Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaSebepsiz kısırlık sorunu yaşayıp aşılamada başarı elde eden varmııııı???
Ya arkadaşlar sebepsiz infertilite yaşayıp aşılamada hamile kalan var mı acaba benim ilk aşılamam tutmadı biraz ara mı versem direk 2. aşılamayamı geçsem emin olamıyorum
canım şans işi artık bunlar. ilk aşılamada hemen kalan var. 4.cüde kalan var. belli olmuyor.
doğal yolla hamile kaldım 4 aylıkken sonlandırıldı. 1 sene oldu bir daha kalamadım. doktorlar bekle herşey normal, gebeliğinde olmuş doğal yolla diyorlar ben sabredemedim aşılama yaptırdım. negatif. sonra 2.ciyi yaptırdım o da negatif. aşılamalarda doktorlar çok ümitli konuştu yumurta sayım fazlaydı eşimin değerleride çok iyiydi ama olmadı işte. dr 3.cüyü yapalım diyor ama ben istemiyorum aşılama artık, hiçbir neden yok olmaması için denirken olmayınca ması aşılamaya olan inancımı yitirdim. üstünede psikolojim daha da bozuldu. tüp bebek yaptıracağım. onda da olacak diye birşey yok ama şans daha fazla en azından.
slm arkadaşlar.bendimde ilk aşılamam tutmadı sonuç negatif doktorlar normal yollada hamile kalabilirsin diyo ama olmuyo.ilk aşılamamı 1 yıl önce yaptırdım şimdi bugün ikinci aşılamaya başladım eylül ayı içerisinde yapılacak inşallah bu sefer tutarda tüp bebege gerek kalmaz.allahım isteyipte olmayan herkkesin kucagını doldursun içinde bizimde.aminnnnn
banada açıklanamayan nfertilie dedi ama dr.um mutlaka bir neden vardır ama biz açıklayamıyoruz.
araştırmaya devam edecegiz dedi ama ben tedavilerden süreçten tuttumu tutmadımı stresten çok yoruldum Allah a teslim oldum tamamen.rabbim hepimizinn gönlündekii muradını versin
kızlar ben bayramda 2. aşılamayı da yaptırdım bu seferde tutmazsa bikaç ay kendi haline bırakıcam çünkü gerçekten insan umutsuzluğa kapılıyo hayır yani sebebi bilsek ona göre tedavi oluruz sebep de belli değil uğraş dur valla eşim geceleri ben uyurken karnımı seviyo okşuyo belkide tutmasını umuyo bana sölemio bişey çok üzülüyorum inş tutar bu sefer