Çok tesekkür ederim cok haklısın canim hamilelikle iyice beter oldum sanirim. Dedigini deniycem cok tsk ederimCanım bi silkelen ve kendine gel belki hamilelik seni bu hale getirdi ama artık bir annesin bebişin var evinle bebişinle kendinle ilgilenmelisin bence sen oturup kendine bi plan çiz sabahtan akşama saatler yaz hangi saatlerde ne yapacağına dair bu böyle devam etmesin umarım yakın tarihte kurtulursun bu durumdan
Çok tesekkür ederim cok haklısın canim hamilelikle iyice beter oldum sanirim. Dedigini deniycem cok tsk ederim
Bu sagliksiz ortamda 18 aylik cocugunuza nasil bakiyorsunuz?
Cocuk bakmak dunyanin en zor islerinden biri. Kendine bile zaman ayir(a)miyorken neden 2. cocuk?
Bir uzmanla gorusup destek alabilirsin.
Çocuklarına yazık, sen annesin kendin için olmasa bile çocukların için kendine acilen gelmen şart!
Ya aslında biraz şunun da etkisi var, kızım hicbirsekilde peşimi bırakmıyor yani kalkıp bi bulasık yıkarken kıyamet kopuyor ve bende artik bundan sıkılıp saldim bosverdim sanirim ama kendime gelmem lazim tabikide bu bahane olamazSen kendini bırakmışsın salmışsın. Hamilelik depresyon falan diyip geçemiycem bu konuya. Bu tamamen boşvermişlik. 6 ay sonra ne yapıcaksın sen 2 çocukla?
Yani kendinize ne yaptiginiz sizin seciminiz ama 18 aylik cocuk 4-5 saatte bir yemek ister,oyun ister,gezmek ister. Evde hazir yapili yemegi dolapta kuflenen bir anne o cocuga nasil bakar diye merak ettim acikcasi. Yoksa evinizden gulyabani ciksa kime ne?Ya aslında biraz şunun da etkisi var, kızım hicbirsekilde peşimi bırakmıyor yani kalkıp bi bulasık yıkarken kıyamet kopuyor ve bende artik bundan sıkılıp saldim bosverdim sanirim ama kendime gelmem lazim tabikide bu bahane olamaz
Su aylar bile serotonin seviyesi dustugu icin depresyon sebebi. O yuzden en sagliklisi bir uzmanla gorusmen.Ya aslında biraz şunun da etkisi var, kızım hicbirsekilde peşimi bırakmıyor yani kalkıp bi bulasık yıkarken kıyamet kopuyor ve bende artik bundan sıkılıp saldim bosverdim sanirim ama kendime gelmem lazim tabikide bu bahane olamaz
Aynen öyle ya eşim ne kadar yüzüme vurmasa da tabiki rahatsız oluyor canimyapmalısın kuzucum bu böyle olmaz artık hangi saatte kahvaltı hangi saatte bulaşık hangi saat temizlik hangi saat çocukla ilgilenme akşam yemeği hepsinin saatini koy ve ona uy gerekirse tek tek alarm kur ileriye yönelik çok sıkıntı yaşarsın eşin ne diyor bu duruma peki
Aynen öyle ya eşim ne kadar yüzüme vurmasa da tabiki rahatsız oluyor canimama dediğini deniycem sanki hiçbirseyde hevesim yok gibi ama temizlik yapmayi evimin tertemiz olmasını cok seviyorum halbuki içim rahat oluyor. Eşim 2 işte çalışıp çok yoruluyor her istedigimizi alır getirir. benim bu yaptigimsa ayip geliyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?