- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Yakamoz3429
Arkadaşlar merhaba ben iki yıllık evliyim evlendiğimimin ilk üçüncü ayında üç aylık iğne kullanmıştım korumak amacıyla fakat sadece bir defa vuruldum üç ay sonra yaklaşık 5-6 ay sonra etkisini yitirdi ve düzenli adet görmeye başladım 1:30 senedir gebe kalmaya çalışıyorum tiroidim yüksek y diye ilaç tedavisi gördüm şu anda her şey normal hiçbir sıkıntı yok ama gebe kalamıyorum ilk aşılamamı yaptırdım doktorlara soruyorum hani bir sıkıntı mı var yok diyor özellikle gittim özeldeki doktorda yani iğnenin etkisi geçmemiş olabilir diyor ama çoğu doktora sordugumda bir defaya mahsus vurduğunda üç ay sonra etkisini yitirdiğini söyledi ama başka bir doktor da bunun etkisi devam ettiğini söylüyor ya saçma geliyor aslında ama kilomu etkiliyor bilmiyorum devlet’teki doktorlar bir şey söylemiyor yani diyorum ki yumurtalıklarda mı sıkıntı var bir şeyde mi sıkıntı var söyleyin açıklama yapmakta sanki zorlanıyorlar sendeki doktorda tam olarak bilgisi yoktu 17 senelik doktorda ama herhangi bir bilgi vermedi yumurtalıkların hepsi normal dedi fevkaladenin üstünde diyor yani takviye de kullanmak istiyorum ama hangisini kullanacağımı bilmiyorum aşılama yaptırdım tutmadı ikinci aşılamaya başlayacağım ama açıkçası pek umudum da yok bir sebep yokken de tüp bebek yaptırmak istemiyorum çevremdeki insanların çocuğu oldu yumurtalarında sorunu olan kişilerin çocukları oldu mesela sürekli kendimi yokluyorum sürekli araştırma yapıyorum folik asit balık yağı kullanıyorum ama uyuyamıyorum düşünmekten
Son düzenleme: