- 4 Mart 2022
- 19
- 10
- 8
- 33
- Konu Sahibi Sedaatangii_
-
Bnmde ayni sekilde kasiklarima biçak saplanır gibi agri giriyordu hamileymişim. Emin olmak icin kan testi yaptırın. Neolur neolmaz. Simdiden ameliyatiniz icin geçmis olsun3-4 gündür kasıklarımda ağrı var karnıma bişey batıyor gibi Bi ağrı oluşuyor adetim henüz olmadı dün gebelik testi yaptım negatif bu günlerde olması gerekiyor ama adet geciktirici kullanıyorum salı günü ameliyat olucağım için tereddütte kaldım ya hamileysem Narkoz verildikten sonra bebeğe bişey olursa ne yapmam gerekiyor
Teşekkürler Peki sonuç çıkıyor mu hemenBnmde ayni sekilde kasiklarima biçak saplanır gibi agri giriyordu hamileymişim. Emin olmak icin kan testi yaptırın. Neolur neolmaz. Simdiden ameliyatiniz icin geçmis olsun
Acil de kan testi verirseniz 2 saatte çıkıyorTeşekkürler Peki sonuç çıkıyor mu hemen
Ovülasyon döneminizde olabilir misiniz çünkü bildiğim kadarıyla o dönemde de kasık ağrıları oluyor.3-4 gündür kasıklarımda ağrı var karnıma bişey batıyor gibi Bi ağrı oluşuyor adetim henüz olmadı dün gebelik testi yaptım negatif bu günlerde olması gerekiyor ama adet geciktirici kullanıyorum salı günü ameliyat olucağım için tereddütte kaldım ya hamileysem Narkoz verildikten sonra bebeğe bişey olursa ne yapmam gerekiyor
Olabilir ama şu dönem adet olmam gerekiyor oluyor mu ki adet döneminde ovulasyonOvülasyon döneminizde olabilir misiniz çünkü bildiğim kadarıyla o dönemde de kasık ağrıları oluyor.
Herkesin ovülasyon dönemi farklı zamanlarda olabiliyor diye biliyorum canım yani reglye 1-2 gün kala da olabilir yada regl bittikten sonra da, ovülasyon testi yapabilirsin ne kadar güvenilir bilmiyorum o testler de ama en sağlıklısı hastanede gebelik testi yaptırmanız, hiç belli olmaz belki de gebelik vardırOlabilir ama şu dönem adet olmam gerekiyor oluyor mu ki adet döneminde ovulasyon
Çok teşekkür ederimHerkesin ovülasyon dönemi farklı zamanlarda olabiliyor diye biliyorum canım yani reglye 1-2 gün kala da olabilir yada regl bittikten sonra da, ovülasyon testi yapabilirsin ne kadar güvenilir bilmiyorum o testler de ama en sağlıklısı hastanede gebelik testi yaptırmanız, hiç belli olmaz belki de gebelik vardır
Bende de aynı ağrılar var ama ben kasiklarimin sisdigini hissediyorum başta sağda ağrı vardı iki gün durde sol da var ağrı bugün idrar testi yaptım negatif çıktıBnmde ayni sekilde kasiklarima biçak saplanır gibi agri giriyordu hamileymişim. Emin olmak icin kan testi yaptırın. Neolur neolmaz. Simdiden ameliyatiniz icin geçmis olsun
Canım aciller yapmıyor biliyorum ama yanlışmış bilirimAcil de kan testi verirseniz 2 saatte çıkıyor
Canım geçmiş olsun. Neyin varmış agrı sebebi neymişBende de aynı ağrılar var ama ben kasiklarimin sisdigini hissediyorum başta sağda ağrı vardı iki gün durde sol da var ağrı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı
Doktora gidemedim dahaCanım geçmiş olsun. Neyin varmış agrı sebebi neymiş
Agrın nasıl hafifledi mi canımDoktora gidemedim daha
Bndr öyle biliyordum ama bn 2 gunde bir gittum degerimi ölçtürdum. Her gidisimde de sira verdilerCanım aciller yapmıyor biliyorum ama yanlışmış bilirim
Allah Allah acilde bu ile bakmıyor geri yollluyorlar biliyordumBndr öyle biliyordum ama bn 2 gunde bir gittum degerimi ölçtürdum. Her gidisimde de sira verdiler
Evwt ama kasıklarımda şiddetli ağrı hissettiğim gün lekelenme oldu sonrasında ağrı hafiflediAgrın nasıl hafifledi mi canım
Şuan yolunda inşallah herseyEvwt ama kasıklarımda şiddetli ağrı hissettiğim gün lekelenme oldu sonrasında ağrı hafifledi
Evet şimdi birşey yok ayın 29 nda kadın doğum a gidicem bakalımŞuan yolunda inşallah hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?