- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
Bence çok fazla önyasrgılısınız insanlara başta negatif yada pozitif yaklaşmaktansa nötr olun tanıdıkça değerlendirin.
Acaba bu bayan arkadaş güzel çevresinde ilgi gören etrafında çok insan olan birisi mi? Bazen biri olur ortamda sevilir cana yakın konuşkandır diğerleri bu yüzden çekemez...
Notr olmada haklisin ama insan beyni ilk goruste pozitif elektrk aldigna yoneliyr farkinda olmadan
Yoksorun kiskanclik degil bayanlar arasiolur bu ama beden buyuk abla sayilir bana
Zaten bayana birseydedigim yok o canimcicim konusuyor
Ben kendime kiziyorum niye negatifim icimden diye
Arkadaslar genelde pozitif olmayi aliskanlik haline getirmeye calisan sosyal biriyim
Ancak yeni basladigim kursta bir bayandan inanilmaz negatif elektirik aliyorum ustelik tam tanimiyorum
Çay molalarinda onunoturdugu masayi pas geciyorum
Sakiin oturma onun yanina diyor icimden bir ses
Gozgoze geldigimizde icim urperiyor gulumsemesi bile itici cikarci
Sebep nedir bilmiyorum ama urkutucu bir durum
Soru sordugunda cevapladktan sonra rahatsiz hissediyorum
Niye boyle resmen beynim ve bedenim urperiyor bayandan
Nedenn boyle tecrubesi olanlardan oneri bekliyorum
Karakter farkı oluyor işte bazıları sert mizaçlı,soğuk bazıları çok güleç konuşkan cana yakın oluyo
Negatif olmak kötü bişey evet çünkü tanımıyorsun sana karşı bi hareketi yok sebepsiz kötü enerji göndermiş oluyorsunuz.
Mevlana gibi ne olurdan ol yine gel misali boşver sana bi zararı yoksa takmaya gerek yok böyle gecenin 2 sinde konu açacak kadar düşünme yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?