgi vermedi yumurtalıkların hepsi normal dedi fevkaladenin üstünde diyor yani takviye de kullanmak istiyorum ama hangisini kullanacağımı bilmiyorum aşılama yaptırdım tutmadı ikinci aşılamaya başlayacağım ama açıkçası pek umudum da yok bir sebep yokken de tüp bebek yaptırmak istemiyorum çevremdeki insanların çocuğu oldu yumurtalarında sorunu olan kişilerin çocukları oldu mesela sürekli kendimi yokluyorum sürekli araştırma yapıyorum folik asit balık yağı kullanıyorum ama uyuyamıyorum düşünmekten

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben iki yıllık evliyim evlendiğimimin ilk üçüncü ayında üç aylık yeni kullanmıştım korumak amacıyla fakat sadece bir defa vuruldum üç ay sonra yaklaşık 5-6 ay sonra etkisini yitirdi ve düzenli adet görmeye başladım 1:30 senedir gebe kalmaya çalışıyorum tiroidim yüksek yüksekliği diye ilaç tedavisi gördüm şu anda her şey normal hiçbir sıkıntı yok ama gebe kalamıyorum ilk aşılamamı yaptırdım doktorlara soruyorum hani bir sıkıntı mı var yok diyor özellikle gittim özeldeki doktorda yani yeğeninin etkisi geçmemiş olabilir diyor ama çoğu doktora sordugumda en iyi bir defaya mahsus vurduğunda üç ay sonra etkisini yitirdiğini söyledi ama başka bir doktor da bunun etkisi devam ettiğini söylüyor ya saçma geliyor aslında ama kilomu etkiliyor bilmiyorum yani takviye de kullanmak istiyorum ama hangisini kullanacağımı bilmiyorum başlama yaptırdım tutmadı ikinci aşılamaya başlayacağım ama açıkçası pek umudum da yok bir sebep yokken de tüp bebek yaptırmak istemiyorum çevremdeki insanların yani bayağı zorlu durumları olduğu gibi sürekli kendimi yokluyorum sürekli araştırma yapıyorum
Eşiniz ?
Herhalde herşeyi tek başınıza kendinize yüklemiyorsunuzdur. O verdi mi sperm testi hiç

Eşiniz ?
Herhalde herşeyi tek başınıza kendinize yüklemiyorsunuzdur. O verdi mi sperm testi hiç
Tabikide ilk testi normal çıktı sonraki testi bozuk çıktı elle sayıldığı içinmiş ama ilk teste normal olduğu için birkaç farklı doktora görüştük ve ilk gittiğimiz doktor sağ olsun ameliyat parasını almak için zorla ameliyata yatırmaya çalıştı yani hiçbir sorun da yoktu ultrasonla da bakıldı birkaç doktora da gösterdik hiçbir sıkıntı yok yani bende de hormonların hepsi normal Hsg Adanzye hepsi normal yani sadece tsh yüksekti ama halasını satan ilaç kullandığım için bayağı düştü normale döndü bu da gebe almaya engel olmadığını söyledi

Tabikide ilk testi normal çıktı sonraki testi bozuk çıktı elle sayıldığı içinmiş ama ilk teste normal olduğu için birkaç farklı doktora görüştük ve ilk gittiğimiz doktor sağ olsun ameliyat parasını almak için zorla ameliyata yatırmaya çalıştı yani hiçbir sorun da yoktu ultrasonla da bakıldı birkaç doktora da gösterdik hiçbir sıkıntı yok yani bende de hormonların hepsi normal Hsg Adanzye hepsi normal yani sadece tsh yüksekti ama halasını satan ilaç kullandığım için bayağı düştü normale döndü bu da gebe almaya engel olmadığını söyledi
Benim hikayeme benziyor sizinki
Onların linkini atayım size okuyun üzerinden epey geçti şu an hatırlamıyorum tam olarak neler yaşadığımı ama orada günü gününe yazmıştım

Benim hikayeme benziyor sizinki
Onların linkini atayım size okuyun üzerinden epey geçti şu an hatırlamıyorum tam olarak neler yaşadığımı ama orada günü gününe yazmıştım
Çok teşekkür ederim dediğini takviyeyi iyice araştırıp bakacağım 💙 bazı doktorların yazdığı takviyeler gerçekten çok bütçeyi aşıyor kimisi mfk diyor ama o kadar çok artık bütçe yaşıyor ki neyin ne kullanacağımı şaşırdım çok da fazla ilaç da kullanmak istemiyorum sürekli diyorum ki kilo verirsem gebe kalırım düşüncesi var işte şu an mesela halihazırda kilom 83 diyorum ki göbek alırsam 100 kiloları görebilirim çok böyle bir korku sarıyor endişe sarıyor artık her şeyi düşünür oldum yani yazdıklarınız benimki de benziyor hatta bazı hastalıkları araştırıyorum diyorum ki benziyor ama çıkmıyor

Çok teşekkür ederim dediğini takviyeyi iyice araştırıp bakacağım 💙 bazı doktorların yazdığı takviyeler gerçekten çok bütçeyi aşıyor kimisi mfk diyor ama o kadar çok artık bütçe yaşıyor ki neyin ne kullanacağımı şaşırdım çok da fazla ilaç da kullanmak istemiyorum sürekli diyorum ki kilo verirsem gebe kalırım düşüncesi var işte şu an mesela halihazırda kilom 83 diyorum ki göbek alırsam 100 kiloları görebilirim çok böyle bir korku sarıyor endişe sarıyor artık her şeyi düşünür oldum yani yazdıklarınız benimki de benziyor hatta bazı hastalıkları araştırıyorum diyorum ki benziyor ama çıkmıyor
Ben 92 ile hamile kaldım ya 90 ya 92 ydi
104 ile doğuma gittim ama hemen verdim kiloyo
İnsülin direncine baktırdın mı bence sende o da var

Back
X